Prečo sú rady pred obchodmi?
A vraj aj pred vstupom do potravín niečo kontrolovali policajti (asi) nie všade, ale ze boli vraj niekde rady pred kaufom v Prešove, oco spomínal 😀😀
Ahoj, nie, nie sú to policajti, ale zamestnanec obchodu kontroluje aby nebol presiahnutý povolený počet ľudí v obchode, preto ostatní musia čakať vonku, keď jeden vyjde, jeden vojde. Zas v obchode pohoda, aspoň dnes do mňa nesácal niekto z každej strany. Tie rady vyzerajú hrôzostrašne, ja som si to stopla a čakala som v rade 6 minút, čiže nie je to také hrozné ako to vyzerá.
A preco sa oco neopytal tam tých ľudí ale treba na to založiť anonymnu diskusiu na MK. A áno je to kvôli počtu zákazníkov na m2. U nas je to tak už dlho, dokonca nad vchodom je monitor kde je 🤚 keď majú fullku😂
Véééľmi ťažká otázka, na ktorú ti ocko nevedel odpovedať. Ani ty sama. V čase lock downu 😲
A neviete prečo u nás dneska pršalo? 🤨🤨🤨 Či musím založiť na to diskusiu? A mám tu dve otázky, tak chcem odpoveď na obidve 🤔🤔
@vamajka nekrmime kvasok Fero, chodime do prace, deti do skoly, este sme nenasli vianocne ozdoby z minuleho roka, o stromceku ani nehovorim.. tak musime jest a ist do obchodu, my drbnuti ludia, a mozno aj preto, aby ti, co sedia doma pri netflixe sa mohli kazdy mesiac pytat, ci uz dosli pridavky...
@kofa77 alebo pandemické rodičáky, ktoré niektoré, čo sedia doma na riti už pomaly 2 roky, decko v škôlke, ale do roboty nič
@natalienka12 to uz som nechcela rozvadzat, tu zvrhlost ani nespominaj, ale vsetko docasu 😠
@vlada2401 Ja som ti napisala, ze si drb...ta? Ale vidim, ze si sa v mojom prispevku nasla. A kvoli takym ako si ty tu mame to co tu mame. A ze lockdown? Cim viac sa bude hovorit sedte doma na riti, tym viac bude ludi pred obchodmi. Nuz co ludia asi doma od rana do vecera len zeru a zeru. Na grcanie mi je z toho co vsetko nakupujete
@vamajka ak máš doma dvoch vo veku 15, 17 rokov, tak áno, žerú a potrebuješ ísť na nákup aspoň raz, dva krát za týždeň, nie všade sa dá nákup objednať. Že niekto ide do Tesca alebo Kauflandu preto, že "nutne" potrebuje nejakú dekoráciu na Vianoce, nekomentujem, to si myslím svoje
Je to normalne teraz pred kazdymi obchodmi, isla som aj ja do kauflandu a cakala som kym budem moct ist dnu, proste je to teraz normalne, budu kontrolovat kolko ludi tam je a moze byt.
Ja som bola vo štvrtok v Lidli, stali sme pred obchodom asi 10minut kým sme mohli ísť dnu.. vnútri bolo super, konečne sa tam namna nikto netlačil a nevrazal košíkom, rýchlo sme nakúpili a zase tam nemusím ísť týždeň.. mne to teda vôbec nevadi..