icon

Môže vzťah fungovať kvôli nátlaku spoločnosti?

Dnes o 16:52

Dúfam že tu budú len normálne komentáre.
Je to divná téma, vek rozpisovať nechcem ale tu diskusiu som založil práve kvôli tomu.
Bývam v malej dedine kde lgbt je veľmi odsudzovane a rodičia sú stará škola, neprijali by ma ak by som sa im zdôveril a ani okolie. Pamätám si keď prišlo na tému ohľadom lgbt v rodine a mama povedala že by takého syna nechcela keďže sa teší na vnúčatá a stále hovorila aká je rada že raz bude babkou.
Posledný rok mám z toho depresie, žiadna chuť do života, vyhorenie v práci a dneska som dokonca dostal zjeba od starej mamy lebo vravela že ľudia v mojom veku majú rodiny a ja stále nič že kedy sa chcem ženiť a ďalšie zbytočne uštipačne narážky.
Moja otázka teda znie, či môže fungovať vzťah ak je chlap bisexual a ho vzrušujú viac chlapi ale ostane vo vzťahu s dievčaťom kvôli nátlaku spoločnosti z okolia a rodiny ?
Poznáte prípady alebo príbehy kde proste chlap odišiel od ženy aj keď bol ženatý a šiel žiť s chlapom ?

Strana
z2
martinmmartin
Dnes o 16:56

co ta tam take drzi pre boha? Nebol by si stastnejsi hocikde inde???
To sa ti oplati zahodit vlastny zivot iba pre "co si o mne pimyslia"??
Co tam mas co ziskat?

anonym_51e29b
Dnes o 16:57

Takze aby síl bol pekný a chrumkavy pre maminku budeš ťahať za nos nejaké naivne dievča ? Pekná svina

martinmmartin
Dnes o 16:58
@anonym_51e29b

Takze aby síl bol pekný a chrumkavy pre maminku budeš ťahať za nos nejaké naivne dievča ? Pekná svina

@anonym_51e29b vychodisko by bolo naist si sudruzku s podobnym problemom ...

olimuc
Dnes o 17:00

@anonym_autor odstahuj sa … nemusis sediet mame pri sukni. Si chlap, si sam … mozes sa zbalit a ist hocikam a zot svoj zivot … dospely si. To, ze si bi - alebo gay nie je tvoj problem takych je dost … ale to, ze nezdvihnes zadok a nemas „gule“ zit scoj zivot … v podstate urobis nestastnu nejaku dedinsku naivku, pretoze nemas gule na to, aby si si hladal vlastnu cestu bez pozehnania rodiny…

anonym_561445
Dnes o 17:00

Michal Sabo - byvaly moderator v radiu expres, ma dieta (neviem co bol aj zenaty) ale teraz si zobral svojho priatelia v Rakusku

anonym_4f3df0
Dnes o 17:01

@anonym_autor v našom meste poznám taký pár, kde žena bola viac na ženy, ale potrebovala odísť z dediny, vydala sa( manžel vedel o jej orientácii), mali aj deti a keď deti dospeli, rozviedli sa

anonym_ec1365
Autor odpoveď zmazal
euka210
Dnes o 17:02

@anonym_autor aj homosexuali vedia zit v manzelstve...vsetko je velmi individaulne od daneho cloveka, ktora cesta je pre neho schodna a co chce. Musis najprv poznat dobre seba sameho, aby si vedel ci to nie je len nieco chvilkove ci vplyv medii, alebo to naozaj takto vidis a citis. Nema zmysel nasilu si hladat dievca, ked to tak necitis. Take reci mamy a babky ber jednym uchom dnu a druhym von.

reela
Dnes o 17:02

Nenic zivot dievcatu. Odstahuj sa. Nekomunikuj s rodinou.

anonym_e963a1
Dnes o 17:04

Dnes je sloboda pohybu a mozes sa odstahovat a zit zivot, ktory patri tebe, nie tvojim rodicom. Bohuzial matka a stara matka sa budu musiet zmierit s tym co im pan boh nadelil. Boli aj horsie scenare a rodicia s tym ziju. Je vela pripadov kedy rodicia maju len jedno dieta a druhe je invalidne, alebo dokonca mrtve a museli sa vyrovnat s tym, ze ich dcera/syn proste hetero nie su. Presli aj komplikovanym obdobim ale prezili. A tiez poznam takych co isli do manzelstva a nakoniec po x rokoch vysli s pravdou von, a neranili len rodicov a starych rodicov ale aj partnerky a deti. Cim dalej budes oddialovat zit podla toho co si, tym viac obeti nechas na tvojej puti zivotom

citronove_koliesko
Dnes o 17:06

@anonym_autor a vies ze mozes byvat aj inde ako v tvojej dedine s predkami za zadkom?

anonym_8b3dea
Dnes o 17:15

Akože kým sa neondiate na verejnosti, je mi to šumafuk. Ale zdravý rozum je stále proti tomu. Veď čo je to, aký príklad deťom ? 😵‍💫 tiež by som ta hnala kade ľahšie. Že nie si ženatý je ok.

anonym_758273
Dnes o 17:23
@anonym_ec1365
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_ec1365 Zagorová a Harapes, Zagorová a Margita...fakt bola záchrankyňou takto orientovaných?...Nikodým je pre mňa nová info....Nože, daj ďalšie pletky. ( Doplním, ja homo neodsudzujem).

anonym_3105a5
Dnes o 17:24
@anonym_ec1365
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_ec1365 coze??? Nikodym a Kostka?? To mas odkial?

anonym_ec1365
Dnes o 17:28
@anonym_3105a5

@anonym_ec1365 coze??? Nikodym a Kostka?? To mas odkial?

@anonym_3105a5 a to nevieš? Veď to vedia všetci.

anonym_3105a5
Dnes o 17:29
@anonym_ec1365

@anonym_ec1365 neviem. Ved Nikodym ma cerstvo priatelku, a Kostka je dlho so Zdenou.... Nikde som nevidela fotky alebo co.... A Margita, no neviem....

anonym_ec1365
Autor odpoveď zmazal
valria
Dnes o 17:32
@anonym_ec1365

@anonym_ec1365 Nevedia!

anonym_ec1365
Dnes o 17:33
@valria

@anonym_ec1365 Nevedia!

@valria tak potom nie sú v jeho blízkom okolí. Už počas prvého manželstva mal veľmi blízkeho priateľa z môjho okolia.

valria
Dnes o 17:34
@anonym_ec1365

@valria tak potom nie sú v jeho blízkom okolí. Už počas prvého manželstva mal veľmi blízkeho priateľa z môjho okolia.

@anonym_ec1365 O kom píšeš?

anonym_3105a5
Dnes o 17:34
@anonym_ec1365
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_ec1365 a to akoze Brano podvadza Zdenu s chlapmi? Ci sa mu len pacia chlapi a je teda s nou?
No o Nikodymovi som to nevedela a ani by som to nanho nepovedala...

januska12323
Dnes o 17:59

@anonym_autor nájdi si za partnera/partnerku koho chceš, hlavne im neklam.

anonym_2e624c
Dnes o 18:05
@anonym_3105a5

@anonym_ec1365 a to akoze Brano podvadza Zdenu s chlapmi? Ci sa mu len pacia chlapi a je teda s nou?
No o Nikodymovi som to nevedela a ani by som to nanho nepovedala...

@anonym_3105a5 mne by vlastne tým konečne dávalo zmysel, prečo je Kostka tak dlho so Zdenou.

anonym_37c58f
Dnes o 18:11

Ja by som si ťa vzala za muža, keďže milujem trojku s dvoma chlapmi a nevadilo by mi aj kebyže žijeme všetci traja spolu.

anonym_290b1f
Dnes o 18:16

Fiha, to by si si snad musel najst za dievca/zenu uhlavneho nepriatela, ak by si zvazoval im vedome znicit zivot takym klamstvom 🙂

marianarem
Dnes o 18:19

Tak mozes skusit asi jedime najst partnerku, ktora bude na tom podobne ako ty a nejako sa vopred dohodnete. Inac by to s najvacsou pravdepodobnostou skor ci neskor niekde vybuchlo a zena by sa trapila.

domkakvet
Dnes o 18:35

@anonym_autor ak si dospely, tak si najdi svoje byvanie a mozes zit ako chces.

anonym_6273a5
Dnes o 18:49

Rozbila by som Ti hubu. A to nemam absolutne nic proti gayom a som s nimi uplne v pohode. Ale Ty sa chces zachovat ako uplna svina. Nenic niekomu zivot. Ako sa asi bude citit zena, ked ju opustis po rokoch klamstva a najdes si chlapa, lebo uz sa nebudes vediet pretvarovat? Ked zisti, ze si vztah roky len predstieral? Ked nemas gule na to, aby si povedal pravdu a zil si svoj zivot, tak to urob ako mnohi - odstahuj sa do velkeho mesta ,,za pracou" a tam si zi svoj zivot tak, ako Ty chces. Doma mozes povedat, ze mas dievca a ked pride cas stretnut sa, tak Ti proste akurat dala ,,kopacky". Alebo si si nasiel zadanu, alebo tisic inych drobnych klamstiev, ked uz fakt nemas gule povedat pravdu. Ale nenic niekomu zivot...

anonym_758273
Dnes o 18:52
@olimuc

@anonym_autor odstahuj sa … nemusis sediet mame pri sukni. Si chlap, si sam … mozes sa zbalit a ist hocikam a zot svoj zivot … dospely si. To, ze si bi - alebo gay nie je tvoj problem takych je dost … ale to, ze nezdvihnes zadok a nemas „gule“ zit scoj zivot … v podstate urobis nestastnu nejaku dedinsku naivku, pretoze nemas gule na to, aby si si hladal vlastnu cestu bez pozehnania rodiny…

@olimuc silné reči typu Vykašli sa na rodinu zbožňujem. Nemáte štipku citu. A myslím si, že po prvotnom šoku by sa na teba nevykašľali...ak si inak dobrý syn, vnuk...

anonym_1a188d
Dnes o 18:58
@anonym_758273

@olimuc silné reči typu Vykašli sa na rodinu zbožňujem. Nemáte štipku citu. A myslím si, že po prvotnom šoku by sa na teba nevykašľali...ak si inak dobrý syn, vnuk...

@anonym_758273 Ale vykašľali...tieto typické dedinské sliepky len spínajú ruky v prvej lavici v kostole a oháňajú sa heslom "co povedza ľudze"

Strana
z2