Prečo sa vyhýbam ľuďom a čo ma to učí?
Ani neviem prečo ale nemám potrebu s niekým byt v kontakte.
Ale niekedy príde namna taká chvíľka že by som chcela s niekým tráviť čas . Manžela mám. S jeho rodinou moc niesom v kontakte. S mojou tiež menej.
Cítim sa ako sivá myš
Kazdy sme nejaky… ja tiez ludi moc nemusim… som rada sama alebo vramci mojho uzkeho okruhu znamych… nerada nadvazujem nove znamosti, hoci niekedy, ked uz niekoho spoznam a oblubim si ho, ‘pridam’ si ho/ju do svojho uzkeho vyberu… takto mi to vyhovuje a takto som spokojna, niekto to ma inak a je spokojny zas tak… je to vsetko ok 😉
Som rovnaká, ja na to idem cez koníčky. Mám psa, ak mám chuť byť v spoločnosti idem na venčovisko kde sa psíčkari stretávajú a tam pokecám. A niekedy si zaplatím nejaký kurz napríklad 2 mesačný v malej skupine a tam tiež nadviažem kontakty.
Aj ja mám k tomu sklony, ale chcel by som byť trošku spoločenskejší (s mierou 🙂 ), tak s tým bojujem, napríklad aj tu na MK.
Tak si svoj uzky okruh znamych a priatelov ci rodiny straz. Vztahy treba podporovat. Obcasne sa ozvat. Travit cas. Kazdy ma tu intenzitu inu.
Takých nás je veľa, neboj. Je to úplne v poriadku. Nemôže byť každý stredobodom pozornosti, to by ním potom nebol nikto.
Aj ja si píšem takto občas s ľuďmi cez net ,chat. A myslím že mi to stačí ale ozaj niekedy by som aj niekam vypadla von 🤔ale neviem to Non😀
@eniaq keď ti to tak vyhovuje 😉veď v poriadku
Ja mam muža v De sama som s malým. Tak som začala chodiť 3 do týždňa cvičiť k fyzioterapeutovi nech niekde vypadnem z domu aspoň trochu;)

citim sa presne rovnako