Prečo sa zakaždým mení názov témy?
Zaujímalo by ma to, čo ťa k tomu vedie admin.
Presne, častokrát nový názov ovplyvní aj diskusiu…
Niekedy som za zmenu vďačná, lebo niektoré gramatické skvosty sú nad moje sily, napr. mam cistu, poraďte my s vizivnym, ….
Tiež sa mi to absolútne nepáči a už veľa krát som si všimla, že zmenia naozaj celú myšlienku diskusie. Ak niekto niečo založí nevidím dôvod, aby to niekto menil preboha, vôbec to nepatrí do verejného diskusného fóra. Ak chcú mať témy podľa seba nech nedávajú možnosť zakladať nové...
praveze to je super, ze to meni admin, vela zien nevie ako spravne pisat nazov temy - nasledne sa cez vyhladavac aj lahsie hladaju podobne temy. O gramatike ani nehovorim radsej 😂
+ kazdy normalny clovek si precita aj jadro veci a nekomentuje len na zaklade nazvu
aby admin vykazoval činnosť...😉
že niekto píše s chybami? Nemalo by sa stať, ale zas to nie je stránka jazykovedného ústavu... autor väčšinou potrebuje pomôcť, radu a nie čítať dr**nie ohľadom pravopisu...
Je to vraj preto, lebo ludia casto napisu nazov temy Problem, Otazka, Manzel a podobne.
Zle premenovanie temy si vsimne kazdy, ale vela tem bolo premenovanych spravne a s dobrym ucelom.
Presne, ako ta tema, ze ma 12 rokov mrtvy zub a urobili z nej 12 rocne dieta.
Mohli ste dať aj odpoveď, keď ste už zmenili názov tejto diskusie. Ach admini....

Suhlasim!