icon

Prečo voliť Progresívne Slovensko?

26. aug 2023

Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka

autor
26. aug 2023

@eni01 mna by zaujimalo, ktora strana sa nezaobera demokraciou, ochranou prav a slobod.. a co konkretne zmamena modernizacia Slovenska?

pribinak
26. aug 2023

@timeabb to určite ….dobrá rozpravocka 🤣🤣🤣🤣🤣

chodec15
Odpoveď bola odstránená
ruxandra
26. aug 2023

@rol76 radsej teda nech deti vychovávajú alkoholici a ludia na davkach, ktorym sa nechce pracovat, to je predsa lepsi príklad pre deti ako dve zodpovedne mamy 😊

rol76
26. aug 2023

Inak nemám ani šajnu,koho voliť.Každá strana sklamala obyčajných občanov SVK už viackrát,len teraz majú silné reči v reklamoch,čo vyskakujú aj na toaletných papieroch..

janai1
26. aug 2023

@rol76 ako tebe ublíži, že iné osoby uzavrú sobáš?

Registrované partnerstvo im nedáva právo na adopciu.

bloger
26. aug 2023

Skôr by som to nazval, že prečo nevoliť PS. Tých dôvodov je viac než dosť.

autor
26. aug 2023

@katka2602 Otazka znela preco volit PS alebo co vas zaujalo na ich programe. Treba citat s porozumenim.

timeabb
26. aug 2023

@pribinak Nemusíš mi veriť, našťastie mi je to absolútne ukradnuté. 🙂 Rozprávky sú tie informácie ktoré hĺtaš z médií, zlatíčko. Raz ti to dôjde, neboj sa. Stačí si pozrieť zahraničné média a už tam uvidíš pekný rozdiel oproti našim. Tak šup, šup. Naučiť sa angličtinu a kupovať si knihy a študovať niečo iné, ako večerné správy na 19:00.

ruxandra
26. aug 2023

@timeabb ja som myslela, ze toto “poznam kopec podnikateľov a ludi, ktori vedia co bude/co sa chystá” zostalo len na fb medzi dezole skupinkami, ktori vzdy vsetko vedia dopredu 😂😂😂😂😂😂😂 boha, tieto zaručene predpovede vzdy pobavia 🤣🤣🤣 aj voľby budu zmanipulované ked sa nedostane ficko alebo republika, ze? 😂😂😂😂 este nieco pekne nam povedz, predpovedaj 🙂 ja si to odfotim a po voľbách sa dojdem spytat preco to nevyslo 🙂

rol76
26. aug 2023

@ruxandra S tým súhlasím,lebo ja nepijem vôbec,ale viem aké sú detičky ktoré vyrastajú v takých rodínách.Máme aj v dedine takú rodinu,kde obaja rodičia pijú,a ich dcéra vyrastá v presse.

eni01
26. aug 2023

@rol76 a prečo by mi to malo vadiť? Alebo tebe? Ako rodič by si sa mal o svoje dieťa postarať najlepšie ako vieš. Ak je dieťa zanedbané, týrané, zneužívané, z rodiny alkoholikov atd. určite mu bude lepšie v rodine ktorá može byť zložena z párov rovnakého pohlavia ak mu zabezepečia všetko potrebné pre zdravý rast, výchovu a lásku.

rol76
26. aug 2023

@timeabb Médiá,tv správy,všade sa píše inak.Pravdu nikdy nedozvieme.Prečítaj jednu správu o hocičom,npr.na Pravda.sk,a na Novom Case.Vôbec nezhodujú.

pribinak
26. aug 2023

@timeabb ty začínaš byt nejaká agresívna. Vyzeráš taký igorov fanatik
Zlata moja, ty sa o moje vzdelanie báť nemusíš. Je dobre a na rozdiel od teba nepotrebujem rýpať, aby som si komunikačné vydobila to svoje

Takze sup sup na kurz efektívnej komunikácie a potom má zavolaj ako sa máš

timeabb
26. aug 2023

@ruxandra Neviem o čom tu trepete, pretože toto je prvá politická diskusia do ktorej som sa ja zapojila. 💁🏼‍♀️ a presne som čakala, že to takto dopadne. Že je tu väčšina ktorá poslušne sleduje Topky a veria tomu, čo sa tam píše. 😆 ale pokojne, mňa vašimi nahlupastými komentármi určite že nevytočíte. 😉 tak si pozrite odborníkov na tom internete, keď vás štvú ľudia v diskusiách. Ale to by ste museli prv vedieť, ktorí to vlastne sú. 😆 ja som sa sem došla vyjadriť ohľadom PS. Vaše úbohé komentáre ma nezaujímajú a nebudem na ne viac odpovedať. Takže si píšte čo len chcete. 😉

eni01
26. aug 2023

napríklad taký SMER je pravý opak týchto hodnot 🙂 Republiku hádam nemusím písať

timeabb
26. aug 2023

@pribinak Ja som reagovala na komentár jednej pani a TY si začal rýpať. Takže o čom točíš vlastne teraz? Ty reaguješ na správu, ktorá nepatrí ani tebe dieťatko, a mne vravíš, že rýpem? Ty si došiel z Mongolska pravdepodobne. Daj sa do poriadku a neotravuj mi deň. Dovidopo.

rol76
26. aug 2023

@eni01 Mi sme dieta nemohli mať...Zijeme len dvaja.Inak mi nevadí,že budú páriky z rovnakého pohlavia vychovávať deťi,lebo ja sa starám o svoju polovičku,a o seba,a o svojích blízkých.

autor
26. aug 2023

@eni01 mozem vediet, v com konkretne je smer a v com konkretne je republika nedemokraticka? Nic v zlom, ale mozes byt konkretnejsia? Lebo inak to znie ako obvinenie bez argumentov.

rol76
26. aug 2023

@janai1 Mne neubliži,ale tie detičky sú už teraz zmatäný,pozri aké rozprávky dávajú v telke pre deti.Nebudú chápať,prečo dvaja muži,alebo ženy tlačia kočík...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
ruxandra
26. aug 2023

@timeabb ja reagujem len na to, co pises sem, nic ine som nevidela a ani si ta neviem spojiť s nijakou inou diskusiou, nepamatam si mena, tak sorry.
Netusim co je to topky.
A ked teda citas zahraničné média, ako by si potom vysvetlila, ze ludia žijúci v zahraničí vo veľkom volia ps? Teraz sa odvolávam najma na výsledok posledných volieb, kde v zahraničí ps celkom dost viedlo.

rol76
26. aug 2023

Ja som na ID,už 19 rokov,ale pracujem nepretržiťe.Za tie tri roky mi zdvihol ID o 80 eú.Za Smer vlády o 2,50...za 12 rokov.

pribinak
26. aug 2023

@timeabb teba to teplo asi dobre udrelo

denithestrange1993
26. aug 2023

Tak ked ides na to vylucovacou metodou moze ti vyjst Ps-ko napriklad

rol76
26. aug 2023

Tak povedzte baby,koho teda máme voliť...Lebo ja stále nie som rozhodnutý,a s tým nie som sám.

petronelag
26. aug 2023

@rol76 Teraz sa dôchodky zdvíhali kvoli vysokej inflácii. Inak by sa neboli.

rol76
26. aug 2023

Inflácia bola aj pred tým,len nie taká silná.

timeabb
26. aug 2023

@ruxandra A čo majú zahraničné média spoločné s tým, že slováci v zahraničí volia PS? Zahraničné média nemajú ani poňatia o tom, aké politické strany má Slovensko. Nie to, aby to riešili. Treba sa spýtať ľudí ktorí sú v zahraničí a volia PS, čo ich k tomuto vedie. Ale zahraničné média v tom nijako nefigurujú.

timeabb
26. aug 2023

@pribinak Už mi daj pokoj, ježiš mária. Nemám náladu na tvoje výlevy. Reaguj si na ľudí, ktorí na teba majú náladu.