icon

Prečo zmizla táto diskusia?

h2
24. aug 2023

Teraz pred chvíľkou som tu čítala diskusiu, že panelacikova už tu nie je. Pri tej príležitosti som si spomenula na zopár ďalších, ktorí už tu nie sú a kým som stihla pozrieť ich profily, tak diskusia o panelacikovej už je aj zmazaná. Prečo? Nebolo v nej nič zlé. Chcela som sa zapojiť a spýtať sa, či neviete, prečo zrušili napríklad bremba a čo je s matejakub, ktorá tu stále má účet, ale od nového roka nepridala nič, hoci predtým písala často. Naozaj mám pocit, že v poslednej dobe sa tu na koníku dejú divné veci.
P.S.: Keby niečo, ja sa odísť nechystám. Čiže keď tu už zrazu nebudem, nebude to z môjho rozhodnutia. 🤪

Strana
z2
h2
autor
25. aug 2023

@karolinakr Keby som si tu zrušila účet, ako že už sem nechcem chodiť, nezaujíma ma to tu, tak by mi to bolo úplne jedno, či si na mňa niekto odtiaľ spomenie, alebo nie.

viestta
25. aug 2023

@karolinakr 4 roky som tu nechodila a nemusela som kvoli tomu brat antidepresiva

maca1984
25. aug 2023

@h2 admini vedia diskusie tu skryť,rovnako ako posty na stene.
Na stene sa mi xy krát stalo, že som niečo čítala,odišla, vrátila sa a už som to nenašla.
Ale boli tam zapojené kamošky, a im keď som písla,poslali link.

weggie
31. aug 2023

Mnoho ludi tu uz nie je, ci dobrovolne, alebo nedobrovolne, ale dobre robia, ved po istych udalostaich to tu islo tak hlboko pod vodu.. Zivot je tam vonku, nie tu.

weggie
31. aug 2023

@viestta a teraz musis brat antidepresiva ?

ajusa12
31. aug 2023

@karolinakr ja neviem. Aj moni244, či ako sa volala, zrušili ucet, lebo furt vyryvala. Dnes si na ňu nespomenie už nik. :D Na každého sa po čase zabudne.

karolinakr
31. aug 2023

@viestta ale vlastne ano, ty ked chceš prispievat musiš brat antidepresíva?

viestta
31. aug 2023

@weggie
@karolinakr
MK je pre mňa zábavný park

weggie
31. aug 2023

@viestta ja viem, a ty si hlavna hrdinka ;)

viestta
31. aug 2023

@weggie snaž sa, môžeš prevziať funkciu

martul
31. aug 2023

@h2 a kde je Vanda? Ešte mala za menom číslo, ale nepamätám si vanda323 alebo.....dlho som tu nič od nej nevodela.

janulik2008
31. aug 2023

@martul mne sa zdá že ona zrušila účet

karolinakr
31. aug 2023

@martul už davno ma zrušený účet

h2
autor
31. aug 2023

@martul Vanda je preč už dááávno. Už sa to tu aj riešilo v nejakej diskusii. Zrejme psychické problémy. Dúfam, že je v poriadku.

weggie
31. aug 2023

@viestta dakujem, neprosim. Ty si nezamenitelna ;)

Strana
z2