icon

Prečo si myslíte, že starý mládenec je starý mládenec?

18. aug 2022

Prečo si myslíte, že starý mládenec je starý mládenec? Lebo je tak hrozna povaha, že nebol schopný udržať žiaden vzťah? To za celý čas nenašiel tu pravu? Keď ide do vzťahu, má už tie svoje zvyky napr.vecer pozerať správy, alebo iné.....a nezmení sa to?

Strana
z2
0silvia0
30. nov 2022

@neowise tak ktovie co vysielas a ako posobis na zeny. Ja osobne som vzdy bola zatazena na starsich muzov, vzdy som mala starsich partnerov minimalne o 9 rokov, s rovesnikmi mi to nefungovalo, tam to islo do stratena z mojej strany. Cize nerob unahlene zavery, ani nepocuvaj reci o generacnych rozdieloch. V laske ziadne pravidla neexistuju, vzdy je to prave o tych dvoch.

neowise
30. nov 2022

@0silvia0 tak jedine mi už zostava to, že ako na tie ženy posobim. Zjavne nie dostatočne príťažlivo a zaujímavo ako by to očakávali. Možno je to tým, že som slušne vychovaný, nevediem uchylne reci na začiatku randenia a mnohé možno čakajú take to správne napätie a iskry, ktoré ja im nedávam 😃 Len tak spatne uvažujem a polemizujem na základe predchádzajúcich skúsenosti 😃 Jedine čo môžem potvrdiť, tak som vždy sám sebou a nehrám sa na nikoho. Keď to nezaujme, tak s tým už nič neurobím. Vidíš, ty si vekový rozdiel neriešila, nebol pre teba taký podstatný. Iné to riešia, tak musím hľadať takú, ktorá to nebude riešiť 😊

0silvia0
30. nov 2022

@neowise prosim ta hlavne uchylne reci urcite neved, je to nechutne. Ja neznasam slizke reci a neviem o ziadnej normalnej zene, ktora toto caka.
Bud sam sebou aj nadalej, popripade vyskusaj nejake zoznamky. Chod s kamosmi von, nesed doma.
Urcite je dost zien, ktore vekovy rozdiel neriesia.

neowise
30. nov 2022

@0silvia0 veď to, že to nikdy nevediem, vymyká sa to mojej povahe a celkovému presvedčeniu. A bol by som za úplného blbá, ak by som sa takto správal. Zoznamky 😃 Zaujímavá téma. Bol som na nich po poslednom rozchode pomerne dosť aktívny, ale výsledky nejak neprichádzali. Okrem jedného zvláštneho rande, kde to jednoducho neklaplo. Neskôr už som nejak nedostaval šance vôbec sa prejaviť, tak to prinášalo len frustráciu, ktorá viedla k tomu, že som sa z nich úplne odhlásil. Asi zjavne som nebol dosť zaujímavý objekt na fotkách 😊 Predsa, čo si budeme klamať, fotky sú to prvé, čo zaujme. Ak by som lepšie vypadal, tak by to bolo lepšie, myslím si 😃😃 Ale skúsil som to, radšej sa budem zoznamovat tým oldschool spôsobom 😊 Vonku chodievam stále, možno už nie tak často ako dakedy, ale čo sa týka socializácie, tak tu potrebujem. Problém môže byt v tom, že som stále medzi tými istými ľudmi. Respektíve nie som medzi takými ľudmi, kde by bola šanca niekoho zaujímavého spoznať. Skúšal som aj singles party, ale tam to bolo pre mna ako čistá zúfalosť 😃 nie zo mna, ale z toho prostredia, veľmi zvlastne som sa tam cítil. Uvidíme, ešte je tu rýchle rande, ale na to sa ešte musím vnútorne pripraviť 😉

0silvia0
30. nov 2022

@neowise tak staci ist niekam von a oslovit nejaku sympaticku osobu. My sme sa s muzom tiez zoznamili v podniku na oldies party. On tam bol s jeho kamosmi, ja s kamaratkou. Ju tam zacal balit nejaky typek, ja som tam len tak sedela. Spytali sa ma, ci si k nim nechcem prisadnut. Prisadla som si. Niekedy treba byt odvazny...

kukino112
12. máj 2023

Zdravím. Ja som starý mládenec a poviem vám pravdu, nikdy ale fakt nikdy sa nechcem oženiť a ani mať deti. Absolútne mi tento život vyhovuje, na deti by som nemal trpezlivosť a pri žene sa cítim ako bezcenný nímand. Zlatý život starého mládenca, žiadna žena, žiadne urevané detiská, skrátka paráda! Venujem sa tomu, čo ma teší, žijem naplno! Nikdy by som tento život nevymenil za manželstvo a otcovstvo. S komu sa to nepáči, nech si trhne nohou! Každý nech sa stará o seba!

Strana
z2