icon

Prečo záujemcov o prácu ani len nepozvú na pohovor?

bielavlcica
25. nov 2019

Baby chcem sa spytat. Ozvete sa na inzerat zamestnavatela. Splnate vsetky poziadavky a aj tak Vas ani nezavolaju na pohovor. Moja otazka je preco? Preco ani nepozvu na pohovor? To ozaj clovek musi ist osobne na pohovor? Ako ste ziskali pracu aj ked ste splnali poziadavky?

petkaaa
25. nov 2019

@bielavlcica a ty chceš robiť na personálnom, hej? s týmto prejavom? No tak to hľadaj ďalej, teda...

bielavlcica
autor
25. nov 2019

Jezis jasne,ze takto nevypravam pri cudzich ale ked niektore tu pyete take debilne komentare,ze sa mi nozik vo vrecku otvara. A sedlana si tak ty

veronikaszabova
25. nov 2019

@petkaaa leda tak do šenku tretia cenova

natalala
25. nov 2019

@bielavlcica s tvojim prejavom a realciami by som ta nezamestnala ani ako dokladacku tovaru...

bielavlcica
autor
25. nov 2019

@natalala lebo teba by dali rovno za generalnu,ze? Predpokladam,ze ani vysoku nemad

natalala
25. nov 2019

@bielavlcica jaj :D tvoje dedukcia bez akychkolvek vstupov tak za to ti tlieskam 👍🏼 Ty si sa pytala, preco ta nepozvu na pohovor a ludia ti napisali nazor na zaklade tvojho prejavu...ja vysoku mam a mam aj pracu v kt som spokojna a ani sa mi nestalo, ze by ma nezavolali na pohovor, tak sa skus zamysliet ze ked si taka uzasna vo vsetkom, preco ta nechcu zamestnat. A ked riesis vyzor, tak nikde nie je napisane, ze zivotopis musi obsahovat fotku. A neviem ty mas pocit, ze pracuju iba pekni ludia? :D

kvetinka75
25. nov 2019

@bielavlcica a prečo sa teda takto vyjadruješ tu. Keď je niekto slušňák tak je slušňák aj tu. Ak je niekto debil, tak ho prekuknú aj keď sa na toho slušňáka hrá

bielavlcica
autor
25. nov 2019

@natalala no staci mi ked vidim ich asistentky alebo koho tam zamestnavaju. Ja ked idem ziadat o miesto som slusne oblecena namalovana a uctivo zdravim a som slusna a nikdo somnou este dvere nevyrazil. Mna skor zaujimal nazor,ze ked posielas len zivotopis ci sa Ti ozvu. Ked sa hlasis trebars na brigadu kde nemaju skoro ziadne poziadavky a nikto sa neozve? Nie je to cudne?

bielavlcica
autor
25. nov 2019

@kvetinka75 pretoze ma rozculuje ako tu vsetci riesia pravopis a zacnu sa vysmievat,ze aka som hlupa,ze chodim pytat pracu osobne. Nechapem co je na tom zle?

natalala
25. nov 2019

@bielavlcica a vies co ked uz tu rozpravas o vysokej, tak niekto moze mat aj 3 a prejav a spravanie ma horsie ako ktokolvek bez vysokej. Bohuzial vysoka sa nerovna tomu ze clovek je inteligentny a vie sa spravat. Ty aj s tvojou vysokou sa uplatnit evidentne nevies a preto sme tu vsetci primitivni a mame debilne komentare :D sa skus zamysliet trosku a zistis, ze asi problem nebude vo vsetkych ludoch naokolo. Aj ked vysoku mam, nedovolim si niekoho ponizovat kvoli tomu ze ju nema, je to kazdeho rozhodnutie a kazdy ma ine moznosti a schopnosti.

natalala
25. nov 2019

@bielavlcica asistentka je reprezentativna funkcia, ak pridu napr. klienti a podobne, rovnako ako recepcna kedze je to clovek kt vsetci vidia ako prveho ked do spolocnosti pridu. Takze tam je pochopitelne, ze hladaju niekoho s reprezentativnym vyzorom. Ja robim procesny management v banke a novych ludi do teamu teda ani zdaleka nevyberame podla vyzoru.

h_petra
25. nov 2019

@bielavlcica tak sa rozhodni, či máš dysleXiu (nie dysleksiu 😁), dysortografiu, dyskalkúliu, alebo dysgrafiu.
😁

pribinak
25. nov 2019

@bielavlcica hm, ja pisem o hrubkach, nie o dlznoch a ciarkach. hm, tvoje vyjdarovanie je fakt super, si fakt predurcena robit s ludmi. parada

mondolina
25. nov 2019

@h_petra
Podľa mňa všetko dokopy+ ďalšie iné diagnózy.

bielavlcica
autor
25. nov 2019

Mam vysoku skolu a rozculuje ma hlupost ludi. To,ze neviem pravopis nie je moja chyba a nikto to odomna neziadal. Mam teraz pracu kde som spokojna ale je slabo platena tak si hladam aspon brigadu

kvetinka75
25. nov 2019

@bielavlcica no vieš mňa tiež rozčuľuje pravopis. Aj to ako písomne sa človek prezentuje o ňom veľa prezrádza. A každý na to teraz kašle. Veď Word opraví nie? Klesá vzdelanostná úroveň ľudí tak sa nečuduj. Každý na to kašle. Hlavne že sa pýtajú prečo si neviem nájsť prácu, prečo hento, prečo toto. A to nemyslím priamo teba. Ale všeobecne. Sem-tam preklep samozrejme, stane sa, ale keď má niekto v niekoľkých vetách a v každom príspevku nejakú chybu, tak asi sa niekde chyba stala.

loginexistuje
25. nov 2019

@bielavlcica ak si urobila chyby v CV ako robis tu tak sa necuduj ze ta nechcu ziadna diagnoza neospravedlnuje ved mozes vyuzit eord kontroly na pravopis
za mna by takyto zivotopis siel do kosa

h_petra
25. nov 2019

@bielavlcica 😁😁😁😁 máš pravdu, je to naša chyba. Strašne som zvedavá, akú máš VŠ.

petkaaa
25. nov 2019

@bielavlcica No, takže ešte raz ... to, že máš diagnózu je síce smutné, ale musíš na ňu prihliadať pri hľadaní práce a naozaj si nemyslím, že práca na personálnom = práca s ľuďmi je kompatibilná s týmto znevýhodnením. Neviem si predstaviť, že mi z personálneho oddelenia nejakej spoločnosti príde list s gramatickými chybami.
Ad 2, zopakujem, čo som ti tu napísala už viackrát - nemôžeš vedieť, akí uchádzači mali záujem o danú prácu spolu s tebou a na druhej strane zamestnávateľovi nijako nevyplýva, že musí na pohovor prizvať každého, kto pošle žiadosť a spĺňa základné podmienky. Na toto si sa pýtala v úvode príspevku a odpoveď si už dostala. Zamestnávateľ v inzeráte vypísal minimálny štandard aký očakáva, no zrejme spolu s tvojou prišli žiadosti aj iných uchádzačov, ktorí ponúkli aj "niečo navyše". Zamestnávateľ si pochopiteľne vybral toho, kto "dal viac".

evkamotka
25. nov 2019

My sme nevybrali uchadzacku aj preto, ze bola ocividne prilis dobra. S platom aky sme vedeli ponuknut by co najskôr od nas odisla

bielavlcica
autor
25. nov 2019

@h_petra nebudem hovorit aku mam VS lebo by si ma zas vysmiala kedze kazdy ma pocit,ze ked som studovala externe tak som si kupila diplom.
@petkaaa robila som personalnu manazerku a robila som ju dlho.
Mna tiez serie,ze pravopis nezvladam akoby som chcela ale co mam ako spravit? Zacat sa ucit slovencinu nanovo?

mondolina
25. nov 2019

@bielavlcica
Stačí pravopis.

evkamotka
25. nov 2019

@bielavlcica podla mna obcas vyberaju podla vzhladu, uz som sa s tym stretla
Rovnako, ak si prekvalifikovana aby si im rychlo neodisla na lepsie
Alebo maju dost kandidatov, co splnaju co ty a este aj nieco naviac

eliska13
25. nov 2019

@bielavlcica keď je 40 záujemcov o pozíciu čo čakáš?nikdy by som tam nešla osobne sa "ukázať", ak ma nevolajú.Ty si typ, ktorý má všade problém vyhodia oknom, príde dverami prepáč.To vždy hneď píšeš sťažnosti na vedenie?Možno ešte posles 150 životopisov a nikto Ťa nepozve je to bezne

h_petra
25. nov 2019

@bielavlcica čiže sociálna práca v Sládkovičove, alebo také niečo?

fokuska
25. nov 2019

@bielavlcica Pocuj ty si dlho robila personalnu manazerku a potom si presla robit osetrovatelku alebo zdravotnu sestru?

otak_besar
25. nov 2019

@bielavlcica Nevieš koľko ľudí sa ozvalo na inzerát, ktorý môžu požiadavky prevyšovať a nie len splňovať. Predpokladám, že pravdepodobne pozerajú aj na štýl životopisu, poprípade ak tam bol aj nejaký sprievodný list, aj ak si ty list neposlala, niekto iný mohol.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
1sally12
25. nov 2019

Tipujem ze diskusia bude čoskoro zmazaná😁😁

ikissedagirl
25. nov 2019

@bielavlcica nevyberaju najlepsieho alebo najvhodnejsieho kandidata 🙂