Prečo voliť Progresívne Slovensko?
Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka
Inak nemám ani šajnu,koho voliť.Každá strana sklamala obyčajných občanov SVK už viackrát,len teraz majú silné reči v reklamoch,čo vyskakujú aj na toaletných papieroch..
Skôr by som to nazval, že prečo nevoliť PS. Tých dôvodov je viac než dosť.
@katka2602 Otazka znela preco volit PS alebo co vas zaujalo na ich programe. Treba citat s porozumenim.
@pribinak Nemusíš mi veriť, našťastie mi je to absolútne ukradnuté. 🙂 Rozprávky sú tie informácie ktoré hĺtaš z médií, zlatíčko. Raz ti to dôjde, neboj sa. Stačí si pozrieť zahraničné média a už tam uvidíš pekný rozdiel oproti našim. Tak šup, šup. Naučiť sa angličtinu a kupovať si knihy a študovať niečo iné, ako večerné správy na 19:00.
@timeabb ja som myslela, ze toto “poznam kopec podnikateľov a ludi, ktori vedia co bude/co sa chystá” zostalo len na fb medzi dezole skupinkami, ktori vzdy vsetko vedia dopredu 😂😂😂😂😂😂😂 boha, tieto zaručene predpovede vzdy pobavia 🤣🤣🤣 aj voľby budu zmanipulované ked sa nedostane ficko alebo republika, ze? 😂😂😂😂 este nieco pekne nam povedz, predpovedaj 🙂 ja si to odfotim a po voľbách sa dojdem spytat preco to nevyslo 🙂
@rol76 a prečo by mi to malo vadiť? Alebo tebe? Ako rodič by si sa mal o svoje dieťa postarať najlepšie ako vieš. Ak je dieťa zanedbané, týrané, zneužívané, z rodiny alkoholikov atd. určite mu bude lepšie v rodine ktorá može byť zložena z párov rovnakého pohlavia ak mu zabezepečia všetko potrebné pre zdravý rast, výchovu a lásku.
@timeabb ty začínaš byt nejaká agresívna. Vyzeráš taký igorov fanatik
Zlata moja, ty sa o moje vzdelanie báť nemusíš. Je dobre a na rozdiel od teba nepotrebujem rýpať, aby som si komunikačné vydobila to svoje
Takze sup sup na kurz efektívnej komunikácie a potom má zavolaj ako sa máš
@ruxandra Neviem o čom tu trepete, pretože toto je prvá politická diskusia do ktorej som sa ja zapojila. 💁🏼♀️ a presne som čakala, že to takto dopadne. Že je tu väčšina ktorá poslušne sleduje Topky a veria tomu, čo sa tam píše. 😆 ale pokojne, mňa vašimi nahlupastými komentármi určite že nevytočíte. 😉 tak si pozrite odborníkov na tom internete, keď vás štvú ľudia v diskusiách. Ale to by ste museli prv vedieť, ktorí to vlastne sú. 😆 ja som sa sem došla vyjadriť ohľadom PS. Vaše úbohé komentáre ma nezaujímajú a nebudem na ne viac odpovedať. Takže si píšte čo len chcete. 😉
napríklad taký SMER je pravý opak týchto hodnot 🙂 Republiku hádam nemusím písať
@eni01 mozem vediet, v com konkretne je smer a v com konkretne je republika nedemokraticka? Nic v zlom, ale mozes byt konkretnejsia? Lebo inak to znie ako obvinenie bez argumentov.
@timeabb ja reagujem len na to, co pises sem, nic ine som nevidela a ani si ta neviem spojiť s nijakou inou diskusiou, nepamatam si mena, tak sorry.
Netusim co je to topky.
A ked teda citas zahraničné média, ako by si potom vysvetlila, ze ludia žijúci v zahraničí vo veľkom volia ps? Teraz sa odvolávam najma na výsledok posledných volieb, kde v zahraničí ps celkom dost viedlo.
Ja som na ID,už 19 rokov,ale pracujem nepretržiťe.Za tie tri roky mi zdvihol ID o 80 eú.Za Smer vlády o 2,50...za 12 rokov.
Tak ked ides na to vylucovacou metodou moze ti vyjst Ps-ko napriklad
Tak povedzte baby,koho teda máme voliť...Lebo ja stále nie som rozhodnutý,a s tým nie som sám.
@rol76 Teraz sa dôchodky zdvíhali kvoli vysokej inflácii. Inak by sa neboli.
Inflácia bola aj pred tým,len nie taká silná.
@ruxandra A čo majú zahraničné média spoločné s tým, že slováci v zahraničí volia PS? Zahraničné média nemajú ani poňatia o tom, aké politické strany má Slovensko. Nie to, aby to riešili. Treba sa spýtať ľudí ktorí sú v zahraničí a volia PS, čo ich k tomuto vedie. Ale zahraničné média v tom nijako nefigurujú.

@eni01 mna by zaujimalo, ktora strana sa nezaobera demokraciou, ochranou prav a slobod.. a co konkretne zmamena modernizacia Slovenska?