Prečo záujemcov o prácu ani len nepozvú na pohovor?
Baby chcem sa spytat. Ozvete sa na inzerat zamestnavatela. Splnate vsetky poziadavky a aj tak Vas ani nezavolaju na pohovor. Moja otazka je preco? Preco ani nepozvu na pohovor? To ozaj clovek musi ist osobne na pohovor? Ako ste ziskali pracu aj ked ste splnali poziadavky?
@nelca84 tiez som si na nu zmyslela 🙈😳🙈😳🤣🤣🤣
@bielavlcica a preci nie? Zopakovat si vybrane slova a zakladnu gramatiky nezaberie viac ako par dni
Prepáč ale vyznievaš ako upišťaný škrečok a vriťolez dokopy...už len podľa toho písania musíš byť požiadavkami "strašne prekvalifikovaná" osoba s prejavom :D preto ťa aj nechcú
@bielavlcica ja sa fakt nečudujem, že ťa nevzali. Tu si sa fantasticky odprezentovala za chvíľku 👌
No ty kokos. Tak po tejto diskusii mam uz aj ja dost :O
@fokuska robila som personalnu manazerku pre opatrovatelsku starostlivost. Neskor som odisla robit veducu zariadenia ale ta firma hlupostou majitelky krachla a odkupili ju iny.
A ano teraz robim zdravotnu sestru v zariadeni je to snad zlocin?
@bielavlcica Nie je - kde som napisala alebo naznacila nieco take?
Su to dve (podla mna) vyrazne rozdielne profesie - personalna manazerka a zdravotna sestra, tak ma to zaujalo, ze na ktoru pracu si vlastne kvalifikovana, alebo ci si sa rekvalifikovala alebo co... tak som sa normalne opytala.

@bielavlcica prepáč, ale nie si náhodou príbuzná s cicoumicou158? Vidím tam určité spoločné črty 🙂