Prečo stále vyhráva rovnaká osoba v súťažiach?
Viete mi to niekto vysvetlit? Znama ktoru mam na fcb v priateloch stale vyhrava kadejake zdielacky
Minimalne 10 uz vyhrala. Ako je to mozne ze vzdy vyzrebuju prave ju?
@klarissa25 nezavidim ale ako si sa mi to nezda…aby bzdy pobyhravala fotenie listky na jarosa ltabicku kolacikov atd
Je to o náhode. Mne sa tiež voľakedy keď som zdieľaná podarilo čosi vyhrať, raz nie a raz áno, čisto náhodne 🤷♀️🙂
Možno je naozaj hyperaktívna pri zdieľaní, ale aj Ti tá osoba potvrdila, že to všetko naozaj vyhrala? Mne napríklad FB pred časom ukázal, že môjmu známemu, sa páči konkrétna stránka. Nebolo by to zvláštne nebyť skutočnosti, že ten človek pol roka predtým zomrel a som si istá, že z druhého sveta žiadne stránky nelajkuje... Niekedy majú v tých algoritmoch aj chyby.
Tak asi sa vela zapaja. Ja som jeden rok tiez vela vyhrala behom 5m. Aj tu na mk... Mozno 12 sutazi
To uz su mi len vyhry, listky na Jarosa a plesnive kolace. Ved ked chces aj ty dake vyradene blbosti z firiem, ktore nikto nechce, tak sa musis tiez zapajat do kazdej sutaze najlepsie niekolkokrat, zdielat vsetko a nerobit nic ine, ked ma tvoja kamaratka tolko casu.
kamska tak vyhrala tiez par na instagrame takych do ktorych musis oznacovat ludi, sledovat ucet atd. A podvod to urcite v jej pripade nie je. Ale zalezi aj ake sutaze, su sutaze kde sa prihlasi niekolko tisic a su aj take kde sa prihlasi ledva par desiatok alebo este menej.
@tanyan ano potvrdila
Aj ja som už kopu vyhrala. Stačí vedieť, kde sa oplatí zapojiť. 💪🏻
@zorienka28 zapajam niekde je povolene len raz zdielat
@galganka a kde teda😇
Moja kamoška tiez vyhráva viackrát za týždeň. Jednoducho má šťastie☺️zato ja som nevyhrala ani raz😄
Zrovna snes ma oklamal v sutazi Damsky klub cize som skepticka
@dettilv ani ja a este
a potom mas ludi ako ja a moj manzel, co sme prisaham nikdy nic nevyhrali, ani len zbierku znamok v tombole na poslednom plese. naproti tomu tam sedel pri vedlajsom stole typek, co si odniesol 8 cien…aj tu hlavnu
Mozno sa nikto iny do tych sutazi nezapaja, len ona. 😂
Kto ťa oklamal v súťaži dámsky klub?
Do "skromných" súťaží, čo sa týkaj množstva súťažiacich. V Mlyny cinema sme napríklad vyhrali lístky niekoľkokrát, aj knihy, mikinu, macíka... Alebo v miestnej telke... Na Agráči, vip vstup na rok... Nezapájam sa do tisíckomentarových súťaží na Instagramoch, kde treba označiť 5 známych, olajkovať 12 iných stránok a pod.
Ako ta oklamal damsky klub? To ma zaujima veri
Ja som tiež už podla mna vyhrala aj 10 súťaži takto na fb a insta za posledné roky ... 20eur poukážku martinus, fusak pre dieťa, hrnček smaltový maľovaný, kozmetiku, dokonca aj lístky do louvre so sprievodkyňou 😍 knižky, ľanový ruksak.. takže super , klasicky sa zapájam komentom
Babyy O damskom klube napisem neskor musim k dietatu
Inak som tiež jednu dobu dosť súťaží povyhrávala
Ja tiez poznam jednu ktora fakt extremne vela vyhrava... tak ma stastie... ona si to aj uvedomuje... tesme sa ze sme zdrave 🙂
Tiez uz som na fb vyhrala kavu v cukrarni. Zmrzlinu. Listky na koncert . Aj listok na koncert do ineho mesta. Knihu.niekedy boli take predajne akcie hrnce paplony spojene s vecerou..tam som vyhrala stromcek vianocny hrniec velku na varenie raz sadu nozov..
Zato kaufland vianocny kalendar poctivo davam kazdy rok a nic
@slavomira236 ani ja a to tiež poctivo každý rok sa zapajam. Viete ale tam sa registrujú tisícky ľudí. Niekto šťastie má a niekto nie. Takisto som ešte nikdy nevyhrala v dm súťaži keď je napríklad cez aplikáciu Live stream
Napríklad aj aplikácia Telekom. Bývajú tam akcie a kolesá šťastia, ešte som tam nevyhrala nič, ani jednu cenu ani v tombole
Ja ,ešte v čase keď som mala FB,tak som vyhrala v zdieľacke sadu kozmetiky,a potom detské hodiny s menom (pre sestrinu dcéru).
Inak na plesoch v tombole s mužom tiež nemáme šťastie,naopak svokra už vyhrala tepovač, pobyt v kúpeľoch, vrece zemiakov (dedinský ples 😀)a pred rokom na festivale dokonca kosačku, keďže ich stará kosačka sa im práve pokazila,tak z výhry mali naozaj radosť .O takých drobnostiach,ako darčekové koše sladkostí,kozmetika, luxusné balenia čajov predplatné rôznych časopisov a podobne ani nehovorím,bez toho ona snad ani nejde zo žiadnej akcie,kde je tombola. Jednoducho má šťastie na to.

Tak ma stastie, hadam jej nezavidis 😜