Prečo sú populárne fotky s našpúlenými perami?
Viete mi nejako normálne vysvetliť,prečo sa mnohé fotíte s naspulenymi perami???
Napichane a ešte vyspulene?nerypem,len nerozumiem.
Ja som sa tak fotila v puberte 😅 vtedy to extra fičalo a pusinku ako ksichtík vlastne stále občas spravím.. prečo? Lebo medveď na 4 je maco 😀... ale fakt, aké vysvetlenie očakávaš? zrejme sa tak páčia samé sebe... ja tiež nerozumiem všetkému a ani sa o to nesnažím, niektoré veci stačí prijať
Aby si ostatní nevšimli vyrážku na čele. Zatiaľ to funguje, každý pozerá na pery.
Aby si sa mohla pýtať 😁
Muži sa zas fotia pred autom alebo s rybou🤷♀️😃
Lebo sú chudšie v tvári 😄 odskúšané 🫣
Tu mas odpoved umelej inteligencie aby si mohla pokojne spať.
Pretože sa tým chcú na fotke cítiť alebo vyzerať atraktívnejšie 😊
„Našpúlené pery“ (tzv. duck face) majú niekoľko dôvodov:
👉 prečo to robia ženy najčastejšie:
vyzerajú tým plnšie pery → pôsobí to žensky, sexy
zužuje to líca a tvár vyzerá štíhlejšia
je to zaužívaný trend na sociálnych sieťach (iní to robia – tak tiež skúšajú)
pôsobí to ako póza / modelkovský výraz, niečo “in”
niekedy je to len zo srandy alebo zo zvyku (automatická póza pri fotení)
Je to teda skôr módny trend a spôsob ako opticky zvýrazniť pery alebo celú tvár na fotke 🙂
@anonym_autor toto by som aj ako muž chcel vedieť :D
Ja som sa tak nikdy nefotila, nastastie aj v puberte som si vedela zachovat zdravy rozum a neopicit sa po inych. A podla mna si tale fotky ludia robia preto, lebo to vsade vidia a opicia sa, preco ine, raz to niekomu napadlo a ovecky sa uz opicia😆… ale radsej toto ako vykrutena pred zrkadlom jak keby mala skoliozu 10.stupna, nedychajuc a mysliac si, ze je top sexi v takej poze.😆
@anonym_autor nemusíš všetkému rozumieť...
@anonym_autor asi to ma nejaky sexualny podton, podla mna to posobi ako ochotne usta na sexualne uspokojenie.
Lebo si skrátka s tými papuľami pripadajú sexi.
Ak si dali napichat, tak to chcu ukazat. Naco by inak minali na to peniaze?
@anonym_1a32c6 píše aj naspulene aj napichane 😝
@anonym_1a32c6 píše aj naspulene aj napichane 😝
@mooonika1975 naozaj 🤭, tak mazem
spulia pery aby poslali boztek tomu kto sa na foto pozera
Lebo je to in a niektoré ako …. musia byt ako všetky . Toto sa mňa našťastie netýka 🤭😱
Muži sa zas fotia pred autom alebo s rybou🤷♀️😃
@anonym_012fc7 alebo ruku s piatimi bankovkami 500e🤣
spulia pery aby poslali boztek tomu kto sa na foto pozera
@zuzinka888 to je milé, že si to myslíš. ❤️❤️🤪
@anonym_012fc7 alebo ruku s piatimi bankovkami 500e🤣
@lucia13022023 tak s autom fotia aj sporo oblečené slečny 😅
Keď už mám v hube vyše 500€ nech to vidno 😁🤣 nemám fotky na sociálnych sieťach také posielam len priateľovi 😃
Jasneeee, poďme dourážať cudzie ženy ešte aj preto s akým výrazom sa fotia a tváriť sa, že sme lepšie, lebo “ja som iná” 🤦♀️
Jasneeee, poďme dourážať cudzie ženy ešte aj preto s akým výrazom sa fotia a tváriť sa, že sme lepšie, lebo “ja som iná” 🤦♀️
@lindous anonymita im dodáva guráž😅
@lindous anonymita im dodáva guráž😅
@rebekabeka14 3,2,1 a uz si tercom ty, ako stale
@anonym_autor asi to ma nejaky sexualny podton, podla mna to posobi ako ochotne usta na sexualne uspokojenie.
@anonym_f3b8fb presne tak. Chcú aby ich každý pretiahol. Jednoducho povedané, ponúkajú sa chlapom.
@rebekabeka14 3,2,1 a uz si tercom ty, ako stale
@anonym_1a32c6 zatiaľ nie.
Aby si ostatní nevšimli vyrážku na čele. Zatiaľ to funguje, každý pozerá na pery.
@anonym_a843be si zabilaaaaa

praveze naspulene sa fotia nenapichane, lebo chcu mat opticky vacsie pery, napichane uz nemusia

@anonym_autor lebo sa im to páči 🤷🏼♀️.