icon

Prečo sú na fórach niektoré nicky stále aktívne?

tibor79
21. feb 2024

Len čisto zo zvedavosti. Prečo niektoré z vás ( konkrétne) nicky sa objavujú skoro v každej téme? Je to altruizmus, nuda, příliš veľa voľneho času, subjektívne riešenie nejakého osobného problému, alebo? Som tu minimálne, ale ak.... Vždy tí istí.... Nič v zlom. Len ma to zaujíma z psychol.hladiska.Tie pohnútky. Zaujímavé to je.

tibor79
autor
21. feb 2024

@koniarova kto chce, dôvod si najde.

koniarova
21. feb 2024

@tibor79 a čítaš ty vôbec, čo píše anjelicek a Viesta? Veď tie baby majú obrovský prehľad a keď niečo napíšu, ma to hlavu aj pätu.

modraslamka
Autor odpoveď zmazal
tibor79
autor
21. feb 2024

@koniarova neverim, že maju prehľad. Vygooglia a potom píšu.

koniarova
21. feb 2024

@tibor79 aj googlit musíš vedieť, aby to malo hlavu aj pätu. Mne osobne to vždy pomôže. Nemusím googlit ja. 👍😁😁

tibor79
autor
21. feb 2024

@koniarova to je pravda.

martinkatinka
21. feb 2024

@tibor79 a vidis, keby kazdy googlil, nie je tu tolko zbytocnych otazok....

koniarova
21. feb 2024

@martinkatinka ale keby sme všetci googlili, stráca sa význam tejto aj podobných stránok.

tibor79
autor
21. feb 2024

@martinkatinka však to. Bolo by všetko jednoduchšie. Mne to tu pride niekedy ako u "blbých". Bez urážky. Kedysi sme hľadali v knihách, dnes je Google a niektorým ani to nepomáha 😕

martinkatinka
21. feb 2024

@koniarova ale nie, ved tu sa vyjadrune aj nazor, nielen spravna odpoved. A kde by dostali info, ciHanke z Hornej Dolnej prisiel uz rodicak?

tibor79
autor
Autor odpoveď zmazal
valeria_h
21. feb 2024

Nudia sa , niektoré sú nešťastné a sem si chodia kopnúť a urážať.

koniarova
21. feb 2024

@tibor79 ja mám túto stránku veľmi rada. Minule som sa pristihla, že všetko,čo chcem zistiť, hľadám najprv tu. A na 99% tu vždy nejaké info nájdem. Tych pár diskusii,ktoré sú ozaj priblblé patria k tomu ako čerešnička na torte.

tibor79
autor
21. feb 2024

@valeria_h tak. A tým sa vytráca vyznam stránky. Pomôcť, poradiť,vymeniť skusenosti. Aspoň ja som myslela, že k tomu je MK.

tibor79
autor
21. feb 2024

@koniarova tak, to je dobre, že ti to tu pomáha. Ja sa budem radšej vyhýbať. Každému niečo iné sadne.

domak2
21. feb 2024

@tibor79 tak ja preferujem tie isté nicky, namiesto desiatich profilov popri tom, nech to akoze nevyzera ze som tu furt, pripadne anonymky co nemajú hanby a lustruju uzivatelky co im prispeju do témy. Niekto cumi na telku, niekto číta knihy, venuje sa joge, spevu a sebarozvoju v každom okamihu a niekto proste rad relaxuje na MK. Nič na psychologicke rozoberanie mi na tom nepride, to skôr na individuálnej úrovni

ku_uk
21. feb 2024

@tibor79 Jezisi, to by aj mna zaujimalo. Mám fázy kedy sa prihlásim na koníka aj každý deň a potom mám fázy kedy tu niesom aj polroka 😅 ale prisaham, vždy tie iste mena či ne rano, či ne večer …nemajú vlastný život, vždy len komentujú o tom ako autori príspevku zaujímajú cudzie zivoty a pritom oni sú zavesené na mobile 24/7 nonstop. A zrazu sa tu teraz ani jedna z nich neozve 😅😅😅😅😅 proste zavislacky

terina25
21. feb 2024

@koniarova budem ti oponovat, komentare ,,anjelika,, uz nie su to,co byvali.

svetlonos
21. feb 2024

Toto jecznova jedna z excelentnych tem ala - ja som lepsia akobti ostatni, lebo robia veci onak ako ja! Toto je forum a nie odborna psychologicka poradňa. Teda sa tu moze vyjadriť kazdy k veci, ci aj od veci.
U teba to skôr poukazuje na nizke sebavedomie ked mas potrebu hladkat si ego vyjadrenim, ze by so nechcela byt v kozo tych druhych.
Bude sa ti dnes lepsie spať, ak ta tu zopar ludi "potlapka" po pleci a daju ti za relativnu pravdu?
Keby si ty mala život v cajchu a riesila svoje priekaky, veru by si nemala cas uvazovat o tom, ako ini ludia (ne)trávia čas 😉. Toto je take farizejske.

tibor79
autor
21. feb 2024

@svetlonos nie, len sa zamýšľam čo za chlapa to asi je, ked stále je vrazený na MK v ženských témach. Neodsudzujem. Len sa zamýšľam. Ale uznávam. Dnes je "in" byť iný.

grof_monte_christo
21. feb 2024

@tibor79 Aký to má význam, ked na verejné fórum napíšeš, že sa zamýšľas nad konaním istého muža na MK a meno nepovieš? Zamyslela si sa aj nad týmto?

valeria_h
21. feb 2024

@tibor79 MK už dávno nie je o pomoci.

tibor79
autor
21. feb 2024

@valeria_h presne. Kedysi pred cca 20 rokmi som bola na českom. 1000 a jedno. Ľúto mi je. Kam až sme sa dostali. Čo sa to s ľuďmi stalo?

koniarova
21. feb 2024

@valeria_h je o pomoci. Len ty to nechceš vidieť. Choď na ploche tému za témou a čítaj, či tam nie sú rady, ktoré sú k veci a pomôžu. Áno, si tam aj blbé a arogantné komentáre, ale tých k veci je viac. Len sme nejako ostali precitlivejší s všetko nás rozhádže. Ja keď napíšem blbosť a niekto mi oponuje,ozaj sa zamyslím,či som fakt neprestrelila.

luteam
21. feb 2024

@koniarova suhlasim s tym ze strasne vela tem je zbytocnych a mne sa tiez rozum zastava co vsetko sem ludia pise a s cim si nevedia rady a je pravda aj to, ze casto tu najdu radu pomoc, ale mne sa casto nepaci ten styl akym je rada napisana napr ked uz tu padol jej nick viesta pride mi ze je velmi scitana velakrat s nou suhlasim, ale casto pise utocne a velmi sarkasticky. Niekedy to sadne, ale niekedy je to zbytocne a nehodi sa to. A to robia viacere nicky

tibor79
autor
21. feb 2024

@koniarova neostali sme precitlivelejší. Ale drzejší, arogantnejší, bez empatie

natall113
21. feb 2024

@luteam súhlasím, niekedy je tá pomoc napísaná veľmi agresívne.

miskakyska
21. feb 2024

Aaach dievčence moje... mať vaše problémy a prezidentský plat,tak som najšťastnejším človekom pod slnkom🙄😶

martinkatinka ja si napríklad ráno pri káve pozapinam"zaujímavé"témy a pri poobednej káve, alebo nasledujúcej rannej čítam...😁 takže tu fakt nemusí, človek visieť stále ,aby videl tie isté mená od rána do večera ...🤷🤭

koniarova
21. feb 2024

@natall113 to beriem.

koniarova
21. feb 2024

@miskakyska ty sa chceš tuším do tej top 3 prebojovať. 😁👍😁👍