Prečo sú ženy vo fóre tak necitlivé a kruté?
Neviem, ale pripadá mi, že často je problém MK. Ak sa niekto niečo opýta - celé zle, je zhodený, vysmejú ho alebo si nakoniec pripadá ako menejcenný prinajmenšom. Bolo obdobie, keď som to sledovala často a bolo mi zle z cudzích príspevkov a rád a pod. Prišla som na to, že pre mňa najlepšie nič nečítať a nikam sa nebodaj zapájať - čo teda nerobím, ale vidím, že často prispievajú tie isté nicky - do všetkých tém. Ja osobne som prispela len výnimočne tam, kde som mala naozaj čo poradiť. Zdôrazňujem "poradiť" (resp. pridať svoju reálnu skúsenosť) - nie zosmiešniť, uraziť, znechutiť a podobné synonymá. Je mi smutno zo zistenia, že ľudia, najmä teda tu "ženy" dokážu byť také aké sú - necitlivé, kruté , presadzujúce si svoju pravdu nevcítiac sa do role druhého.....Áno, nie je to psychologická poradňa, ale mám pocit, že empatia vymizla časti, česť výnimkám. A možno tie empatickejšie bytosti si pravdepodobne len diskusiu prečítajú a radšej pomlčia........Je mi smutno z toho....Ale určite existujú aj empatické bytosti, aj keď ich je ako šafranu, ale sú.....som sa presvedčila. Vďakabohu za ne❤. Ďakujem

Áno, súhlasím s Tebou. Ja keď si čítam starší archív, tak tam sa úplne inak vyjadrovali a teraz? Mám pocit, že ženy tu sú čoraz horšie, presne ako píšeš, zhodiť, ponížiť, uraziť.