icon

Prečo voliť Progresívne Slovensko?

26. aug 2023

Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka

Strana
deti95060810
26. aug 2023

tieto politické vyzvedačky by mali zrušiť na MK...

melanta
26. aug 2023

Buď tu robí niekto propagáciu alebo anti-kampaň na túto stranu. Lebo je to tu pravidelne a vždy ide iba o PS. V každom prípade je to trápne.

klarissa25
26. aug 2023

Ja osobne ale ze absolútne neviem koho budem voliť....

betulinka1
26. aug 2023

Skor opacne, preco ich nevoliť 🙈🙈

janai1
26. aug 2023

@betulinka1 a prečo ich nevoliť?

eni01
26. aug 2023

Už mám odvolené 🙂 PS samozrejme ... lebo je to liberálna strana, zameriava na ochranu demokracie, práv a slobôd občanov, podporu slobody a rovnosti, modernizáciu Slovenska a posilnenie jeho postavenia v Európe a svete. V skratke

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
26. aug 2023

Asi, že skúsime niečo nové, čo nás možno konečne vyvedie z tohto marazmu. Ale ešte nie som rozhodnutá, či idem dať šancu novým, alebo budem zas zachraňovať niekoho na hranici zvoliteľnosti. Musím si to preštudovať s ohľadom na možné koalície a ešte sa tým nezamestnávam, to až pri poslednom prieskume pred voľbami budeme s chlapom analyzovať. A zas sa pohádame a každý si pôjde voliť to svoje 🤭.

majlo1234
26. aug 2023

pretoze su za rovnost, nabozensky neutralny stat a modernizaciu slovenska. Ako protipol k smeru, aby boh dal a uz sme sa tu netopili v ich srackach

majlo1234
26. aug 2023

@sheila121 a koho by si volila?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
26. aug 2023

Bolo treba zalozit novu diskusiu? Nemohla si sa opytat v niektorej z tych 358, ktore tu uz su?

gir
26. aug 2023

Zase propaganda PS?

lundovajana
26. aug 2023

Nie je to k otazke ale ps zalozil kamarat Fica tak nech si ludia rozmyslia ci ich volit.

timeabb
26. aug 2023

@eni01 Modernizáciu Slovenska? Prosím Vás, ak tá banda bezmozgov vyhraje, tak slováci sa môžu pekne krásne zbaliť a odísť. Vám vôbec, ale vôbec nevadí to, že tam nie sú fundovaní ľudia? Vám vôbec nevadí to, že tá banda chce Slovensko zapredať? Je Vám úplne ukradnuté, že chcú na Slovensku pretlačiť silou mocou registrované partnerstvá ale slováci to odmietajú, čiže ich hlavnou témou je niečo, s čím drvivá väčšina nesúhlasí, ale im to je úplne ukradnuté? A čo dôchodky? Ich človek navrhol že by sa mali okresať dôchodky. Tie smiešne dôchodky chcú ešte okresať. Aby darmožráči mali viac samozrejme, že? Taktiež Vám nebude predpokladám prekážať že chcú totálne utlačiť naše slovenské firmy v prospech zahraničných? Toto je tá modernizácia? Sa zobuďte. PS môžu voliť len ľudia ktorí fičia na televíznych novinách, Topkách, Refresheri a podobných sračkách pretože ich pretláčajú. 😆

lily09
26. aug 2023

Neviem, volim inych :D

pribinak
26. aug 2023

@timeabb ktorí Slováci odmietajú registrované partnerstva?
Jožo čo prepije pil výplaty, príde domov a dobije zuzu aj 4 decka?
Tak to mi je ukradnuté

Odkiaľ máš štatistiky?

aaaa1111
26. aug 2023

ps je super strana, bodaj by vedeli vyskladat vladu iba oni sami, ako kedysi smer. zdravotnictvo by konecne bolo na urovni, pretoze by ho odovzdali pente a kazdy, kto bol v zdravotnickom zariadeni penty vie, o com je rec. uz viac by som nemusel v cakarni presediet cely den so sockami, lebo tie by na lekara nemali. rovnako by konecne boli prazdne cesty bez hlupakov v autach, lebo hlupaci maju muklovat vo fabrike a po robote sediet za televizorom, pozerat tie primitivne sracky a nie vyvazat sa v autach na nakupy. a treba zrusit minimalnu mzdu, aby hlupaci nemali za co privadzat na svet rovnako hlupe deti. dan z dedenia je tiez super, lebo kdeaky uboziak zdedi majetok po rodicoch, ktory preda a uziva si rovnako, ako ten, co musi driet v skole, aby mal vzdelanie a plat. takto mu stat vyrube pri dedeni dan, na ktoru nebude mat, tak ten nehnutelnosti pod cenu preda nam, co mame vzdelanie a dobre zaplatenu pracu, aby sme nehnutelnosti mohli prenajimat a zarabat na sockach, ktore nebudu mat vlastne byvanie. my vzdelani si budeme uzivat dovolenky a ine zalezitosti, socky si budu uzivat zivot cez drogy, ktore budu konecne legalne. dufam, ze v oktobri nebudem sklamany

marca12
26. aug 2023

@sheila121 PS netvori len Simecka a hlavne nevoli sa podla vzhladu poslanca,ale podla volebneho programu

mima1608
26. aug 2023

Nevolila by som ich ani keby mi niekto milión zaplatil, nech to hodím im.

petronelag
26. aug 2023

@timeabb Asi tak a ešte ich môžu voliť tí, ktorí majú záujem na legalizácii drog, nemajú tam odborníkov, novinári, programátori, táto doba si vyžaduje viac skúsených ekonómov, právnikov, ale na úrovni. Ich kandidátka tak od č.15 sú veľmi slabí kandidáti.

timeabb
26. aug 2023

@pribinak Stačí sa stretávať s ľuďmi. To je jedna vec, a druhá vec je poznať ľudí s kontaktmi. 🙂 Ak by ste mali veľa kontaktov tak by ste určite PS neobhajovali. Lebo ľudia, ktorí všetkých poznajú veľmi dobre vedia, čo sa chystá. A prosím vás, so štatistikou mi sem nechoďte. Fejkové štatistiky nikoho netrápia. 🙏🏼

katka2602
26. aug 2023

Už by to tu mal niekto začať kontrolovať. Každý nech si volí koho uzná za vhodné. Nevidím dôvod to vešať na nos niekomu, kto nemá gule sa to opýtať pod svojim nickom. Tieto anonymné otázky by mal niekto pred zverejnením kontrolovať a rovno presmerovať už na vytvorené diskusie.

autor
26. aug 2023

@deti95060810 zachytila som niekde diskusiu v poslednych dnoch, kde asi 90% uzivateliek uviedlo, ze budu volit PS. Ale nikto nedal z akeho dovodu, preto ma to zaujima. Ja mam o PS zatial svoj nazor, nevidim zatial 1 dovod preco ich volit, ale do volieb daleko a preto ma zaujimaju nazory podporovateliek zakladne PS.

pribinak
26. aug 2023

@timeabb jasá stretávam s ľudmi ale takými čo nechcú voliť fica pelleho Danka či Igora. A vôbec nie Uhrika či KDH.
Takze stretávam sa s takými čo zvažujú SaS alebo PS.
Ale tvoje okolie musí byt zaujímavé

No daj teda nefejkovu štatistiku

chodec15
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
26. aug 2023

Škoda, že volebné moratórium neplatí aj pre Modrý Koník 😀😀😀

timeabb
26. aug 2023

@pribinak Ty sa stretávaj s kým len chceš. Ja na denno-dennej báze spoupracujem s firmami, pretože im robím účtovníctvo. A vieš koľko ich je? 40. Keď budeš spolupracovať s podnikateľmi, s ľuďmi, ktorí nesledujú klamstvá v médiach a s ľuďmi, ktorí zamestnávajú iných, tak potom píš osprostené komentáre. Vieš, títo ľudia zväčša nesedkajú doma za TV ale spolupracujú s xy ďalšími. Takže sú úplne informovaní, neboj sa. Teda, rozhodne 100x viac, ako ty. 😆 Bye. 🙂

ruxandra
26. aug 2023

Mna viac desí, ze existujú ludia, ktori chcu voliť republiku.
Ved kazdy pricetny clovek musi vidiet, ze Uhrík vo vsetkom klame. A najma to, co sľubuje je nesplniteľné, akoze sa nad tym ludia fakt nedokážu zamyslieť, mne normalne nejde do hlavy

rol76
26. aug 2023

@eni01 A páry z rovnakého pohlavia budú vychovávať deti,a sobášiť sa budú,to chceme?

Strana