Prečo sú na fórach niektoré nicky stále aktívne?
Len čisto zo zvedavosti. Prečo niektoré z vás ( konkrétne) nicky sa objavujú skoro v každej téme? Je to altruizmus, nuda, příliš veľa voľneho času, subjektívne riešenie nejakého osobného problému, alebo? Som tu minimálne, ale ak.... Vždy tí istí.... Nič v zlom. Len ma to zaujíma z psychol.hladiska.Tie pohnútky. Zaujímavé to je.
@tibor79 a vidis, keby kazdy googlil, nie je tu tolko zbytocnych otazok....
@martinkatinka ale keby sme všetci googlili, stráca sa význam tejto aj podobných stránok.
@martinkatinka však to. Bolo by všetko jednoduchšie. Mne to tu pride niekedy ako u "blbých". Bez urážky. Kedysi sme hľadali v knihách, dnes je Google a niektorým ani to nepomáha 😕
@koniarova ale nie, ved tu sa vyjadrune aj nazor, nielen spravna odpoved. A kde by dostali info, ciHanke z Hornej Dolnej prisiel uz rodicak?
Nudia sa , niektoré sú nešťastné a sem si chodia kopnúť a urážať.
@tibor79 tak ja preferujem tie isté nicky, namiesto desiatich profilov popri tom, nech to akoze nevyzera ze som tu furt, pripadne anonymky co nemajú hanby a lustruju uzivatelky co im prispeju do témy. Niekto cumi na telku, niekto číta knihy, venuje sa joge, spevu a sebarozvoju v každom okamihu a niekto proste rad relaxuje na MK. Nič na psychologicke rozoberanie mi na tom nepride, to skôr na individuálnej úrovni
@tibor79 Jezisi, to by aj mna zaujimalo. Mám fázy kedy sa prihlásim na koníka aj každý deň a potom mám fázy kedy tu niesom aj polroka 😅 ale prisaham, vždy tie iste mena či ne rano, či ne večer …nemajú vlastný život, vždy len komentujú o tom ako autori príspevku zaujímajú cudzie zivoty a pritom oni sú zavesené na mobile 24/7 nonstop. A zrazu sa tu teraz ani jedna z nich neozve 😅😅😅😅😅 proste zavislacky
Toto jecznova jedna z excelentnych tem ala - ja som lepsia akobti ostatni, lebo robia veci onak ako ja! Toto je forum a nie odborna psychologicka poradňa. Teda sa tu moze vyjadriť kazdy k veci, ci aj od veci.
U teba to skôr poukazuje na nizke sebavedomie ked mas potrebu hladkat si ego vyjadrenim, ze by so nechcela byt v kozo tych druhych.
Bude sa ti dnes lepsie spať, ak ta tu zopar ludi "potlapka" po pleci a daju ti za relativnu pravdu?
Keby si ty mala život v cajchu a riesila svoje priekaky, veru by si nemala cas uvazovat o tom, ako ini ludia (ne)trávia čas 😉. Toto je take farizejske.
@tibor79 Aký to má význam, ked na verejné fórum napíšeš, že sa zamýšľas nad konaním istého muža na MK a meno nepovieš? Zamyslela si sa aj nad týmto?
@valeria_h je o pomoci. Len ty to nechceš vidieť. Choď na ploche tému za témou a čítaj, či tam nie sú rady, ktoré sú k veci a pomôžu. Áno, si tam aj blbé a arogantné komentáre, ale tých k veci je viac. Len sme nejako ostali precitlivejší s všetko nás rozhádže. Ja keď napíšem blbosť a niekto mi oponuje,ozaj sa zamyslím,či som fakt neprestrelila.
@koniarova suhlasim s tym ze strasne vela tem je zbytocnych a mne sa tiez rozum zastava co vsetko sem ludia pise a s cim si nevedia rady a je pravda aj to, ze casto tu najdu radu pomoc, ale mne sa casto nepaci ten styl akym je rada napisana napr ked uz tu padol jej nick viesta pride mi ze je velmi scitana velakrat s nou suhlasim, ale casto pise utocne a velmi sarkasticky. Niekedy to sadne, ale niekedy je to zbytocne a nehodi sa to. A to robia viacere nicky
Aaach dievčence moje... mať vaše problémy a prezidentský plat,tak som najšťastnejším človekom pod slnkom🙄😶
martinkatinka ja si napríklad ráno pri káve pozapinam"zaujímavé"témy a pri poobednej káve, alebo nasledujúcej rannej čítam...😁 takže tu fakt nemusí, človek visieť stále ,aby videl tie isté mená od rána do večera ...🤷🤭
@miskakyska ty sa chceš tuším do tej top 3 prebojovať. 😁👍😁👍

@koniarova kto chce, dôvod si najde.