Prečo sú na fórach niektoré nicky stále aktívne?
Len čisto zo zvedavosti. Prečo niektoré z vás ( konkrétne) nicky sa objavujú skoro v každej téme? Je to altruizmus, nuda, příliš veľa voľneho času, subjektívne riešenie nejakého osobného problému, alebo? Som tu minimálne, ale ak.... Vždy tí istí.... Nič v zlom. Len ma to zaujíma z psychol.hladiska.Tie pohnútky. Zaujímavé to je.
@pralinka25 My sme bosorky, my nemôžeme byť jednoduchšie. Už si videla jednoduchú bosorku??? 😁
Baby, viete si predstavit to sklamanie? Zalozi sa tema s bohumilym zamerom dat na pranier niektore nicky (pre istotu sa alibisticky pocka, kym ich vymenuju ini, len aby za chrumkavu autorka ostala) a bosorky si tu z toho spravia kabaret...
@viestta spravne bosorky sa upalit nedaju spravia si z toho taborak a zatancuju ritualne tance pri splne mesiaca.😝
@pralinka25 ja som síce mimo zoznamu ale takú jednu prihorenú špekačku by som poprosila 🙂 Leto a grilovačky sú ešte ďaleko
@pralinka25 Haha 🤣🤣🤣 noo ako spomenula @viestta, počkajme kým doprší 😁 a mám ešte lepší nápad ...zavolám trénerovi, nech nám tie špekáčky príde opiecť 🤣🤣🤣🤣
Dúfam, že sa teraz opäť niekoho nedotknem 🫣
@viestta Samozrejme, zvládne to aj s @pralinka25 na jednom ramene a s @karolinakr na druhom 🤣🤣🤣
@pralinka25 a už som ťa načapala v ďalšej téme 😂, to len tak pomimo, udrel mi tvoj nick do oka lebo si tu uvedená v poslednom príspevku 😂
Inak to nesledujem,
@ibatanecnica kludne ta pridam na zoznam 😀 aj spekacka sa ti ujde len teda pockame kym doprsi ked @viestta nema rada mokry chlieb (fajnovka 🙄😀😝)
@pralinka25 dúfam, že myslíš stoličku, pohovku a pod 😉
A ak má byť zraz bosoriek, tak určite prídem
@demodun pozri mozes si to v podstate pracovne nazvat ako len chces 😂
neviem ci je svet pripraveny na takyto zraz. potom totiz nastane na dlhu dobu obdobie temna 😝
Ahojteee, sorry, mala som menší výpadok, ale už som tu. 🙂
@luccija , neboj, na teba sme nezabudli, vitaj medzi jednoduchými bosorkami! 😀
@pralinka25 Ty predsa nosíš pralinky, nie špekáčky. 🙂 Ale pralinky sa zase nedajú opekať nad vatrou na upaľovanie, takže môžu byť aj tie.
@h2 opecieme po americky marshmallowny. alebo dame pralinky ako dezert ked trener dorube drevo
Spomínaného trénera som síce nevidela, ale podľa toho, čo písali tie, čo ho videli, so zapálením vatry si nemusíme robiť starosti, chytí sa z iskier, čo budú lietať z našich očí. (Som bez telefónu ☹ , tak neviem pridať toho "star eyes" smajlíka, tak si ho tam domyslite).

@h2 🤣🤣