icon

Prečo voliť Progresívne Slovensko?

26. aug 2023

Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka

valeria_h
27. aug 2023

@annm81 Áno,máme zraz 😸 Zabudla si, že nikto ich neživil a nedotoval dávkami.

miskakyska
27. aug 2023

@valeria_h je mi 🤮 z toho,ako ich náš národ ľutuje a im sme na smiech..

valeria_h
27. aug 2023

@kvietocek87 Na nás by sa zvysoka vy**li alebo by sme museli skákať ako oni pískajú, Zelensky nechce mier, smrad jeden, len žobrá všade.

valeria_h
27. aug 2023

@miskakyska Veď Ukrajinci sa z nás smejú, že aký sprostý národ 😁

kvietocek87
27. aug 2023

@valeria_h a ešte tí syrcania a kadekto, čo ich sem vozia.To tiež nebude nikdy robiť, len kradnúť a zabíjať uvidíte za bieleho dňa.Este budeme nazad hranice zatvárať

miskakyska
27. aug 2023

@annm81 už sa porúčam..nenechaj sa rušiť, prepáč, že som Ti vtrhla do debaty "o všetkom a o ničom"...

valeria_h
27. aug 2023

@kvietocek87 To nevysvetlíš progresívkam. Ich predstava pomoci je taká, že jednému pomôžem na úkor druhého.

kvietocek87
27. aug 2023

@valeria_h má Ameriku za sebou preto smrad.Ved urobili majdan a preto toto ho tam dosadili.Pockajte čo ešte tu vymyslia po voľbách zo západu

kvietocek87
27. aug 2023

@valeria_h ale ja nechápem, či majú klapky na očiach či čo.Ved človek vidi ,čo sa tam deje aj na západe.Ved aj z Ameriky už ľudia utekajú a toto chcú aj tu.Otroci len robiť,ziadna pomoc, žiadne zdravotníctvo, žiadne vlastníctvo ničoho.Sedembolestna panna Mária patrónka Slovenska len nech to nedopustí,aby sa tí vlastizradcovia dostali nazad do vlády plus PS

valeria_h
27. aug 2023

@kvietocek87 Sú slepí, ani ja to nechápem. Táto propaganda sa mi už hnusí, sú tu dosť dlho na to, aby už pracovali. V Česku im schválili ochranu do roku 2025, chápeš to? Ani nevedia ako to bude do konca roka a už majú podporu predĺženú.

kvietocek87
27. aug 2023

@annm81 čo otvoril západ.Ved keď sme vstúpili do eú tak prvé čo bolo, že zatvorili ich pracovný trh pre nás a až po rokoch otvorili.

kvietocek87
27. aug 2023

@cubo2 nie Putin sa rozhodol zo štvrtka na piatok len tak z pleziru, že si ide urobiť výlet na Ukrajinu v tankoch 🤦🤦

kvietocek87
27. aug 2023

@ruxandra už len Slovensko by bolo treba rusom ku šťastiu.Chudobny,rozpredany štát po 20 rokoch v Eú a v Nate.By si s nami pomohli.Ved my sme na nich závislý a len vďaka nim si teraz možme písať, lebo máme elektrinu.Nech prídu, možno by sme vyrokovali lepšie ceny na všetko a nech porozprávajú aj o Bricse.Mozno by nám nakoniec v Brics bolo lepšie.A to si uvedomuje aj Eú aj Amerika že zoskupenie v Brics naberá na sile aj finančne, boja sa aj oni.Co nejaka skrachovaná eú a Amerika tej už zvoní umieračik

kvietocek87
27. aug 2023

@chodec15 Fico???Veď to je chudobný príbuzný,ten sa ku Dzurindovi v zlodejstve a v poškodení štátu nemôže ani rovnať

mima1608
27. aug 2023

@majlo1234 tak ak by si mala ako také poznatky, tak by si vedela, že PS je ľavicová strana 😉
Toto len svedčí, že ich vlastní voliči nemajú šajnu, že čo vlastne idú voliť.

annm81
27. aug 2023

@kvietocek87 Ehm... Kto zatvoril hranice a nedovolil Slovákom opustiť vlastné územie ani v prípade, že druhá krajina umožňovala našim občanom príchod? Kto po nich strieľal, ak sa pokúsili utiecť? Kto bránil príbuzným emigrantov navštevovať svoju rodinu, či študovať? Tie stovky tisíc občanov nášho štátu, ktoré dostali politický azyl na západe, nič? Fakt nám nik zo západu nepomáhal a Rusi boli našim dobrým bratom? Našich občanov unášala a zatvárala do pracovných táborov tajná polícia západu či ruského spojenca? Kto nám ponúkol finančnú pomoc na povojnovú obnovu a kto nám tú pomoc zakázal prijať a ešte nás stiahol z úrovne na ktorej sme boli omnoho hlbšie? Koľko našich odišlo za socíku do Ruska a boli radi ak sa síce s holým zadkom, ale aspoň vrátili? Koľko našich emigrantov a najmä odkiaľ posielalo domov peniaze? Koľkí dnes podporujú svojich rodičov platom zo západu a koľkí z východu? Koľko Slovákov zastrelili na našom území v čase mieru západniari a koľko spojenci z Varšavskej zmluvy? Koľko amerických tankov obsadilo naše mestá a kolko ruských? Chceme sa v kvalite života, dĺžky dožitia, kúpnej sily, počtu vrážd a násilných trestných činov blížiť k Rusku, či k EÚ? Ktorá krajina EÚ vedie v tomto tisícrocí dobyvačnú vojnu a prevádza genocídu? Nuž, strany sa dajú jasne rozlíšiť, ale zjavne nie všetci na to majú kapacitu.

majlo1234
27. aug 2023

@mima1608 si ma mylia s niekym v tejto diskusii? Ja netvrdim, ze mam nejake extremne poznatky. Rovnako som povedala, ze som naklonena skor pravici😂

mima1608
27. aug 2023

@majlo1234 nepovedala si náhodou, že si naklonená voliť PS a teda pravicu? Lebo tieto dve tvrdenia sa vylučujú navzájom.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
valeria_h
Autor odpoveď zmazal
annm81
27. aug 2023

@chodec15 Keby som dnes mala o "zopár" rokov menej a rozhodovala sa, čo idem študovať, prisahám, že sa vykašlem na to, čo ma vždy bavilo, idem študovať sociológiu a zamerám sa profesne na skúmanie toho, ako sa skupiny podliehajúce dezinformaciám a konšpiráciám po špirále posúvajú stále k väčším a väčším absurditám, ktorým by na začiatku toho procesu sami neboli schopní uveriť. Nastal zlatý čas tohoto odboru.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
cubo2
27. aug 2023

@annm81 poznáš Michala Vašečku (sociológa)? Myslím, že je to presne to, čo hľadáš

kvietocek87
27. aug 2023

@chodec15 eu platila covid a ukrajincov a kto je v eú a kto do nej prispieva???Veď aj my, čiže sme ich platili my všetci ty iqvac

valeria_h
27. aug 2023

@kvietocek87 Ale je zábava to tu sledovať, že? 😁😅

kvietocek87
27. aug 2023

@annm81 čo tu píšeš tvoje rozprávky s tým tvojim západom, ktorý len kolonizoval a z toho žil.Ked budeme v Eú toľko, koľko sme boli pod rusmi, tak môžme porovnávať.Lebo po 20 rokoch sme v hlbokej riti.Potom porovnáme úroveň školstva, poľnohospodárstva,ekonomiky, bežného života občanov ako bolo za socializmu a ako bude po toľkých rokoch v tej úžasnej eú.Ak vôbec ešte nejaké Slovensko bude existovať.

kvietocek87
27. aug 2023

@valeria_h ti poviem, človek sa až za hlavu chytá

annm81
27. aug 2023

@chodec15 Rusofili by sa aspoň občas mohli pozrieť na nejaké štatistiky, aby zistili, že Rusi v kvalite života zaostávajú za Slovenskom, zaostávajú za USA a o porovnaní so starými krajinami EÚ ani nehovoriac - úplne iná dimenzia. A to sa netýka len toho ich "plného brucha", ale za Európou zaostávajú aj v bezpečnosti, zdravotníctve, školstve, slobode prejavu, pocitov šťastia... dokonca, čuduj sa svete (asi veľké prekvapenie pre konzervatívcov) sú na tom horšie aj vo veciach ako je potratovosť a rozvodovosť.

@cubo2 Samozrejme poznám, neregistruje ho len ten, kto v posledných 20+ rokov bol v kóme🙂 Musím povedať, že sa príjemne počúva.

@kvietocek87 Ty si tak politicky a historicky stratená... Ja som ti tu už v nejakej diskusii raz posielala grafy životnej úrovne, z ktorých jasne vyplyvalo, že Československo (predovšetkým samozrejme česká časť) po nástupe komunistov začalo padať zo špičkovej životnej úrovne (porovnateľnej napr. s niektorými škandinávskymi krajinami) a postupne ho predbehol celý západ. Pridala som ti tiež grafy, ktoré ukazovali, ako sme začali vďaka Dzurindovym reformám dobiehať životnou úroveň EÚ a ako sa na nich Fico viezol, až im došla para a Fico nás stiahol zasa dole. Dala som ti x čísel, ktoré porovnávali rôzne aspekty života (materiálne i hodnotové) medzi Ruskom a západom. Ale zjavne si si z toho nič nevzala.

Mimochodom, keď táto téma začala s PS. Dnes ma veľmi pobavilo Dankovo vyplakávanie v televíznej debate, ako im všetci ubližujú. A ako sa Šimečka nenechal vyprovokovať a udržal si úroveň. Kedysi som ho považovala za slabého rečníka bez charizmy, ale možno zmením názor...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená