Prečo sa niektorí ľudia neumývajú?
Chcela by som sa spýtať ci mi niekto z vás nevie odpovedať na túto otázku. Vo svojom okolí mam len 1 takú osobu, ale všeobecne je ich určite viac.. Nebudem to konkretizovať, ide o osobu mne blízku. Pracujúca žena, vlastne bývanie, vlastne auto čiže človek taky ako každý z nás. Kedysi to bola žena ktorá sa o seba starala to znamená pravidelná sprcha, čistá domácnosť, nosila šperky, pekne sa obliekala, upravené vlasy a všetko to, čo k žene prirodzene patrí. Ale už zopár rokov sa deje niečo ceeelkom opačne. Mne je veľmi nepríjemné sa jej nato opýtať prečo sa o seba nestará. Aby som to bližšie opísala tak ide o to ze pokojne sa aj týždeň neumyva a to aj v tomto neznesiteľnom teple navyše pracuje v gastre kde su teploty o čosi vyššie. A keď sa aj osprchuje sprchuje sa také 2 3 min, to ci používa sprchový gél, to neviem. Nuž aj tak keď sa po týždni osprchujes na 2 min. To nie je hygiena. Rovnako ani po WC si ruky neumyva.. A to sa týka aj mňa, pretože občas k nám príde na návštevu a mame 9m syna, po toalete si ruky umývať nechce a potom ho chce na ruky, keď jej poviem ze nech si umyje ruky povie, že to treba na imunitu jeho.... Nuž tiež nie som 100% sterilna.. To asi nikto z nás, ale toto je pre mňa už príliš. V jej domácnosti je to ako zberný dvor. Zvlaca domov rôzne zbytočnosti ktoré jej tam len zavadzaju a nedá sa poriadne chodiť po byte. Po podlahe veľké nánosy prachu, v kuchyni min 15r koberec ktorý nikdy tepovany ani nebol, sú na ňom zazrate aj kusy jedla, lepkave pri krajoch, a co je paradox, je ze v kuchyni ma najväčší bordel, pred použitím kuchynského riadu si ho musíte po vybratí z linky najprv umyť.. Lebo je mastný, špinavý, zaschnute zvyšky... Oblečenie ktoré nosí nosí aj niekoľko dní, a tu sa vrátim k tomu ze sa neumyva, vlastne tričko v ktorom sa spoti celý deň, ona si ho ani neprezlecie a dokonca v ňom chodí aj spat!!! V aute ma rovnaký neporiadok.. A na niektoré moje poznámky ma jednoduchú sedlacku odpoveď "noaco". To je tak len okrajovo opis dotyčnej. Prosím vás stretli ste už takého človeka? Co dokáže hlavne ženu takto zmeniť..? Ze zanevrela vlastne sama na seba..
@slavomira1980 myslela som ze mi nosí nejaké mlieko konzervy pečivo a tak, nie hotové jedlá
@laurika999 50
Pracuje v pekárni, neviem ci sa to počíta do gastra ale prosto je v kontakte s jedlom surovinami a pod
to musi byt asi nejaka diagnoza, ja s takymto clovekom zijem. Odmieta splachovat, v ramci setrenia, splachovat chce, aj po velkej potrebe, vodou odchytenou pocas umyvania riadov. Normalne ma kontroluje, ako a kedy splachujem , ci a kedy chcem prat a podobne, ako tu niektora pisala, pradlo vesia von, aby sa vyvetralo... zvlaca veci, namiesto toho, aby povyhadzoval , stale len hromadi. Videla som domacnost, v ktorej zil predtym , izba zapratana, 100rocny prach vsade. Ten prach podla jeho nazoru neskodi, lebo sa nehybe,cize lepsie je ho nechat lezat tak ako pozotierat...na to normalny clovek tazko najde argumenty a to ja naozaj nie som z tych prehnane poriadkumilovnych. Pri vybere partnera som zlyhala na plnej ciare

@damiana1992 Mala by si z maminou zájsť k psychiatrovi. Koľko má rokov ?