icon

Prečo sú na fórach niektoré nicky stále aktívne?

tibor79
21. feb 2024

Len čisto zo zvedavosti. Prečo niektoré z vás ( konkrétne) nicky sa objavujú skoro v každej téme? Je to altruizmus, nuda, příliš veľa voľneho času, subjektívne riešenie nejakého osobného problému, alebo? Som tu minimálne, ale ak.... Vždy tí istí.... Nič v zlom. Len ma to zaujíma z psychol.hladiska.Tie pohnútky. Zaujímavé to je.

viestta
21. feb 2024

@martinkatinka sladke snicky🙂

tibor79
autor
21. feb 2024

@viestta kiež by tu bola každá sama za seba.... Davová psychóza. Celé zle

viestta
21. feb 2024

@tibor79 tvoja fantazia je priam obdivuhodna. Obvinit ma z toho, ze vyvolavam davovu psychozu. Musim ti pogratulovat. Zo vsetkych debat co tu za tie roky boli o mojej osobe, a ze ich malo nebolo, to je fakt, ty si tomu nasadila korunu. Toto sa nazaj len tak nevidi 😀

koniarova
21. feb 2024

@viestta ty si ako Fico. 😂😂😂😂Kukni, koľko národa si ovplyvnila.😂

viestta
21. feb 2024

@koniarova 👍

tibor79
autor
21. feb 2024

@viestta si tu síce pre niektoré celebrita (jednoduchší ľudia to potrebujú), ale to len poukazuje na nedostatok vlastného úsudku často. Lebo človek vyrovnaný, s vlastnými názormi nemá potrebu pritakávať a byť v závese niekoho ineho.

ahhola
21. feb 2024

@oblecenieavecicky oblecenieavecicky

Dnes o 22:08
Viessta je jedna sčítaná inteligentná žena, ktoré dokáže poradiť a to ešte aj vtipne a s nadhľadom. Narozdiel od tej druhej často spomínanej, ktorej komentáre sú často nielen vysoko subjektívne a neaplikovateľné na situácie na Slovensku, ale navyše nimi ukazuje svoju nadradenosť a finančnú situáciu. A sranda je, že jej to tu ľudia ešte aj žerú

Pozri, zeru, nezeru, niekto ma potrebu exhibiciovat a niekto to rad sleduje, tym nesuhlasi na 100% s tym, co tu smazi, ale tak prizmuris oko. Napr. Tomiholjubavi som tiez zrala/mala vyhrady a zmizla odtialto ako gafor. Prajme tej prvej, nech nam napise este z porodnice🌸

viestta
21. feb 2024

@tibor79 vsak si vyrovnana a mas vlastne nazory, nemusis sa takymi prizemnostami zaoberat. Alebo musis?

luccija
21. feb 2024

@ahhola tomiholjubavi mala veľa voľného času a doma 2 podivinov, tak sa nečudujem, že tu bola často.Ale tesim sa, že má nový život a konečne rozprestrela krídla.

@viestta klobúk dole pred technickými a inými vedomosťami.Uz mám vegetu dik🙂

tibor79
autor
21. feb 2024

@viestta nie 😊 Mňa len zaujímalo, čo k tomu ľudí vedie. Čistá psychológia. Proste pohnútky ľudí sú zaujímavé

svetlonos
21. feb 2024

@tibor79
toto my mame v sirsej rodine "neodsudzujem ale" - no ale ano, hodnotis a odsudzuješ toho muza - len si to napisala inymi slovami. Vela krat sa vie vyjadrit i vnimavy muz.
Ma(l) zeny, mamu, sestry, kamosky, skusenosti atd. Cisto zenske kolektivy su nie vzdy idealne.

tibor79
autor
21. feb 2024

@svetlonos Prosím konkrétne, kde som útočná? Pýtam sa tretíkrát? Buď som to napísala alebo nie. Buďme spravodliví a konkrétni. Ak nedáte konkrétnu vetu, ku ktorej sa môžem vyjadriť. Je to bezpredmetné.

vahcaac
21. feb 2024

@tibor79 mňa by zaujímala tvoja pohnútka úprimne. Je to mamičkovské fórum, riešia sa tu obyčajné veci z bežného života. Žena, ktorá ma dieťa, prácu, rieši každodenné problémy ma dobrý zaklad nato, aby vedela odpovedať podľa svojej skúsenosti, alebo vyjadriť svoj názor na veľmi veľa tém na MK. Modrý konik je aj pre mna relax, často sa zosmiešňuje na nete aj medzi matkami v mojom okoli, ale za mna úplne super.

tibor79
autor
21. feb 2024

@vahcaac áno, ale zosmiešnuju sa často ženy, matky. Možno intektualne slabšie, ale zosmiešnuju. A to nie je v poriadku. Či snáď áno? Veď o tom bola téma, pohnútky na MK. Nenávidím zosmiešňovanie, degradaciu..... To da tu deje a často

vahcaac
21. feb 2024

@tibor79 Nie, ani náhodou to nie je v poriadku, tiež to neznášam 🙂 Z tvojho príspevku ale vôbec nie je jasne, že myslíš práve toto.

tibor79
autor
21. feb 2024

Ďakujem krásne za odpovede ❤️Ono, čo odpoveď, to výpoveď o človeku ako takom. Ešte raz vďaka.😘

h2
21. feb 2024

@mimka1402 Vďaka za označenie, idem čítať. 🙂

denithestrange1993
21. feb 2024

@tibor79 Ked mas k nejakej teme co napisat,tak preco by si to neurobil. Je to mozno sposob ako sa podelit o svoje nazory, zivotne skusenosti, povzbudit niekoho...

h2
22. feb 2024

OK, tak, bola som tu označená, ako osoba, často sa tu vyskytujúca, čo je aj pravda, tak sa vyjadrím. Pre mňa je MK zábava a relax. Patrím medzi ľudí, ktorí nemajú problém robiť viac vecí naraz, ako tu bolo spomenuté. Preto nemám pocit, že tu márnim nejaký čas, ktorý by som mohla využiť ináč.

zuzkavladko
22. feb 2024

@tibor79 a cim viac deti, tym viac komentarov, velakrat sa cudujem, kde na to beru cas🙈

valeria_h
22. feb 2024

@tibor79 To nemá zmysel, vidíš ako sa spojili proti tebe a presne tie o ktorých téma je 😁

kristiii
22. feb 2024

@tibor79 nenávidíš degradáciu, ale sama si napísala:
si tu síce pre niektoré celebrita (jednoduchší ľudia to potrebujú), ale to len poukazuje na nedostatok vlastného úsudku často. Lebo človek vyrovnaný, s vlastnými názormi nemá potrebu pritakávať a byť v závese niekoho ineho.
Čiže označovať ľudí, ktorých vôbec nepoznáš za jednoduchších bez vlastného úsudku nie je degradovanie? Ale v niečom si mala aj pravdu, a síce, že odpovede vypovedajú o človeku ako takom. Aj o tebe.

h2
22. feb 2024

@valeria_h A téma nie je náhodou aj o tebe? Tiež ťa tu vidím denne.

valeria_h
22. feb 2024

@h2 Fakt?? To aby som s tým niečo robila, taká nehorázna strata času .

valeria_h
22. feb 2024

A nie o mne nepíše, píše o iných expertkách.

h2
22. feb 2024

@valeria_h Odkiaľ vieš, o kom píše? Nedala jediný konkrétny nick. Lebo sa bojí, že by jej za to zmazali profil, takže by sem už nemohla prispievať. 🙃

mimka1402
22. feb 2024

@h2 Jaj prepáč, som nečítala všetky stránky a nevedela či tu si, alebo nie.😄 Len máš ľahký nick aj na moju deravu pamäť...😀

simca06022011
22. feb 2024

@tibor79 gdpr? Kde? Ty už tak taras... 🙂 mimochodom označovať ľudí nie je proti pravidlam MK, tak prečo by ta mali mazať?

A teda k téme, veľakrát podľa mňa ide iba o zdanie, že tu človek trávi 24/7 :D ak sa tu nejaká téma rieši, nie je to hodina, riešia sa den/dni, takže yen co sa prihlási vidí, napíše...
A chodím sem, lebo som sama doma :D aspoň trochu ľudí "na okolo" si užijem. Cez prácu keď " pracuje pocitac" a cakam napríklad atď. Ak mám iné veci ma praci, ani sem nepachnem celý deň. A väčšina yem nie je tu o odbornosti, ale názore. Mňa osobne v mojom obete odborné diskusie rozculuju a práve ich sem tam proste ignorujem :D nebudem sa hádať s laikmi, že to tak nie je ako píšu...
Inak je to len zvyk.... alebo zlozvyk? :D

valeria_h
22. feb 2024

@h2 A čo je toto nejaká super stránka aby mi bolo ľúto že ma zmažú? 😁 Trošku odveci nie?

h2
22. feb 2024

@mimka1402 Neospravedlňuj sa, som rada, že si ma označila, celkom zaujímavá diskusia. 😃