Prečo sú niektorí muži neschopní?
prečo sú niektorí muži neschopní? nerobia manualne,doma ani ritou nepohnu, ked maju ist raz za tyzden na nakup do potravín aj to robia len vodica,lebo partnerka napise zoznam a hadze veci do kosika,tak frflu a gulaju ocami a vzdychaju aky maju tazky zivot...poznate takych?nemusia to byt zrovna vasi muzi...muzi uz nie su muzi ale chlapci,a najhorsie je ze je to chyba nas zien,ze takychto chlapcov vychovavame
pre to isté, pre čo sú niektoré ženy neschopné.
Chybou nie je,ze nevedia nieco urobit...ale ze nechcu...ked nieco nevies, naucis sa...s tym druhym je to tazsie...
Nepoznám,ale za mňa je neschopný chlap ,ktorý nezarobí a váľa sa doma a nechá sa živiť matkou,za mňa je neschopná žena,ktorá nevie sadnut do auta a nakúpiť ,napríklad,že teda potrebuje šoféra. 🤷. A žiaľ ostatné je dohode v rodine. V jednej iba chlap nakupuje a žena opravuje v domácnosti, v druhej sa žena hra na obetavú a robí všetko, v tretej,si rozdelia prácu atď. Ale nepoznám takého,čo by sa čakal a nič,tma. U nás môj muž pečie,upratuje a zarába.. Ale ja nakupujem. Akého muža si žena vezme,takého ma,aké chyby robia OBAJA,ich vec,musia sa proste dohodnúť. A ja som v živote nijakého chlapa nevychovavala a ani chlap mňa. To robili rodičia.
@ivangeline prečo v súčasnej? Vždy boli príťažlivejsi chlapi s peniazmi a postavením😉
tú istú polemiku by sme mohli viesť o neschopných ženách, ale prečo? Rozdúchavať zbytočné vášne? V každej kategórii sa nájdu schopní aj neschopní ľudia. Na pohlaví nezáleží.
Všetko je výchovou....v dospelosti sa už človek ťažko zmení.
@morpheuss 😅😅😅😅😅😅
nemyslim si ze len muzi su na tom tak, ale aj nejake zeny sa najdu co proste maju takyto problem. osobne takych nepoznam, skor len tych ufrflanych to su asi skoro vsetci 😀
@maciatkolulu … mám iné romantické predstavy…
Suhlasim🤷🏻♀️
Pre mňa je smutnejšie, že sú ženy, čo doma takýchto chlapov majú a tolerujú im to.
Kým sme bývali v centre mesta vôbec som nepotrebovala auto. Keď sme išli niekam na výlet tak šoféroval priateľ. Ale odkedy sme mimo mesta ten vodičák je nevyhnutný. Takisto druhé auto 🤷🏻♀️
A máš už syna? Tak ho vychovaj tak aby ti budúca nevesta bola vďačná a nemusela písať takéto príspevky.
Hej poznam jedneho takeho . Grc 😁
Lebo im to vyhovuje a vedia, že niekto sa postará.Vzdy boli aj lenivé typ a bude aj horšie, keď dnes je každé tretie manželstvo rozvedené a nemajú mužský vzor.A čo je vlastne mužský vzor veď dnes muži sedia v kancelárii doma sa tiež nepretrhnu už sa viac býva v bytoch potom aj nákup je heroicky výkon😀ženy toto storočie idú míľovými krokmi a chlapi upadajú česť výnimkám.
Keď vidím v meste tých zozenstelych chlapov je to smiesne
Nieje to moj muz, presne takito neschopaci a lenivci by sa ma bali aj oslovit .
Tak malé deti to ešte zvykne baviť ,horšie to bude v puberte. To sa ani mne nechcelo ,vždy som šomrala 😀
Ale všimla som si,že veľa chlapcov čo sú na intráku a dačo si tam aj sami uvaria a upracú (teda ak nechcú žiť ako v chlieve) sú potom v budúcnosti nápomocnejší aj svojej žene.
No je to veľa aj o povahe. Keď normálny chlap vidí,že je veľa špinavého riadu a ty máš inú robotu a nestíhaš to umyť tak si nesadne na gauč pred telku ale pomôže ti s tým. Ale je veľa takých chlapov čo si to ani nevšimnú a ty mu to môžeš opakovať stále dookola ako malému dieťaťu. Chýba im tá sebareflexia a to neviem či sa dá naučiť/vychovať. Ja sa o to tiež pokúšam už teraz pri synovi ,ale zatiaľ vyzerá byť ako veľký bordelár 🙈
Chýba výchovy už od detstva. Vychovávame "večné deti", bohužiaľ. A druhá chýba,čo vidím,ženy si to robia samé🤷
Chcú na jednej strane doma muža,silného chlapa,na druhej mu nedovolia nič,riadia ho,chcú,aby sa vo všetkom podriadil,deti sa nesmie dotknúť,lebo to "nevie"(skôr nesmie).
Ale paradoxne sa hnevajú na svokry,že svojich synov nechcú "pustiť" riadia ich,diktujú,kontrolujú😄
Poznam. Oni ale nie su neschopni, oni by to v pohode zvladli keby museli. Pre nich je jednoduchsie a pohodlnejsie, ked to niekto spravi za nich. Najprv mamicka, neskor partnerka, ktora to robi najprv z lasky a ked zamilovanost vyprcha a spadnu ruzove okuliare, tak su zrazu prekvapene, akeho “neschopaka” maju doma.
Ty by si si tiez vedela v pohode opravit auto alebo vymenit elektriku v byte, keby ta k tomu niekto viedol a keby sa ti chcelo, ale tak najdes radsej majstra…akurat si ho nevezmes hned za muza a nenastahujes sa k nemu.
Vieš, kto za to môže? Hotel mama. 🙂 Boli zvyknutí na iné a teraz im je zaťažko spraviť doma čokoľvek. Mám kamarátku, ktorej muž čaká na to, kým ona príde z práce a naloží mu jesť. Choré 😀
A ty máš takého doma?
Tak to je blbé....naozaj, v 21.storoci riešiť všetko busom,peso,na bicykli,ja osobne by som ti zaručene šoféra nerobila tiež. A ja úrady snáď nechodia denne a k doktorovi chodia ty s chlapom,či ako? Veď to je normálne,že riešiš ty sama. Ak sa ti niečo nezdá,urob z neho ex frajera a hotovo. Ver mi,nie je to tak,že sú neschopní muži. Ti tu boli,sú a aj budú,záleží od ženy,čo chce a čo nie,rovnako ako od muža.
@ivangeline to je možné,tvrdím,že vždy aj v zvieracej ríši,je uprednostňovany alfa samec. A nie roztrasené klbko. Odjakživa. S romantikou to fakt nemá nič,ale so schopnosťou prežiť. Je to proste pud.
Ze nutit deti … lepsie je ucit s motivovat. Tak ci tak, pojde to ovela lahsie, ked si to natrenujes najprv na frajerovi… A budete nasledne tahat s detmi zajedno. Lebo ked budu vidiet ze ty robis, oni musia a tato nie, tak sa zacnu stavat na zadne.
Vsade na svete su taki, plus pupkati, fajciaci pri tych lidloch🤣taki boli ich tatkovci a osvedcilo sa, naco by boli vo vlastnej rodine nejak mentalne pritomni... 🍄
Nie sú neschopní, ale úprimne, keby za teba niekto všetko urobil, tak by si sa šla pretrhnúť, že to chceš robiť ty? Asi nie.
Nájdi si chlapa, čo býva sám, ver mi, ten sa nebude váľať na gauči, keď bude vedieť, že v kuchyni sú riady a nespracú sa samé, aj na zvuk práčky, ktorá doprala bude reagovať 🙃.

… lebo k tomu nik nevedie. Byt chlapmi. Mať zodpovednosť. Byt silnými a využívať svoju silu na dobro. ;) V súčasnej ženskej spoločnosti sú chlapi odpad, ak nemajú veľa peňazí. Čo iné si vážime na nich? Spermie? ;D