icon

Prečo som prehrala na online hrách?

4. jan 2026

Ja som taká hlúpa.
Na fb som videla príspevok ako pani bola v zlých chvíľach tak stiahla nejakú hru, dobila tak 25€ a vyhrala tisíce € . Komenty tiež že áno funguje to a dokonca tam dali aj vypis že naozaj im prišla výhra.
Ja som až tri krát dobila 25€ a zostala som na nule 😭😭😭😭

anonym_8e341c
5. jan 2026

Baby nepiste jej take veci,lebo naozaj zacne s hazardom vo velkom a to je cesta do pekla.Raz ked na to nema financie tak nech pomoze inak.

karolinakr
5. jan 2026

to vyzera skor ako ofuk, teraz bol facebook zaplaveny videami ako Pelegriny uprostred rozhovoru mal rozhovor s guvernerom banky a nikto nemal pocut ako z 2 eur zarobiš 2000 eur, propagovali vo velkom nejake investovanie...automaticky preskakujem tieto bludy ale ako vidím, vždy sa na to niekto chytí

ked je niečo moc dobré, na to, aby to bola pravda, tak je zrejme podvod...nikto ti zadarmo peniaze neda, každy chce na tebe zarobit..
my žijeme vo svete vlkov
čim skôr na to prideš, tym lepšie pre teba

autor
5. jan 2026
@cacianka

@anonym_autor si v úverovom registry, alebo máš nejaké dlhy, aby banka videla tvoje rozhadzovanie € ?
Ak si teraz platila len prevodom, banka nemá ako vedieť respektíve nepatra prečo si niekde poslala 3x po 25€.

@cacianka tak toto mám napísané

autor
5. jan 2026
@karolinakr

to vyzera skor ako ofuk, teraz bol facebook zaplaveny videami ako Pelegriny uprostred rozhovoru mal rozhovor s guvernerom banky a nikto nemal pocut ako z 2 eur zarobiš 2000 eur, propagovali vo velkom nejake investovanie...automaticky preskakujem tieto bludy ale ako vidím, vždy sa na to niekto chytí

ked je niečo moc dobré, na to, aby to bola pravda, tak je zrejme podvod...nikto ti zadarmo peniaze neda, každy chce na tebe zarobit..
my žijeme vo svete vlkov
čim skôr na to prideš, tym lepšie pre teba

autor
5. jan 2026
@maryetta

Neviem kolko mas rokov... ale toto nie je cesta....

autor
5. jan 2026
@cacianka

Komu a prečo si chcela pomôcť finančne? Podľa toho ti vieme lepšie poradiť

@cacianka bratovi 😐

karolinakr
5. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor naozaj je to beznadejne? potrebuješ zarobit 2000€ s partnerom? najdi si agentury do Rakuska do skladu, ak budeš robit nočne, peniaze maš za mesiac vo vačku

liv1
5. jan 2026

To su odžuby. Naozaj veris tym fejkovym uctom ze vyhrali? 🤦‍♀️ oni prave komentuju, davaju falosne vypisy prave pre takych ako ty. Nie, nevyhraju, nikdy nevyhraju. To chcu len ludi nalakat na lahke ziskanie penazi. Bud rada, ze si prisla o 75 eur a nie 10 tisic ci viac. A uz nikdy nikdy nikdy nestavkuj. Nikdy. Z toho vie byt aj zavislost a tym ludom sa rozpadne cely zivot, prehraju vsetko, okradaju svoju rodinu. Uz nikdy sa do toho nezapajaj.

anonym_9b0023
5. jan 2026

Je to vôbec možné, aby bol niekto takýto sprostý?

cacianka
5. jan 2026
@liv1

To su odžuby. Naozaj veris tym fejkovym uctom ze vyhrali? 🤦‍♀️ oni prave komentuju, davaju falosne vypisy prave pre takych ako ty. Nie, nevyhraju, nikdy nevyhraju. To chcu len ludi nalakat na lahke ziskanie penazi. Bud rada, ze si prisla o 75 eur a nie 10 tisic ci viac. A uz nikdy nikdy nikdy nestavkuj. Nikdy. Z toho vie byt aj zavislost a tym ludom sa rozpadne cely zivot, prehraju vsetko, okradaju svoju rodinu. Uz nikdy sa do toho nezapajaj.

@liv1 všade sú odzuby, nechápem ako môže niekto uveriť, napr že coop jednota losuje len za lajk, alebo výpredaj kufrov na letisku po 2€, a podobne podvody 🤦

karolinakr
5. jan 2026
@cacianka

@liv1 všade sú odzuby, nechápem ako môže niekto uveriť, napr že coop jednota losuje len za lajk, alebo výpredaj kufrov na letisku po 2€, a podobne podvody 🤦

@cacianka ale vieš čo, ti podvodnici su čoraz viac prešpekulovanejši...keby tu energiu, čo venuju zlepšovaniu podvodov, investuju do vyskumu rakoviny, tak sme prvi vo svete

cacianka
5. jan 2026
@karolinakr

@cacianka ale vieš čo, ti podvodnici su čoraz viac prešpekulovanejši...keby tu energiu, čo venuju zlepšovaniu podvodov, investuju do vyskumu rakoviny, tak sme prvi vo svete

@karolinakr v drvivej väčšine to ani nie sú našinci, ale niekde z prdelovej krajiny

autor
5. jan 2026
@karolinakr

@anonym_autor naozaj je to beznadejne? potrebuješ zarobit 2000€ s partnerom? najdi si agentury do Rakuska do skladu, ak budeš robit nočne, peniaze maš za mesiac vo vačku

@karolinakr ja nepotrebujem!!! Veď už čítajte. Chcela som ich pre brata. Ja mu toľko dať neviem teraz.

anonym_e161dd
5. jan 2026

@anonym_autor Pre boha never tomu keby to je pravda každý by bol milionár

hefo
5. jan 2026
@anonym_9b0023

Je to vôbec možné, aby bol niekto takýto sprostý?

@anonym_9b0023 Je. A žiaľ dokonca aj oveľa viac.

hefo
5. jan 2026
@anonym_autor

@karolinakr ja nepotrebujem!!! Veď už čítajte. Chcela som ich pre brata. Ja mu toľko dať neviem teraz.

@anonym_autor Keď nevieš, tak sa s tým musíš zmieriť. Keby mohol každý bezpracne zbohatnúť, kto by pracoval? A teda, čo by sa za tie peniaze dalo kúpiť? Bez práce nie sú koláče!

A dúfam, že ťa ten brat nenavádzal a nemanipuloval na to, aby si tie peniaze zohnala akokoľvek sa bude dať...

maryetta
5. jan 2026

Neviem co mas s bratom ale toto nie je cesta. Takto stiahnes na dno seba. A kto ti pomoze?
Myslela som si ze si nejaka fakt hlupucka/naivna 20-tka.
Tiez sem-tam poslem sms do sutaze. Alebo roky rokuce advetny kalendar vsade mozne. Nikde nikdy nic....

autor
5. jan 2026
@hefo

@anonym_autor Keď nevieš, tak sa s tým musíš zmieriť. Keby mohol každý bezpracne zbohatnúť, kto by pracoval? A teda, čo by sa za tie peniaze dalo kúpiť? Bez práce nie sú koláče!

A dúfam, že ťa ten brat nenavádzal a nemanipuloval na to, aby si tie peniaze zohnala akokoľvek sa bude dať...

@hefo vôbec nie, ani o tom nevie, čo som urobila.

autor
5. jan 2026
@maryetta

Neviem co mas s bratom ale toto nie je cesta. Takto stiahnes na dno seba. A kto ti pomoze?
Myslela som si ze si nejaka fakt hlupucka/naivna 20-tka.
Tiez sem-tam poslem sms do sutaze. Alebo roky rokuce advetny kalendar vsade mozne. Nikde nikdy nic....

@maryetta hrať mi vždy pomohol keď som potrebovala, teraz potrebuje pomôcť on a ja neviem ako.

really8
5. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor cozeee? 40 rocna si takto naletela? Nepoviem keby mas 70. Ved ty si generacia ktora mala uz doma pocitac. To co bolo za zatemnenie...

liv1
5. jan 2026
@cacianka

@cacianka najlepsie su tie ze zdielaj, zaregistruj sa a vyhraj auto v hodnote 30 tisic €. A niektori kamosi na FB to fakt aj zdielaju 🤷‍♀️

liv1
5. jan 2026

Autorka nemozes ist na nejaku brigadu?

cacianka
5. jan 2026
@liv1

@cacianka najlepsie su tie ze zdielaj, zaregistruj sa a vyhraj auto v hodnote 30 tisic €. A niektori kamosi na FB to fakt aj zdielaju 🤷‍♀️

@liv1 ja keď som videla mena mojich kamaratiek a rodiny medzi zdielačmi, zostalo mi veru ťažko 🤦🤦🤦

autor
5. jan 2026
@liv1

Autorka nemozes ist na nejaku brigadu?

@liv1 jasné, vždy sa dá ísť. Ale mám dosť so svojou prácou. Každý deň od 6:00 a niekedy som tam aj do 16/17 večer.

autor
5. jan 2026
@really8

@anonym_autor cozeee? 40 rocna si takto naletela? Nepoviem keby mas 70. Ved ty si generacia ktora mala uz doma pocitac. To co bolo za zatemnenie...

@really8 čo máte všetci s tým vekom.
Len som chcela pomôcť a tak naivne som vyskúšala.

anonym_e2f234
5. jan 2026

@anonym_autor

sticker
really8
5. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no lebo keby sa to stalo nejakej dochodkyni alebo 15tke clovek to pochopi. Ty by si mala taketo veci ovladat

anonym_24a29e
5. jan 2026
@anonym_f02989

Ono vieš z tipovania sa da aj žiť. Aj taki ľudia sú len to treba vedieť.

@anonym_f02989 Prosím ťa, jej tu také veci ani nepíš, vidíš že rozumovo to nie je žiadne terno. Ešte ju len povzbudis v takýchto debilných nápadoch

anonym_8e341c
5. jan 2026
@anonym_autor

@maryetta hrať mi vždy pomohol keď som potrebovala, teraz potrebuje pomôcť on a ja neviem ako.

@anonym_autor takze toto neni prvy krat,ze idem skusit.Ty pravidelne hravas???

anonym_8e341c
5. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor jaj tam malo byt brat mi vzdy pomohol.Este,ze tak.