icon

Prečo voľby neberú do úvahy názor na LGBTI?

2. apr 2024

Caute, ja len rozmyslam, aku nenavist sirili politici kvoli LGBTI, aby sa dostali do vlady a teraz, ze Pelle kandiduje, zrazu LGBTI nikomu nevadi.

Co sa stalo?

Nechcu zrazu tradicny stat s tradicnymi rodinami?

Koho tato tema nezaujima, nech nepise a zbytocne nekomentuje.

Chcem vediet vase nazory.

PS: samozrejme ja nemam nic a ani som nemala proti lgbti komunite. ❤️🏳️‍🌈

Dakujem!

queen_mary
2. apr 2024

Podla mna preto, lebo sa "neukazuje". Ale za mna je strasna sedlac ten, kto ma taky nazor. Tak bud ti to raz vadi, alebo nevadi.

paradajkova
2. apr 2024

Teraz to nemozu pouzit, kedze Pelle je gay a je za registrovane partnerstva. Keby nebol, tak by to urcite bola jedna z tem. Je to cele politicka manipulacia, vymysliet si nepriatela a bojovat proti nemu. Blaha chodil na PRIDE, bum dietatu na kocik duhovu vlajku 🏳️‍🌈 , bol za manzelstva gayov a zrazu zle zle LGBT a zle zle pochody. Fraska.

portret7
2. apr 2024

@markusrasford neskumala som vseobecne statistiky… iba ma zaujima, preco si ludia osvojili tento nazor o pellem. Mne osobne je jedno, kto je gay alebo lesbicka.

carolynka
2. apr 2024

@paradajkova az mi je toho Blahu luto, na tych fotkach vyzera ako stastny, sympaticky muz. Ktovie, kde sa v nom vzalo tolko nenavisti, ktorou sa teraz prezentuje

queen_mary
2. apr 2024

@tykat akoze ten jeden duhovy pochod za rok? Z ktoreho btw robia najvacsie halo prave homofobovia?

Ja keby nevidim na zomri alebo preco ludom hrabe printscreeny debilnych komentarov, tak ani neviem, ze nejaky pride bol.

Tu bublinu okolo toho nerobia oni, ale hejteri..

tykat
2. apr 2024

@queen_mary "akoze ten jeden duhovy pochod za rok?"
Aj toto staci na to aby si niektori ludia presne takto predstavovali tuto komunitu. Gay/lesba = 24/7 promiskuita, neviazany sex do vsetkych telesnych otvorov, no sodoma-gomora... a este takymto dat dieta? Nikdy!!!

Pritom minule syn dosiel zo skoly ze po tom humbuku okolo LGBTI sa ich ucitel (starsi pan, vyborny pedagog) prezentoval ako gay s dlhorocnym stabilnym vztahom a chcel aby vedeli ze aj toto su homosexuali, ze nemusia byt zakonite ako ich vidia v pride. A synova trieda to velmi ocenila, aj ked su to hormonmi pretlakovani pubertaci.

tilly
2. apr 2024

Je to úplne smiešne a na hlavu. Jeden kandidát volený hlavne staršími ľuďmi a ľuďmi križiacimi za "tradičnými hodnotami" je gay a druhý kandidát, ktorého volia hlavne progresivni a liberálni voliči žije v manželstve 40 rokov...

queen_mary
2. apr 2024

@tykat tak ja nemozem za to, ze ludia su blbi a nevedia kriticky rozmyslat. Ak to rodicia nenaucili ich, je potom na nasej generacii, aby vysvetlili svojim detom, ze kazdy sme nejaky a ak je to v ramci zakona tak je to v poriadku.

medda_beda
2. apr 2024

Mohli by ste niektorí pochopiť, že viacero ľuďom nevadí homosexualita ako taká, ale propagovanie nejakej sexuálnej orientácie akýmkoľvek spôsobom.
My heteráci si máme založiť skupinu s názvom homolgbtxyz? Či? A všade o tom rozprávať akí sme my normálni.

Veď nech si každý žije ako chce, s kým chce.
Premňa zamňa nech ich aj sobášia aj deti do adopcie dajú.Mne je to jedno.
Ale nech sa to nepresadzuje ako neviem čo.
Som ešte nevidela gaya alebo lezbičku a to som ich poznala, že by sa potrebovali niekde promenádovať v dave.

daniela2202
2. apr 2024

Ja si myslím, že nevadí nikomu ... len nepotrebujeme o ňom vedieť a vidieť 😂👉

gribka1
2. apr 2024

A koľkokrát za deň ich vidíme?

carolynka
2. apr 2024

@tykat mne je homosexualov na Slovensku luto, ja naozaj nerozumiem,preco nemozu mat rovnake prava ako heterosexuali. Ale nechcem tu otvarat novu debatu, Len som chcela vyjadrit tento svoj nazor. Velka vascina gay ludi na Slovensku sa musi cely zivot skryvat alebo sa odstahuju do zahranicia, kde mozu byt sami sebou,maju rovnake prava ako hetero vacsina a spolocnost ich nenalepkuje ako zvratenych. Samozrejme, aj v zahranici su homofobi, ale Slovensko je jedna z poslednych krajin EU ktora neuznava ani registrovane partnerstva, a kde vladna.koalicia vyhrala aj na zaklade hoaxov o LGBTQ plus.

queen_mary
2. apr 2024

@medda_beda cize tradicne rodiny nech si vsade postuju fotky stastnej rodinky, svojich deti, svadby.. ale ti "ini" nech sa neukazuju, tak?

thirstymonk
2. apr 2024

Smeraci nemaju jasne vyhraneny postoj k lpgtdi, ak ste si nevsimli. Flasikova benova cista sodoma, fico sa extra nevyjadruje, blaha je proti. Ano, zmenil nazor... To sa nemoze?! Aj ja som pred troma styroma rokmi povazoval putina za mierotvorcu a teraz ho povazujem za vraha... A? Mat oci a nebat sa ich pouzit, je super. Skúste si to tiez

carolynka
2. apr 2024

@medda_beda Ono tu ani nejde o promenadovanie sa v Dave. Ked sa zalubia muz a zena, nikto neriesi ze sa drzia na verejnosti za ruky, alebo ze sa pobozkaju, alebo ze je o ich vztahu natoceny film. Ked sa do filmu dostane gay par, uz sa to povazuje za pretlacanie. Ale gay ludia existuju, su medzi nami,preco nemozu mat zastupenie aj v umeni bez toho aby sa ten film hned bral za propagandu.

thirstymonk
2. apr 2024

@carolynka pred par rokmi vysla taka 5 dielna biblia. Silou mocou pretlacane multikulti. Samson, ktory pochadzal z Danovho kmena (myslim), cize to bol čistokrvný zid, vo filme stvarneny cernochom. Akoze uplny bullshit!!! Je to nasilne a to sa mi nepaci. Anjeli v podobe cinankov. Vsak ok, ale kde v roku 1100 pred kristom dajaky zid mal potuchy o existencii ciny??? Uz len cakam, kedy sa natoci dajaky film o druhej svetovej a hitlera stvarni asi cigan abo co. 😳 Tiez nemam nic proti nikomu, ale v zaujme tejto sektarskej multikulti a lbgti ideme teraz menit historiu? To uz mi vadi!

tykat
2. apr 2024

@queen_mary ano, moje deti vedia ze "duhovy pride" nerovna sa toto su homosexuali, sme ako rodina tolerantni.
Ale takyto duhovy pride a prezentacia homosexualov nahrava a dava material prave tym ktori siria nenavist medzi tymi "blbymi nevzdelanymi ludmi". Mimochodom takto ich nazyvat je tiez chyba, takto ich opozicia nepresvedci. Ak ti niekto nerozumie/neveri tak tym ze na neho nahulakas ze je blby a hlupy si jeho doveru a ochotu ti porozumiet neziskas.

carolynka
2. apr 2024

@thirstymonk ja teraz rozpravam o gay komunite na Slovensku, netreba ist do extremov. Maju mat rovnake prava ako hetero.

thirstymonk
2. apr 2024

@carolynka a ake prava prosim ta nema ta uboha lgbti komunita na slovensku? Prosim, nemylme si prava a moznosti. Ked vozickara nepustime za pilota stihacky, lebo na to nema zdravie, je to diskriminacia? Asi sotva...

medda_beda
2. apr 2024

@queen_mary A tie rodiny sa ukazujú niekde v médiách a rozprávajú o tom, že nooo ja som inak hetero?
Nech si postujú čo chcú a kde chcú, ale ako tému dňa v televíznych novinách ich mať nepotrebujem.Ak sa bude jednať o tému, že zamilovaný pár spolu strávil 40 rokov tak kľudne, ale nie zmachlené chlapské indivídum.

carolynka
2. apr 2024

@thirstymonk mame na to rozdielne nazory

kaktusik007
2. apr 2024

@walentina7 ze fama 😀 😀 😀 akoze povodne som sa nechcela zapajat, ale toto som musela 🙂

queen_mary
2. apr 2024

@medda_beda a sme doma.

carolynka
2. apr 2024

@thirstymonk ps: aj vozickari mozu uzatvarat manzelstvo, o tomto prave hovorim - alebo aspon tie registrovane partnerstva, nech si mozu pravne osetrit vztah.

aandrea9
2. apr 2024

Akú nenávisť konkrétne šírili? Napr. ze rodina je muž a žena a dieťa? Co je na tom nenavistne? Ja to vidím tak, že akonáhle človek povie niečo proti lpgtdi+ tak je označený za dobre že nie nepriateľa štátu. Eto vsjo.

venusa85
2. apr 2024

@portret7 inak, ja som tiež v nedávnej podobnej diskusii chcela dôkazy o jeho orientácii,a nakoniec som sa nedočkala od nikoho, lebo príspevok bol zrušený. Zaujíma ma,či sa priznal niekedy,či len jedna babka povedala, či len preto,že nemá rodinu...či podľa čoho usudzuju ,ze je inak orientovaný.

hefo
2. apr 2024

@carolynka Tak ono keď sa to vezme z tejto strany, aj homosexuáli smú uzatvárať manželstvo... s partnerom opačného pohlavia, tak ako každý iný (= nie je to diskriminácia). Len nechcú.

Obhajovať tlak na uzákonenie rovnakopohlavného manželstva domnelým odstraňovaním diskriminácie je manipulatívny argument. V skutočnosti je to zavedenie niečoho nového, čo tu doteraz nebolo. A keď by sa to zaviedlo, ako k tomu prídu trebárs polygamisti, tam by to už "diskriminácia" nebola? Alebo ešte nanastal správny čas na odkrojenie ďalšieho kolieska salámy?

Akože nejaká forma registrovaného partnerstva alebo niečoho takého by nebola na škodu, ale malo by to byť podľa mňa nezávislé od sexu, a nie ako vzájomné partnerstvo dvoch osôb, ale ako jednosmerný vzťah (t.j. jednej alebo viac osobám - môže to byť životný partner, ale aj bratranec, sused, či otcovho brata koňa syn - udelím práva dediť po mne, informovať sa o mojom zdravotnom stave, atď. atď., a či to aj ten druhý urobí voči mne, to je zas jeho vec). Čiže niečo podobné ako navrhoval tuším Karas na konci Hegerovej vlády, čo následne úradnícka vláda celé zhodila zo stola.

medda_beda
2. apr 2024

@carolynka To mi nevadí ak sa jedná o film, nevadí mi ani to, že sa bozkávajú, držia za ruky.Čo mi vadí osobne je to, že existuje nejaká komunita a o svojej orientácií majú potrebu rozprávať aj tam kde to nikoho nezaujíma.
Ako som už písala nech im povolia aj manželstvá kľudne, mne osobný život niekoho iného nijak neprekáža.

thirstymonk
2. apr 2024

@carolynka pozri sa, vsetko toto existuje. Pomocou zavetu mozes svojho partnera zabezpecit ohladom dedicstva. Pomocou splnomocnenia moze tvoj partner byt oboznamovany so zdravotnym stavom. Atd atd. Vsetko sa da, len nikto to nerobi. Chcete sa rovnako volat? Aj to je mozne. Ziaden problem dneska.

carolynka
2. apr 2024

@hefo ano, myslim, ze tie navrhy registrovanych partnerstviev sa tykaju roznych typov zvazkov