icon

Prečo sú na fórach niektoré nicky stále aktívne?

tibor79
21. feb 2024

Len čisto zo zvedavosti. Prečo niektoré z vás ( konkrétne) nicky sa objavujú skoro v každej téme? Je to altruizmus, nuda, příliš veľa voľneho času, subjektívne riešenie nejakého osobného problému, alebo? Som tu minimálne, ale ak.... Vždy tí istí.... Nič v zlom. Len ma to zaujíma z psychol.hladiska.Tie pohnútky. Zaujímavé to je.

timea301196
21. feb 2024

🍿🍿🍿🍿 🤣🤣

miskakyska
21. feb 2024

@koniarova už som si zvykla, že ma vidia všade...aj keď tu mesiac nepachnem,aj tak ma vidia 🤪ale to už môj problém nie je 😏

tibor79
autor
21. feb 2024

@luteam aj keď by mi bola téma akokoľvek smiešna, trápna, hlúpa a neviem aká.... Nikdy by som autorku nedegradovala. Buď sa nevyjadrim vobec, alebo decentne. Realita, aj krutá sa da povedať aj slušne. To často ľudia nevedia alebo skôr nechcú.

luteam
21. feb 2024

Ale napr musim uznat aj to, ze mi tie diskusie tu rozsirili obzori. Ja si zijem v svojej bubline a niekedy som v soku ako ziju ini ludia a co riesia. Takze asi preto mu to tu pride zaujimave, ale uz mam pocit, ze sa tu vserko strasne opakuje a zacinaju ma tie temy nudit no nic coskoro porodim druhe dieta a uz nebude cas tu citat dat si tu pauzu 😀

4stanka4
21. feb 2024

@miskakyska a vieš ze som si dnes na teba spomenula? Robila som kysnute cesto ze by sa mi taka miska kyska zišla 😀

martinkatinka
21. feb 2024

@miskakyska a ja vzdy na teba cakam, lebo sa mi s tebou fajne bavi 😉

luteam
21. feb 2024

@tibor79 tak v tomto s tevou uplne suhlasim robim to tak isto nemam za potreby nadavat cudzim ludom aj ked si pomyslim svoje. A tiez mi pride od veci, ze ludia pisu uplne to iste co ostatni aj 20x

miskakyska
21. feb 2024

@4stanka4
@martinkatinka moje zlaté

sticker
viestta
21. feb 2024

@tibor79 aj googlit treba vediet, ale mozes kludne spavat, Googel ma zdrzuje a pricasto dava uplne od veci vysledky. Treba aj vediet co je relevantny vysledok co blud, ktory by bola hanba sirit

koniarova
21. feb 2024

@martinkatinka a preto si tu celý deň. 😁😁😁Lebo čakáš na
@miskakyska . To dáva zmysel. 👍👍😁😁

svetlonos
21. feb 2024

@terina25
aale ved aj anjelicka smoe mat na 💩 naladu a supnut aj nesuoer komentar. Ani ja nezdielam uplne kazdy jej pohľad, ale ved tiez nie je svatec a dokonala. No vacsinouvje to ok.

tibor79
autor
21. feb 2024

@viestta tak... Ja zväčša keď radim, tak zo svojej osobnej skúsenosti. Ak ju nemám, som ticho. Vygooglit vie každý aj keď nie so zaručeným výsledkom. Inak, aby to bolo hodnovernejšie, treba googlit aj zo zahraničných stránok, dostupných často len s VPN.

terina25
21. feb 2024

@svetlonos k tomu napisem len tolko,aby to nebolo povazovane za ohovaranie...
Ludia sa menia, aj ona sa zmenila. Alebo mozno ja,ktovie... a dalej sa uz radsej nevyjadrujem.

viestta
21. feb 2024

@tibor79 co ty vies co su moje vedomosti, co su moje skusenosti, co som si vygooglila?
Dnes bola otazka na baterie s rozstupom 100 mm, vedela som, ze sa este vyrabaju aj predavaju, pomohla som tej co sa pytala a vygooglila som jej vyrobcu, aby vedela kde hladat.
A teraz co? Mam sa ist hanbit?

koniarova
21. feb 2024

@viestta nemáš sa ísť hanbiť. Má ti to ísť jedným uchom dnu a druhým von. Pomohla si. A to je hlavné. Tí, čo trt vedeli, boli ticho a leniví aj googlit.

tibor79
autor
21. feb 2024

@viestta nemáš sa hanbiť, ak vieš, vieš. Ale priznala si, že často googliš odpovede, aby si odpovedala. Ale tvoja vec, tvoja snaha, a vec dotyčných, že nemusia zapájať svoj rozum, ked im to druhý vygoogli.

viestta
21. feb 2024

@tibor79 joj, moja, keby si ty tolko googlila ako ja aj ty by si tolko vedela, nemusela by si zavidiet

tibor79
autor
21. feb 2024

@viestta Závisť napadne z psychologického hľadiska ako prvé len tých, čo s ňou majú čo do činenia.

viestta
21. feb 2024

@tibor79 dakujem za bezplatne zhonotenie mojho psychickeho stavu

tibor79
autor
21. feb 2024

@viestta Rada😉

minenkak
21. feb 2024

@tibor79 inak ty máš tu
@viestta strašne v hlave ,čo som pozerala aj iné diskusie strašne ti vadí a ona není blbá,aj keď googli ,vie veľmi dobre poradiť a aj správne vypičovať

ckocka
21. feb 2024

To asi čítame každá iného MK, ak vygoogliť vie každý.

ahhola
21. feb 2024

A ty si preco Tibor, ked si zena? 😀

koniarova
21. feb 2024

@ckocka ty čítaš asi tie nesprávne nicky. 😁

tibor79
autor
21. feb 2024

@minenkak nikdy a nikde som sa nevyjadrila, že by bola "blbá". Pozor na slovíčka. Aj tie neslušné.

minenkak
21. feb 2024

@tibor79 a ja som napísala ,že ty si sa vyjadrila ,že je blbá?

minenkak
21. feb 2024

@tibor79 čo mi prídeš napliaskat po prstoch

koniarova
21. feb 2024

@minenkak a sme doma. Už si drzá a arogantná. 😁

tibor79
autor
21. feb 2024

@ahhola možno mám manžela, syna, vnuka????? S daným menom? Keď len toto ťa trápi 😉

martinkatinka
21. feb 2024

Chvilu som tu nebola a uz je to tu. 🙈