icon

Prečo voliči zvolili Harabina?

markusrasford
24. mar 2024
Strana
z4
markusrasford
autor
24. mar 2024

@ teraz son si pozrel jeho video a ved on ani po slovensky nevie riadne hovoriť.

kris_tin257
24. mar 2024

@markusrasford ja sa nestotožňujem s ním a určite by som ho nevolila no poznám človeka čo ho volil a je o ňom presvedčený... Dôvod...
Jeho 'uspechy' keď bol ministrom (väzni museli pracovať napr.), a potom povie čo si myslí nie je nikým ovládaný a podobne...

babababka
24. mar 2024

Už tu bola podobná otázka,prieskum. sa tam diskutujúci dourážali , ešte nestačilo?Ja som ho nevolila, a prečo ho volili iný,to nech skúmajú politológovia.

markusrasford
autor
24. mar 2024

@babababka nie nestačilo. O menzesoch tu je denne 10 otázok. Nestačilo. Keď sa nepáči nečítaj neodpovedaj

markusrasford
autor
24. mar 2024

@babababka keď budem chcieť odpoveď politológov napíšem im.

babababka
24. mar 2024

@markusrasford Len , že menzes patrí nám,ženám.Žijeme s ním,až do menopauzy.A meno Harabin na mňa vyskočilo,ako som otvorila mm.Bože,opäť on.

zuzanazu85
24. mar 2024

@kris_tin257 ujo Baki by ti vedel rozprávať, aký je on ,aj týchto volieb šampión, 😁rýdzo slovensko čestný k väzňom 🤭😆

lakebabe
24. mar 2024

@markusrasford to bude tým ze to je ženské fórum o deťoch, tehotenstve, zdravotnom stave a týchto veciach, nie o Harabinovi, preto je úplne normálne ze sa pýtajú zeny na menzes aj dvadsať krát denne

markusrasford
autor
24. mar 2024

@lakebabe tak nech je potom tam aktívna a nie pri téme ktorá ju nezaujíma

markusrasford
autor
24. mar 2024

@lakebabe ženské forum? Vážne. Hmmm asi potom často čítam nezenske veci. Denne 40 - 50 tém nezenske

queen_mary
24. mar 2024

Ja si myslim, ze dava volicom pocit, ze za svoj zivot, ktory nie je podla ich predstav, nemozu oni, ale liberalny/uz som citala aj ze fasisticky zapad.

Proste to je to najlahsie, oznacit nepriatela a zvalit vsetko nanho. Primitivne pudy...

belllinka
24. mar 2024

@lakebabe ale no, tak do tých menzesových ženských tém aj prispievaj 😀 Tvoja aktivita je najmä v témach, čo sa ani netýkajú mezesu, žien a detí 🙂 Tak prečo ti vadí táto téma?

nicicka
24. mar 2024

Mňa by zaujímalo ze kto vlastne volil? Zas tu sama protiharabinovska diskusia a percent mal viac než dosť. Presne ako pri Ficovi, všetci na neho nadávajú a predsa vyhral voľby 😡

gabrm
24. mar 2024

@markusrasford
Že ho neplatí Soroš,že sa nedal zaočkovať a veľa ďalších úspechov 🤣.
Ale teraz vážne...aj inak orientovaný človek si bude takých ako je on zastávať. Čiže jeho voliči musia byť na jeho obraz,inak by ho nikto normálny nevolil. Aj tu je pekne vidno ,čo dokáže alkohol.

lakebabe
24. mar 2024

@belllinka mne je téma ukradnutá reagujem na neho ako sa osocil na tu pani ze je tu denne desať tém o menzesoch a prispievať budem kde ja uznam za vhodné

belllinka
24. mar 2024

@lakebabe ved o to ide, nech si kazdy prispieva kam uzna za vhodne. Nemusi tu ani ta pani vyskakovat, ze dalsia takato tema. Ved na nu ani nemusi kliknut. Nam zas lezu ine temy na nervy, co su stale dookola.

markusrasford
autor
24. mar 2024

@lakebabe prispievaj ale potom znášaj reakciu a nefňukaj. Na nikoho som sa neosočil.

lakebabe
24. mar 2024

@belllinka v pohode nech si zalozi aj 20 tém o voľbách len je zvláštne ze na ženskom fóre chlapa rozčuľuje ze niekto zakladá také zenske témy.

lakebabe
24. mar 2024

@markusrasford nefnukam len konštatujem, inak by ma zaujímalo co ti pomôže k životu informácia, ze Fero z hornej dolnej z krčmy volil Harabina. Nikto súdny ti tu nenapíše ze ho volil.

markusrasford
autor
24. mar 2024

@lakebabe založ tému že ťa zaujíma prečo mňa to zaujima a odpoviem ti. Veľmi si odbočila od otázky ktorú som položil.

zuzanazu85
24. mar 2024

@lakebabe ale veď aj mamičky sú občianky Slovenska,to že sú tehotné ešte neznamená,že ich nezaujíma politika a keď sa nechce,tak proste nečítajú. Môžu tu kľudne založiť tému,kedy meniť olej,či prečo nepostúpili tí a tí do finále-šport. Triediť témy podľa pohlavia....a to nás už kedy majú muži rešpektovať, keď sa nerešpektujeme ,,samie"? 😁

lakebabe
24. mar 2024

@zuzanazu85 zase prekrutene, reagovala som iba na jeho komentár ze zeny tu zakladajú desať tém o menzese nič viac . Samozrejme ze zeny zaujímajú voľby na tom noc nie je

nikpa
Autor odpoveď zmazal
jumama
24. mar 2024

Najdolezitejsi dovod, preco by som Harabina nikdy nevolila je to, ako sa zachoval k svojim detom. Oddelil ich od matky. Neviem, do akej miery ludia poznaju tento jeho pribeh, raz bol o tom rozhovor s jeho manzelkou v novinach. Ano, rozhovor s manzelkou je nazor jednej strany. Spravne by bolo vypocut si aj jeho verziu. Ale aj keby vsetkemu co povedala jeho zena hned neuverime, tak stale sa v tom naplno v nepolitickej a nepracovnej sfere ukazuje jeho najvnutornejsia povaha "Ako poviem, tak musi byt". (Tato povaha sa potom samozrejme prenasa aj do kazdej sfery jeho zivota...)

Podla mna, ak by ludia preskumavali a chapali najvnuornejsie pohnutky politikov, ich povahy, tak by to bolo ine, ako ked daju na slova, ktore politici vravia...

Moderna spolocnost dava rovnost matkam a otcom, zenam a muzom. Tak isto je nesmierne dolezite pre vyvoj deti, aby mali aj otca aj matku. Aj ak sa napriklad rozidu, aby sa mohli deti stretat s oboma, aby neboli prostriedkom vydierania medzi rodicmi, pre deti su oba vztahy strasne dolezite. Celozivotne. Deti nam rodicom nepatria.

Ak niekto nakzauje ako maju zit svojim detom, ak nedokaze pochopit, kde je jeho vztah ublizujuci, kde prekracuje hranice, potom to nikdy v zivote nemoze pochopit ani vo vztahu k volicom.

Myslim si, ze jeho volici sa stotoznuju s patriarchatom, nadvladou muza nad zenami. A to je velmi tazko ovplyvnitelna vnutorna hodnota, dana nam predovsetkym asi vychovou, dedena medzi generaciami... otec je silna rola, vzor. Co nemusi byt zle. Ale ak matka nie je poddajna, co s tym? Je to velmi tradicne ponimanie sveta a preto jeho volici su zrejme prave taki tradicni ludia, ktorym patriarhcat vyhovuje, ktorym to podriadenie zeny vyhovuje. Kazdy mame vnutorne hodnoty nastavene inak.

nikyball
24. mar 2024

No mne zas asi nepride ovela horsi ako ti dvaja 🤣 takze asi preto ho ludia volia, lebo nemaju na vyber .

jumama
24. mar 2024

(A mam na mysli jeho prvu manzelku, clanok s jeho prvou manzelkou.)

belllinka
24. mar 2024

@nikyball tak to mas dost mizerny prehlad

queen_mary
24. mar 2024

@belllinka tiez nechapem.

lucka_ke
24. mar 2024

niekto tu napísal, že "nie je nikým ovládaný" ozaj? však sa klania smerom na východ 3x denne a v diskusiách otvorene hovoril, že R. bude vládnuť ako veľmoc

kristiii
24. mar 2024

@markusrasford ja ti dám po včerajšku príklad, akí ľudia ho volia. Teta volala s kamarátkou (mladá cca 40r. baba) a pýtala sa jej, koho volila. Že chcela Korčoka, ale keď to povedala ďalšej kamarátke, tá jej vynadala, že je jeb.....á, že u nich v dedine všetci volia Harabina, tak hádaj koho nakoniec volila?

Strana
z4