Prečo sú v obchodoch plné nákupné košíky?
Zakazdym, ked idem do vacsieho obchodneho domu (lidl, kaufland, tesco atd..), ostanem zarazena, ze ake neskutocne plne kose ludia maju :D stala som za jednou obeznou pani a len tak som sa pozrela, co vyklada na pas. A same nezdrave veci, polotovary, neskutocne vela sladkosti, tukove veci. Ako, ju neriesim, ale jej dve deti ( dievcata...vek jedna asi kolo 8 rokov, druha tak 12...obe obezne. A ich matka plne kose...ale to nebol plny kos, ale nalozeny nakupny kos az po okraj. Ja som tedy nikdy nemala problem s financiami, zijeme si doma nadpriemerne, ale v zivote som takto nenakupovala :D ani ked sme sli na dovolenku, ani ked sme robili oslavu. Mna vy zaujinalo, ze ci to ti ludia skonzumuju alebo nakupuju na par mesiacov :D a toto som zazila uz velmi velakrat, ze takto ludia zbesilo nakupovali. A velmi velakrat to boli prave obezni ludia.
@konikmodry111 Zapamätaj, kľudne. A čo to je vyhrážka ?
@konikmodry111 Vyhrážok sa nebojím...ale ak som skutočne zle pochopila kontext a súvislosti, ktoré si písala JA SA ÚPRIMNE OSPRAVEDLŇUJEM.
Písmenká niekedy skresľujú a ja som si to negatívne vysvetlila.
@laurika999 nebolo to myslene ako vyhrazka 😅 neboj ja mam iné veci na starosti teraz ❤️ ja som fakt nič nemyslela útočne ani nič podobného a ďakujem za ospravedlnenie 🥰
V poslednej dobe je bežné, že aspoň raz do týždňa niekto uverejní na MK status, v ktorom rieši obéznych ľudí.
Samozrejme, svojim spôsobom tie statusy vyzerajú tak ,,pravdivo", že veľa ľudí začne pritakávať a vôbec si neuvedomujú, že postupne to skĺzava do odsudzovania až nenávisti.
Vždy, keď taký status vidím, tak musím premýšľať, čo z toho ten autor má, že sa takto potrebuje odbavovať na obéznych ľuďoch. Máme ho začať obdivovať za to, aký on je múdry, uvedomelý, štíhly a zdravo sa stravujúci?
PS: Som fakt rada, že v tomto konkrétnom statuse prispievali baby, čo dali autorke najavo, že nemá riešiť súkromný život iných ľudí.
Aj my nakupujeme asi raz týždenne veľký nákup. Nebudem chodiť do mesta každý deň aby som nakúpila...
Po pitchi, čo je nejaký zákon že len ten čo má BMI menej ako 20 si môže ísť nakúpiť potraviny a drogériu na týždeň?
Staraj sa o seba nie o druhých.
Popracuj na svojom psychickom zdraví lebo podla postoja "ja žijem takto, môj spôsob života je jediný správny a všetci čo nerobia to čo ja sú zlí" si narcistka jak vyšitá.
Normálneho človeka v živote nenapadlne cumakovat druhým do košíka, kritizovať a vytesovat sa "jaka som úžasná lebo ostatní sú horší" .
To že má niekto plný kôš ma "trápi" jedine tým že stojím pri pokladni dlhšie. No aspoň je čas pozrieť čo na MK píšu trapky jako ty. Značka pozdravujem z Lidla.
Chvála pánu Bohu že sú ešte rôzne sociálne siete a možnosť pridávať príspevky v anonymite. Nerozumiem tomuto svetu už, nakupujú aj tučný, obézny, bachratý... Majú tučné, obézne,bachraté deti a taktiež budú také aj vnúčatá. .... Drahá autorka ty už isto nemáš nič na práci .... Ešte že tu ťa plno ľudí buď podporí alebo nie... Dúfam že si teraz šťastná že máš takéto ťažkopádne úvahy o druhých,je načase aby si si urobila poriadok doma so svojím životom a potrebami. Veľa šťastia

@domak2 obezni ludia nepotrebuju jest a nemaju deti, iba stihli 😀