Prečo ste arogantné k iným používateľkám?
Ahojte, to ze pisem anonymne ma svoj dovod. A asi aj uvidite preco,chcem sa len opytat ze preco ste niektore take arogantne k inym uzivatelkam? Naco to je dobre? Viete ze o MK sa vravi ze su tam sibnute matky, atd.. presne kvoli takymto zenskym? Ano vam to moze byt ukradnute co sa vravi, ale naco robit MK take meno?? .. to je komunita kde by sme si mali vzajomne pomahat ako zeny zenam a nie urazat,byt agresivne, urazlive,..atd.. niektore zenske su tu fakt mimo.
@bilberryday nie
Ja s tebou plne súhlasím
@monuska112 tak už mi došli dve modliace srdiecka, len ten co ich poslal vie s akým úmyslom boli poslane, ale v jeho úprimnosť akosi neverím... Nech mu padne na úžitok...
Tak keď je bežne položená normálna otázka, na ktorú aj existuje normálne odpoveď, tak myslím, že väčšina odpovedí je v slušnej rovine. Napríklad sa pýta mamička, čo je dobré dať dieťaťu na hnacku, jednoducho sa chce poradiť, odpovede sú úplne normálne, typu ryža, mrkva, sucháre, pripadne lieky proti hnačke, niekde radia pohotovost, ale všetko je v slušnej a pohodovej debate.
Potom sú otázky typu, čo robiť, muž mu nadáva, nedáva peniaze, atď atď... Tak tiež ženy spočiatku pekne píšu, snažia sa poradiť, ale postupne autorka bud vôbec neodpoveda, alebo píše na jednej strane až hrozne detaily, že napríklad jej nadáva do istých ženských orgánov, alebo ju rovno bije, a hneď jedným dychom ho ospravedlňuje, že on je inak zlatý a milý, aj super otec len mu občas (často) prepne. A debata je i tom stále dookola. Tak niet divu, že čoskoro to skončí iným tónom a obsahom odpovedí.
Ďalšiu skupinu tvoria "inteligentné otázky"ze co si obliecť na potenciálny pohreb v rodine, keď sa v júli strašne ochladí a budú hrať hymnu, aby nebolo zima". Tak tu už ťažko normálne odpovedat, lebo tu skôr človek uvažuje ci dotyčný si robí srandu, alebo je tak trochu "tuki tuki"
A celkom posledná je kategória vyslovene hlúpych a arogantných autorov, ako tu dlho vystrajal ten človek s nickom ako špecificka sexuálna pomôcka. Tam uz vôbec nejde o odpovede
Slepacinec v priamom prenose. A co cakas od tolkych zien na 1m2? Treba selektovat normalne od hlupani, ale ocakavat ze z tohto fora sa raz stane duhove udolie plne prajnych, milych zien a padajucich trblietok s hviezdickami z neba, to sa tu zial nikdy nestane. Su proste zeny na urovni, ktore nemaju potrebu zbytocne urazat a intrigovat, pomozu ked vedia, nemaju dovod zavidiet a potom su tu nestastne hlupane ktore si na jedno modre forum chodia vybijat svoju kazdodennu frustraciu..a inak to nebude, toto je fakt, treba sa s tym zmierit.

@monuska112 no prrr, ja v žiadnom prípade nie som agresívna a nikoho neurážam. Sarkastická a ironická občas áno a áno, poviem/napíšem veci tak ako sú (aj v reálnom živote z očí do očí). Ale určite mi nechýba empatia a ľudskosť pri naozajstných problémoch.