Prečo sú na fórach niektoré nicky stále aktívne?
Len čisto zo zvedavosti. Prečo niektoré z vás ( konkrétne) nicky sa objavujú skoro v každej téme? Je to altruizmus, nuda, příliš veľa voľneho času, subjektívne riešenie nejakého osobného problému, alebo? Som tu minimálne, ale ak.... Vždy tí istí.... Nič v zlom. Len ma to zaujíma z psychol.hladiska.Tie pohnútky. Zaujímavé to je.
@koniarova už som si zvykla, že ma vidia všade...aj keď tu mesiac nepachnem,aj tak ma vidia 🤪ale to už môj problém nie je 😏
Ale napr musim uznat aj to, ze mi tie diskusie tu rozsirili obzori. Ja si zijem v svojej bubline a niekedy som v soku ako ziju ini ludia a co riesia. Takze asi preto mu to tu pride zaujimave, ale uz mam pocit, ze sa tu vserko strasne opakuje a zacinaju ma tie temy nudit no nic coskoro porodim druhe dieta a uz nebude cas tu citat dat si tu pauzu 😀
@miskakyska a vieš ze som si dnes na teba spomenula? Robila som kysnute cesto ze by sa mi taka miska kyska zišla 😀
@miskakyska a ja vzdy na teba cakam, lebo sa mi s tebou fajne bavi 😉
@4stanka4
@martinkatinka moje zlaté

@martinkatinka a preto si tu celý deň. 😁😁😁Lebo čakáš na
@miskakyska . To dáva zmysel. 👍👍😁😁
@tibor79 co ty vies co su moje vedomosti, co su moje skusenosti, co som si vygooglila?
Dnes bola otazka na baterie s rozstupom 100 mm, vedela som, ze sa este vyrabaju aj predavaju, pomohla som tej co sa pytala a vygooglila som jej vyrobcu, aby vedela kde hladat.
A teraz co? Mam sa ist hanbit?
To asi čítame každá iného MK, ak vygoogliť vie každý.
A ty si preco Tibor, ked si zena? 😀
Chvilu som tu nebola a uz je to tu. 🙈

🍿🍿🍿🍿 🤣🤣