Prečo voľby neberú do úvahy názor na LGBTI?
Caute, ja len rozmyslam, aku nenavist sirili politici kvoli LGBTI, aby sa dostali do vlady a teraz, ze Pelle kandiduje, zrazu LGBTI nikomu nevadi.
Co sa stalo?
Nechcu zrazu tradicny stat s tradicnymi rodinami?
Koho tato tema nezaujima, nech nepise a zbytocne nekomentuje.
Chcem vediet vase nazory.
PS: samozrejme ja nemam nic a ani som nemala proti lgbti komunite. ❤️🏳️🌈
Dakujem!
@anastazia333 velmi sa mylite. Ja nemam nic voci homosexualnym parom. Absolutne mi nevadia. Mam len vyhrady voci adopcii pri takychto paroch. Aj ked na druhej strane, ked si zoberiem, ze akym rodinam dnes dokazu zverit deti (len z titulu profesionalnej rodiny), tak potom radsej nech su v milujucej aj ked homosexualnej rodine.
@tinatitti tak si ešte raz prosím prečítajte komentar na ktorý som vám ja odpovedala a práve preto neviem ci ja som to nepochopila alebo kto to napísal chybne ale z toho je celkom jasné vidieť ze ste rázne proti
@portret7 je dobre si priznať kým si v akejkoľvek sfére no nie? Mon názor je ze toto nepovie nahlas aj keď si to priznal len kvôli tomu aby mal hlasy je to viac ako možné....
@anastazia333 nemyslím si. Tiež by som sa nepriznávala, nevidim dovod. Až vobec nie ako verejne známa osoba. Nas národ nie je vyspelý, keďže ľudí zaujímajú takéto drby. Ťažko posudit, či je to kvôli hlasom, veď koľkí obyčajní homosexuáli sa nepriznajú k svojej orientácii. Je to velmi diskrétna informácia na výkrik do sveta.

@tinatitti napísala ste to presne tak ze len muž decko žena sú rodina .. nie ste riadna konzerva len chcete šťastie a svet pre seba len ako sa vám páči tolerancie sa vám moc neušlo... chápem ze je to nove ze rovnaké pohlavia majú deti niekde no keď sa pozriem na " tradicne" slovenské rodiny kde je alkoholizmus násilie s môjho okruhu ľudí asi 30hetero rodín 3 -5 je v pohode tým myslím žiadne traumy u detí a rozvody alkoholizmus násilie a šikana... pohlavie fakt nerozhoduje a láske a vzťahu akomkoľvek to zr vy si zo neviete predstaviť a stotožniť sa s tým je váš problém v prírode tiež rovnaké pohlavia vychovávajú mláďatá.. a to ze u homo párov sú deti viac šikanovanie je dôsledok dospelých co sú homofobny a majú problém zo sebou a prenesú to na deti ... Dospelí učia deti VSETKO aj to co si žiaľ neuvedomujú