icon

Prečo toľko zla?

ivkav5
6. okt 2023

Žienky ja tomu fakt nerozumiem. Namiesto toho, aby to bolo miesto, kde si ženy pomáhajú a vedia si poradiť, prípadne sa upokojiť, tak tu sledujem denne také navážanie sa do druhých, zbytočné urážky 🙈 robenie si srandy keď sa niekto niečo opýta, prípadne stresovanie xkrát zbytočne. Pýtam sa načo? Zamyslime sa niekedy nad tým, že nie každý sa má s kým poradiť, nie každy sa môže na niekoho obrátiť, že sú tu aj žienky, ktoré majú vážne psychické problémy a podobne…Buďme k sebe lepšie 🙏 a šírme dobro…ono sa nám raz vráti 🙂

Ďakujem 🥰

Strana
z2
domkakvet
6. okt 2023

@ivkav5 presne tak.

dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
janetinka27
6. okt 2023

@ivkav5 autorka, myslim, ze je to ako aj v zivote. Par ludi si mysli, ze su obecna smotanka. Ked potom pride niekto, na kom sa mozu odbavit a zahviezdit, tak sa hned chopia prilezitosti. Potom tu vladne taka ustipacna atmosfera.

ivkav5
autor
6. okt 2023

@dagmarovita
@janetinka27
Som rada baby, že je nás tu stále viac rozumných 🙏👏🏻

danielahamar
7. okt 2023

lebo sú to ženy😉 zato sa to deje

zooeynka
7. okt 2023

@danielahamar muzi a ich spravanie je ukazka dokonalosti? To co je za nazor"lebo su to zeny"....

valeria_h
7. okt 2023

@zuzanka.zuzu Výlev o ničom, hlavne že musíš komentovať 🤪

karolinakr
7. okt 2023

@valeria_h 🙂

zuzanka.zuzu
7. okt 2023

@valeria_h nemusím, chcem 😀

valeria_h
7. okt 2023

@zuzanka.zuzu Veď jasné, trafená hus 😁

karolinakr
7. okt 2023

@valeria_h chceš vedieť,aký máš ty vplyv na ľudí? Tak po zhliadnutí fotky morciatka na šnúrke som si dala zajka na šnúrku a išli sme do parku..Naša malá hviezda bola 3x fotená ,potom sa zaprel labkami,ani hore ani dole,tak sme sa pobavili a išli domov..

valeria_h
7. okt 2023

@karolinakr Jee, to je milé 😊

zuzanka.zuzu
7. okt 2023

@valeria_h píšeš o sebe či prečo spomínaš hus? to som nepochopila

valeria_h
7. okt 2023

@autorka Vôbec to nerieš, buď rada, že nie si taká. Pozri na zuzanku zuzu, prišla len rýpať, teraz vymýšľa ako ma uraziť, ale veď nech si poslúži, je to pre mňa absolútne nepodstatný človek 😁 Poviem si, že mi je takých ľudí v podstate ľúto.

danielahamar
7. okt 2023

@zooeynka lebo sa vieme uraziť za každú pi....

karolinakr
7. okt 2023

@valeria_h to je zajko, ani si ma neopravila.Ty mas morciatko aj zajka? Ten je zlaty..Chodite casto na prechadzku? A nespätkuje labkami, nezapiera sa do zeme? Tento nas to robi, tak sa vzdy smejeme na tom..trucuje, akoby ho solili..

grof_monte_christo
7. okt 2023

Pri založení diskusie chyba možnosť zablokovať určité profily, aby nevideli diskusiu a nemohli prispievať 🙂

valeria_h
7. okt 2023

@karolinakr Jejda, ja až teraz som si všimla, že si napísala morča 😁 Na foto je králik, nový parťák 🤗 Je veľmi živý, nebojácny 😁

zuzitko74
7. okt 2023

@ivkav5 Necítiš sa tu v bezpečí, však?

Strana
z2