Prečo voliť Progresívne Slovensko?
Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka
@karolinakr no tak mi teda povedz, aky je problem s tym byt v eu a v nato 🙂 stavím sa, ze nic konštruktívne nie si schopna povedat..hm, no preco asi? Nestoj si na kabli, pls
@chodec15 a ty kde žiješ, čo nás nejde teraz eú zachraňovať,ako grekov.Sme druhý najchudobnejší štát v eú.Sama zahraničná firma a človek chodí do práce a ledva ma na chleba a na zaplatenie bývanie.To ako na to sme vstupovali do eú,aby sme im robili otrokov???Čo nezaplatia ľudí,tak ako majú.Hadam nie sme v tej úžasnej eú.Ale zisky nenormálne odchádzajú do materských krajín.Dufam, že keď už nie my,tak deti sa postavia tomuto otrockemu systému.A to som ešte nepísala o tých rakovinových potravinách druhej triedy, čo nám sem posielajú.Dzurinda nech sa smazi v pekle aj s celou jeho eú a odovzdaním našich strategických podnikov do ruk zahraničných hajzli..Nie že predaj,ale odovzdanie za babku.
@kvietocek87 aky otrocky system? o com to tocis prosim ta? vies ty vobec, co to znamena? Ano, mzdy na SK nie su bohvieco voci zapadnej EU (ale stale lepsie ako krajiny tretieho sveta) a ked si nespokojna a chces viac, tak mozes is kludne pracovat (bez viz!) na zapad, do Rakuska / Nemecka, ako to robia tisice Slovakov (dobrovolne a slobodne). Ved to sa neda citat, co za magoriny tu pises. Len tu opakujes bez kuska zamyslenia, co trepu politici pre slaboduche masy, ze jak nam chudakom Slovakom ta zla EU (a Soros) robia zle a hadzu polena pod nohy.
@cubo2 práveže vnímam realitu len vy nie a prečo bolo správne pomáhať Ukrajine.Ako si spravovali tú svoju guberniu, keď to dospelo až do takých krajnosti.Tak pome pomáhať všetkým krajinám,kde sú teraz vojny, prečo len Ukrajine.Zato že to Amerike vyhovuje a chce stat na hraniciach rusom???Načo sa podpisala zmluva obranna s USA,nie sme náhodou v tom "bezpečnom"Nate????Či len zase na provokáciu alebo ak by sa slovenský ľud vzoprel nás tu mal,kto strieľať??Odmietam aby nás Amerika vzťahovala do svojich hier.Odchod aj američania aj NATO.Ked si rozmiestnili Rusi počas studenej vojny jadrové hlavice na Kube, to bolo kriku a riťka stiahnutá v Amerike, už sa báli.Ale teraz môžu obklucovat Rusov a vraždiť ľudí vo svete kvôli rope lebo sú zadlzeni až po uši.Sa čudujem aj američanom, že si tam nerobia poriadny,ale už asi majú tiež dobre mozgy vymlete.Veruze nič nie je čiernobiele
@kvietocek87 hej, Amerika svojimi hrami donutila Putina poslat svoju armadu na Ukrajinu. Chudak Putin veru, co uz ine mohol robit, ako delami rozstrielat ukrajinske panelaky. Dakujem, uz viac nepotrebujem vysvetlit nic.
@kvietocek87 lol, ty si dobre vygumovana 😂😂😂😂😂😂 zaujimave, ze vsetci furt dookola opakujete presne to iste, ako hlúpe ovce.
Ved prave vďaka tomu, ze sme v NATO ti primitivovia (rusi) nevstúpili aj na nase územie, inak by tu uz davno oxidovali a znásilňovali nase zeny a deti (ako to robia na Ukrajine). Vďaka tomu, ze si v EU si tu mozes takto hlupo vykrikovať, keby si bola v rusku, davno by ta odviezli do gulagu
@gir áno, ja nie som obhajca Matoviča. Ten chlap je katastrofa tohto desaťročia, pohnojil úplne všetko, čoho sa chytil. A že toho bolo dosť. Preto napríklad ani nevyčítam Sas, že odišli z koalície. A ten neschopný magor Heger radšej išiel do menšinovej vlády, ako odstaviť matoviča. A teraz ešte kandiduje a čuduje sa, že nemá preferencie a i do parlamentu. No prečo asi, lebo je úplne mimo.
@karolinakr Vlastne áno, prírodné vedy s ktorými sa matematika a programovanie zviezli. Politológiu som nikdy neštudovala ani sa v politike nepohybovala, len ju sledujem ako občan (s trocha lepšou pamäťou ako veľká časť voličov na udalosti, ktoré sa diali za môjho života aj ktoré som čítala v článkoch a knihách historikov).
@cubo2 Ale Matovič kritizoval Smer, koľko času s ním zbytočne zabili a keď on mal niečo naozaj riešiť, tak to vyzeralo ako vyzeralo, aj keď sa stretol s ľudmi LGBTI, tak ich začal nazývať nejakým nedefinovagteľným menom a oni po ňom vulgárne kričali.
A o kradení radšej ani nemal hovoriť, lebo sa to týka aj jeho, nedávno som čítala, že v banke Arca, kde mal uložené peniaze Maroš Kramár /a pravdepodbne o ne alebo veľkú časť z nich príde/, má nemalú čiastku aj Matovičova manželka.
@chodec15 Tak tu sa musím @kvietocek87 zastať. Jej písomný prejav a formulácia myšlienok je predsa len o chĺpoček lepšia ako to bolo u mamuly 🙂 Tých konšpirátoriek s beznádejne slabým prehľadom o svete je tu nanešťastie celkom pekná kôpka.
A tym, ze takeho človeka nazvete vygumovanou ovcou a zablokujete, dosiahnete čo akože?
@timeabb to si mala adresovať @anonymanonym 🙂
@chadkroeger cize ked sa pubertakovi v skole nechce pisat test alebo nieco v skole robit, povie ze sa citi ako jaster a ma pokoj? 😀
@annm81 ty si čítala co som napísala? TOTO SA REALNE DEJE. MAM TO OD MATKY DLHODOBO ŽIJÚCEJ V USA.
@namornicka smej sa. Véd len toto asi dokážeš. Namiesto toho, aby si si trochu o tom pozistovala.
A neviem ci bude písať nejaký test. Ten jašter bol iba napríklad, čítaj s porozumením
@chadkroeger Koľko rokov si strávila v USA? Koľko členov rodiny ti tam prežilo celý život? Koľko si tam bola zamestnaná? Ako často sa tam vraciaš? Koľko osobných a pracovných záväzkov a kontaktov tam máš? Či len "jedna mamička na modromkoňovi povedala"? Američania majú v mnohých oblastiach zásadne inú mentalitu a je mega komické, že teraz, keď je tam pomerne populárne inspirovať sa európskym socializmom a európskym vnímaním ľudských práv, tak európski konšpirátori kričia ako z Ameriky prichádza zlo a my sa ho musíme vyvarovať.
@annm81 žila mi tam teta 15 rokov.
Zbytočne hľadáš argumenty.....
Takto to tam funguje. A keď sa nespamatame, bude to časom aj tu.
@dada2610 Nuž, zmier sa s tým, že časť mojej rodiny stále na Slovensku žije, že moje deti sú slovenskí občania, že stále tu platím dane a mám pracovné záväzky a teda mi na smerovaní Slovenska z čisto sebeckých dôvodov záleží. Dokonca som slovenský OBČAN - a ako občan si budem uplatnovať svoje pravo podieľať sa na správe vecí verejných, ktoré je ukotvené v Ústave SR.
A teraz máš aj niečo k veci, či len tak typicky po svojom osobny útok?
@cubo2 Konšpiráciám môžu prepadnúť aj ľudia s normálnym intelektom, lebo kognitívna disonancia im pri prvom dôkaze, že uverili hluposti, nedovoli pripustiť svoj omyl a tak sa prepadajú do čoraz väčších absurdností. Mamula ale bola iný prípad a ona za to vlastne tak celkom nemohla - z každého jej príspevku bolo zrejmé, že je to jednoduchšia osoba bez vzdelania a s obmedzenejšími kognitívnymi schopnosťami a jej svetonázor bol poháňaný najmä strachom, čo v nej dezinformácie prebúdzali.
V tom bola iná (nevinnejšia) od konšpirátoriek, ktoré šíria bludy skôr z nenávisti a zloby, ktorú si možno ani samé neuvedomujú.

@kvietocek87 naď je arogantný chuj, ale pomoc Ukrajine bola správna vec, neviem, o akej vlastizrade to tu točíš.
Ps: ak sulik a Fico kradnú podľa teba rovnako, si mimo a nevnímaš realitu.