Prečo sú na fórach niektoré nicky stále aktívne?
Len čisto zo zvedavosti. Prečo niektoré z vás ( konkrétne) nicky sa objavujú skoro v každej téme? Je to altruizmus, nuda, příliš veľa voľneho času, subjektívne riešenie nejakého osobného problému, alebo? Som tu minimálne, ale ak.... Vždy tí istí.... Nič v zlom. Len ma to zaujíma z psychol.hladiska.Tie pohnútky. Zaujímavé to je.
@h2 dakujem za pozvanie do klubu jednoduhsich 😆
@pralinka25 My sme bosorky, my nemôžeme byť jednoduchšie. Už si videla jednoduchú bosorku??? 😁
@h2 🤣
Baby, viete si predstavit to sklamanie? Zalozi sa tema s bohumilym zamerom dat na pranier niektore nicky (pre istotu sa alibisticky pocka, kym ich vymenuju ini, len aby za chrumkavu autorka ostala) a bosorky si tu z toho spravia kabaret...
@viestta spravne bosorky sa upalit nedaju spravia si z toho taborak a zatancuju ritualne tance pri splne mesiaca.😝
@pralinka25 nepockame kym doprsi? Nemam rada mokry chlieb 😅
@pralinka25 ja som síce mimo zoznamu ale takú jednu prihorenú špekačku by som poprosila 🙂 Leto a grilovačky sú ešte ďaleko
@pralinka25 Haha 🤣🤣🤣 noo ako spomenula @viestta, počkajme kým doprší 😁 a mám ešte lepší nápad ...zavolám trénerovi, nech nám tie špekáčky príde opiecť 🤣🤣🤣🤣
Dúfam, že sa teraz opäť niekoho nedotknem 🫣
@viestta Samozrejme, zvládne to aj s @pralinka25 na jednom ramene a s @karolinakr na druhom 🤣🤣🤣
@pralinka25 a už som ťa načapala v ďalšej téme 😂, to len tak pomimo, udrel mi tvoj nick do oka lebo si tu uvedená v poslednom príspevku 😂
Inak to nesledujem,
@ibatanecnica kludne ta pridam na zoznam 😀 aj spekacka sa ti ujde len teda pockame kym doprsi ked @viestta nema rada mokry chlieb (fajnovka 🙄😀😝)
@pralinka25 to som teda zvedavá, kam posadíte mňa 🤣🤣.
@demodun hmmmm moznosti by par bolo

@pralinka25 dúfam, že myslíš stoličku, pohovku a pod 😉
A ak má byť zraz bosoriek, tak určite prídem
@demodun pozri mozes si to v podstate pracovne nazvat ako len chces 😂
neviem ci je svet pripraveny na takyto zraz. potom totiz nastane na dlhu dobu obdobie temna 😝
Ahojteee, sorry, mala som menší výpadok, ale už som tu. 🙂
@luccija , neboj, na teba sme nezabudli, vitaj medzi jednoduchými bosorkami! 😀
@pralinka25 Ty predsa nosíš pralinky, nie špekáčky. 🙂 Ale pralinky sa zase nedajú opekať nad vatrou na upaľovanie, takže môžu byť aj tie.
@h2 opecieme po americky marshmallowny. alebo dame pralinky ako dezert ked trener dorube drevo
@pralinka25 si ma predbehla.
Spomínaného trénera som síce nevidela, ale podľa toho, čo písali tie, čo ho videli, so zapálením vatry si nemusíme robiť starosti, chytí sa z iskier, čo budú lietať z našich očí. (Som bez telefónu ☹ , tak neviem pridať toho "star eyes" smajlíka, tak si ho tam domyslite).

@h2 🤣🤣