Prečo toľko zla?
Žienky ja tomu fakt nerozumiem. Namiesto toho, aby to bolo miesto, kde si ženy pomáhajú a vedia si poradiť, prípadne sa upokojiť, tak tu sledujem denne také navážanie sa do druhých, zbytočné urážky 🙈 robenie si srandy keď sa niekto niečo opýta, prípadne stresovanie xkrát zbytočne. Pýtam sa načo? Zamyslime sa niekedy nad tým, že nie každý sa má s kým poradiť, nie každy sa môže na niekoho obrátiť, že sú tu aj žienky, ktoré majú vážne psychické problémy a podobne…Buďme k sebe lepšie 🙏 a šírme dobro…ono sa nám raz vráti 🙂
Ďakujem 🥰
@ivkav5 autorka, myslim, ze je to ako aj v zivote. Par ludi si mysli, ze su obecna smotanka. Ked potom pride niekto, na kom sa mozu odbavit a zahviezdit, tak sa hned chopia prilezitosti. Potom tu vladne taka ustipacna atmosfera.
@dagmarovita
@janetinka27
Som rada baby, že je nás tu stále viac rozumných 🙏👏🏻
lebo sú to ženy😉 zato sa to deje
@danielahamar muzi a ich spravanie je ukazka dokonalosti? To co je za nazor"lebo su to zeny"....
@zuzanka.zuzu Výlev o ničom, hlavne že musíš komentovať 🤪
@valeria_h 🙂
@valeria_h nemusím, chcem 😀
@zuzanka.zuzu Veď jasné, trafená hus 😁
@valeria_h chceš vedieť,aký máš ty vplyv na ľudí? Tak po zhliadnutí fotky morciatka na šnúrke som si dala zajka na šnúrku a išli sme do parku..Naša malá hviezda bola 3x fotená ,potom sa zaprel labkami,ani hore ani dole,tak sme sa pobavili a išli domov..
@karolinakr Jee, to je milé 😊
@valeria_h píšeš o sebe či prečo spomínaš hus? to som nepochopila
@zooeynka lebo sa vieme uraziť za každú pi....
@valeria_h to je zajko, ani si ma neopravila.Ty mas morciatko aj zajka? Ten je zlaty..Chodite casto na prechadzku? A nespätkuje labkami, nezapiera sa do zeme? Tento nas to robi, tak sa vzdy smejeme na tom..trucuje, akoby ho solili..
Pri založení diskusie chyba možnosť zablokovať určité profily, aby nevideli diskusiu a nemohli prispievať 🙂
@karolinakr Jejda, ja až teraz som si všimla, že si napísala morča 😁 Na foto je králik, nový parťák 🤗 Je veľmi živý, nebojácny 😁

@ivkav5 presne tak.