icon

Prečo sú na fórach niektoré nicky stále aktívne?

tibor79
21. feb 2024

Len čisto zo zvedavosti. Prečo niektoré z vás ( konkrétne) nicky sa objavujú skoro v každej téme? Je to altruizmus, nuda, příliš veľa voľneho času, subjektívne riešenie nejakého osobného problému, alebo? Som tu minimálne, ale ak.... Vždy tí istí.... Nič v zlom. Len ma to zaujíma z psychol.hladiska.Tie pohnútky. Zaujímavé to je.

demodun
22. feb 2024

@h2 🤣🤣

viestta
22. feb 2024

@h2 tak ci tak sme dobry spolok, a to je dolezite 😉

pralinka25
22. feb 2024

@h2 dakujem za pozvanie do klubu jednoduhsich 😆

h2
22. feb 2024

@pralinka25 My sme bosorky, my nemôžeme byť jednoduchšie. Už si videla jednoduchú bosorku??? 😁

pralinka25
22. feb 2024

@h2 🤣

luccija
23. feb 2024

@h2 a mňa nikto nespomenul😭a prečo som tu?lebo mám doobeda dost času, nepozerám TV, IG, večer nepozerám TV a vždy sa tu niečo deje, veľa sa dozviem a tak....

viestta
23. feb 2024

Baby, viete si predstavit to sklamanie? Zalozi sa tema s bohumilym zamerom dat na pranier niektore nicky (pre istotu sa alibisticky pocka, kym ich vymenuju ini, len aby za chrumkavu autorka ostala) a bosorky si tu z toho spravia kabaret...

pralinka25
23. feb 2024

@viestta spravne bosorky sa upalit nedaju spravia si z toho taborak a zatancuju ritualne tance pri splne mesiaca.😝

pralinka25
23. feb 2024

@h2 @viestta @demodun @koniarova @tanyag @mimka1402 mam doniest spekacky?

sticker
viestta
23. feb 2024

@pralinka25 nepockame kym doprsi? Nemam rada mokry chlieb 😅

ibatanecnica
23. feb 2024

@pralinka25 ja som síce mimo zoznamu ale takú jednu prihorenú špekačku by som poprosila 🙂 Leto a grilovačky sú ešte ďaleko

tanyag
23. feb 2024

@pralinka25 Haha 🤣🤣🤣 noo ako spomenula @viestta, počkajme kým doprší 😁 a mám ešte lepší nápad ...zavolám trénerovi, nech nám tie špekáčky príde opiecť 🤣🤣🤣🤣

Dúfam, že sa teraz opäť niekoho nedotknem 🫣

viestta
23. feb 2024

@tanyag dufam, ze trener je natolko zdatny, ze narube drevo aj vatru zapali.

tanyag
23. feb 2024

@viestta Samozrejme, zvládne to aj s @pralinka25 na jednom ramene a s @karolinakr na druhom 🤣🤣🤣

ibatanecnica
23. feb 2024

@pralinka25 a už som ťa načapala v ďalšej téme 😂, to len tak pomimo, udrel mi tvoj nick do oka lebo si tu uvedená v poslednom príspevku 😂
Inak to nesledujem,

pralinka25
23. feb 2024

@ibatanecnica kludne ta pridam na zoznam 😀 aj spekacka sa ti ujde len teda pockame kym doprsi ked @viestta nema rada mokry chlieb (fajnovka 🙄😀😝)

pralinka25
23. feb 2024

@viestta ohohooooooo to ver ze zvladne a este sa aj bude na co pozerat. 😍 @tanyag

demodun
23. feb 2024

@pralinka25 to som teda zvedavá, kam posadíte mňa 🤣🤣.

pralinka25
23. feb 2024

@demodun hmmmm moznosti by par bolo

sticker
victoriab
23. feb 2024

@luteam presne, aj moje gulity pleasure 😃

demodun
23. feb 2024

@pralinka25 dúfam, že myslíš stoličku, pohovku a pod 😉
A ak má byť zraz bosoriek, tak určite prídem

pralinka25
23. feb 2024

@demodun pozri mozes si to v podstate pracovne nazvat ako len chces 😂
neviem ci je svet pripraveny na takyto zraz. potom totiz nastane na dlhu dobu obdobie temna 😝

h2
23. feb 2024

Ahojteee, sorry, mala som menší výpadok, ale už som tu. 🙂
@luccija , neboj, na teba sme nezabudli, vitaj medzi jednoduchými bosorkami! 😀
@pralinka25 Ty predsa nosíš pralinky, nie špekáčky. 🙂 Ale pralinky sa zase nedajú opekať nad vatrou na upaľovanie, takže môžu byť aj tie.

pralinka25
23. feb 2024

@h2 opecieme po americky marshmallowny. alebo dame pralinky ako dezert ked trener dorube drevo

demodun
23. feb 2024

@pralinka25 si ma predbehla.

h2
23. feb 2024

Spomínaného trénera som síce nevidela, ale podľa toho, čo písali tie, čo ho videli, so zapálením vatry si nemusíme robiť starosti, chytí sa z iskier, čo budú lietať z našich očí. (Som bez telefónu ☹ , tak neviem pridať toho "star eyes" smajlíka, tak si ho tam domyslite).

demodun
23. feb 2024

@h2 len aby nám ju pralinka nezhasla, keď bude slintať 😄

viestta
23. feb 2024

@demodun ty nemas vlastne lietadlo? Tie novsie modely maju aj GPS a tapacirovane sedadielo. Skus investovat do pohodlia

demodun
23. feb 2024

@viestta no len sa bojím, že mi to lietadlo zhorí, keď začnú lietať iskry

h2
23. feb 2024

@demodun Veru, to riziko reálne hrozí. Budeme ju musieť držať v bezpečnej vzdialenosti. Keď bude treba, zviažeme ju švihadlom. 😉