Prečo sa mužom páči neprirodzená krása?
Ahojte baby, pred tým ako poniektoré mate chuť kritizovať ani ďalej nečítajte 😄 no tak teda baby vysvetlite mi prečo ti chlapi pozerajú po takých umelých šťandach? Ja neviem ale keď konečne sa mi zapáči nejaký pekný chlapec co fakt u mňa sú sympatie 99 percentne on radšej bude sa snažiť o takú ktorá chodí na diskotéky každý víkend solarko zmachlena jak bábika barbie... Niekedy si hovorím kde to sme? Chlapi nevidia jednoduchosť a krásu? Dotyčný prejavuje záujem vetami "s tebou by som šiel aj na koniec sveta" výsledok žiaden. A pritom mi ich vypisuje habadej ale sami debil. Už som zúfalá, mam pocit ze si už nikdy chlapa nenájdem moje kamarátky už polka tehotné vydávajú sa a mam pocit ze zasa ide trend sa po 20 vydať a otehotnieť. Ja strácam kamošky každej keď napíšem vyjdime von na kávu každá odpise ze je u frajera a ja doma a nemám sa s kým ani porozprávať. A keď nie sú u frajera tak iné sa starajú o deti a pod. No ako zbaliť chlapa ktorý sa mi páči? A pod úroveň neklesnem ze mu roztiahnem nohy ako tie ktoré som spomínala vyššie taka blbá a hlúpa nie som.

Tak moja partia je asi iná ako to tu čítam. My sme partia, väčšina sa pozná zo základnej školy. Na strednej škole na naše cesty samozrejme rozišli, mali sme iné partie, ale tým, že sme z jednej mestskej časti, tak aj tak sme sa postretli a dnes sme partia 5 párov, dnes sú už všetci manželské páry a všetci máme deti. Nie úplnych rovesníkov, ale podobne, takže dnes sa pravidelne stretávame s deťmi, navštevujeme sa, organizujeme detské chaty, v lete sa chodíme kúpať (samozrejme nie celá partia naraz, to je nemožné, ale kto ako môže, máme na Whatsappe skupin, tam si napíšeme a kto práve môže, tak ide), v zime sa sánkovať chodíme. A všetko sú to normálny chlapi a normálne baby. A potom majú naši chlapi dni, kedy idú spolu sami na pivo a inokedy zas len my baby ideme na víno/kofolu 🙂 A baby ešte chodia cvičiť spolu. Ešte by som podotkla, že sme všetci pôvodní Bratislavčania, všetci sme sa tu narodili a vyrástli 😀