Prečo ste sa prvý krát zastavili na modrom koníkovi?
Kedy ako a preco ste sa prvykrat zastavili na modrom konikovi?

•
24. jan 2009tak ako pisete, ja som len nedavno zagooglila obdobie vzdoru u deti - a som tu, super
0
ja tiez som googlila este ako tehotna na zaciatku tehu...najprv som s nim dlho nevedela robit,kedze sme mali net len kratucko a tak som si dlho pozeravala len albumy a az potom som neskor zistila ze sa tam da aj zaregistrovat a aj do tem pisat :-N 😃
ja som nic negooglila 😃 , ja som si pisala na inom fore s dievcatami a oni tam stale pisali o MK a ja som nechcela byt out, tak som sa robila ze viem co to je... Az mi to uz raz nedalo a som sa spytala...a bolo mi cool oznamene, no Modry konik...nebola som mudrejsia a tak som to do toho googlu uz musela hodit, no vyplulo ma to tu a odvtedy som tu...
No mne prvý krát MK spomínala kolegyňa, ona má dve malé deti a teraz čaká tretie :-N
Najprv som nevedela, čo budem na stránkach o maminách hladať, lebo detičky nemám, ale potom som mala obdobie, že som dofrčala z práce a šup na MK 😃 😃 ani variť pomaly nemal kto 😃
Teraz musím každú voľnú chvílu popozerať koníka,. lebo bez neho sa nedá byť |-| :-N
Najprv som nevedela, čo budem na stránkach o maminách hladať, lebo detičky nemám, ale potom som mala obdobie, že som dofrčala z práce a šup na MK 😃 😃 ani variť pomaly nemal kto 😃
Teraz musím každú voľnú chvílu popozerať koníka,. lebo bez neho sa nedá byť |-| :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli