Prečo zmizla táto diskusia?
Teraz pred chvíľkou som tu čítala diskusiu, že panelacikova už tu nie je. Pri tej príležitosti som si spomenula na zopár ďalších, ktorí už tu nie sú a kým som stihla pozrieť ich profily, tak diskusia o panelacikovej už je aj zmazaná. Prečo? Nebolo v nej nič zlé. Chcela som sa zapojiť a spýtať sa, či neviete, prečo zrušili napríklad bremba a čo je s matejakub, ktorá tu stále má účet, ale od nového roka nepridala nič, hoci predtým písala často. Naozaj mám pocit, že v poslednej dobe sa tu na koníku dejú divné veci.
P.S.: Keby niečo, ja sa odísť nechystám. Čiže keď tu už zrazu nebudem, nebude to z môjho rozhodnutia. 🤪
@karolinakr 4 roky som tu nechodila a nemusela som kvoli tomu brat antidepresiva
Mnoho ludi tu uz nie je, ci dobrovolne, alebo nedobrovolne, ale dobre robia, ved po istych udalostaich to tu islo tak hlboko pod vodu.. Zivot je tam vonku, nie tu.
@karolinakr ja neviem. Aj moni244, či ako sa volala, zrušili ucet, lebo furt vyryvala. Dnes si na ňu nespomenie už nik. :D Na každého sa po čase zabudne.
@viestta ale vlastne ano, ty ked chceš prispievat musiš brat antidepresíva?
@weggie
@karolinakr
MK je pre mňa zábavný park
@martul mne sa zdá že ona zrušila účet
@martul už davno ma zrušený účet

@karolinakr Keby som si tu zrušila účet, ako že už sem nechcem chodiť, nezaujíma ma to tu, tak by mi to bolo úplne jedno, či si na mňa niekto odtiaľ spomenie, alebo nie.