Prečo nemám frajera ani v dvadsiatke?
Zaujíma ma len názor na toto lebo sa v poslednej dobe stretávam s tak nepeknými a zvláštnymi názormi na túto tému. Ja sa veľmi týmto trápim že už mám 20 a žiadneho frajera a nikdy som žiadneho nemala ani žiadnu takú situáciu že skoro alebo že by som sa niekomu páčila. Často ma to trapi ale v poslednej dobe všade vidím názory že ženy čo nikdy nemali frajera sú divné alebo je s nimi niečo zle. A to mi ešte viac ubližuje. Ja mám neustále pocit že zaostávam, že čas plynie hrozne rýchlo a že nič nestihnem že sa nidky nevdam a nebudem mať rodinu. A keď ešte aj toto počúvam z každej strany... To naozaj je som ňou niečo zle? Alebo prečo to mne robí taký veľký problém si niekoho nájsť a ostatné majú každý mesiac iného..
Mas LEN 20. A nie "uz 20". Chybaju Ti nejake stroskotane nevyzrete vztahy a frajerikovia? Ten pravy pride. Mas cas.
A pre Teba aj lepsie, lebo momentalne sa mi zda, ze by si brala hocijakeho. Popracuj na svojom sebavedomi, studiu ci praci a ostatne veci sa poukladaju. Dnes sa v 20 ludia malokedy vydavaju ci rodia deti. Mas cas na vazny vztah.
@anonym_autor Nejde o to mať každý mesiac iného. Stačí jeden ktorý ťa bude naozaj ľúbiť. To časom príde neboj sa. Všetko hodnotné a krásne potrebuje čas. Tak nebud smutná a ver, že nič nie je stratené. Všetko máš pred sebou.
Od toho sa odvíja hodnota ženy,či má či nemá frajera? Zmen svoje nastavenie v hlave,lebo zoberieš kdejakého,len aby niekto bol. Nic ti neutečie.
@janinah pre mňa nie samozrejme že chcem mať pri sebe niekoho koho budem ľúbiť a on bude ľúbiť mňa ale neviem mám proste pocit že je na mňa vyvíjaný nejaký tlak z každej strany. Aj od rodiny
Nie si divna, ja som mala prvy vztah v 20ke, kedy moje rovesnicky ich mali za sebou uz niekolko🙈. Kedze som introvert, nasla som ho na pokeci ale to bolo 15r. dozadu🙈. O nic neprichadzas, uzivaj si mladost, neries to a vtedy to pride. Otazka: trapi ta to iba preto ze ludia to hodnotia ze nemas, zaostavas alebo preto ze by si uz chcela ale zatial si nikoho vhodneho nespoznala?
Ja som prvý vzťah mala až v 20 a nič mi neušlo. Teraz po 4 rokoch som znova sama a stále o nič neprichádzam ani v 24. Všetko má svoj čas a nemám pocit, že nestojím o nič pretože si zatiaľ neviem nikoho nájsť, nehodlám brať všetko čo príde. Radšej budem sama ako s tým nesprávnym.
Kde ešte tlačia mladé ženy do rodiny v dvadsiatke? Niekde na lazoch? Nechceš najprv vyštudovať, naučiť sa kto si a akú máš hodnotu kým sa na niekoho nalepíš? Teraz si môžeš užívať život ako len chceš, frajer príde keď na to bude čas. Radšej buď sama ako každý týždeň iný v posteli.
Nie si divna, ja som mala prvy vztah v 20ke, kedy moje rovesnicky ich mali za sebou uz niekolko🙈. Kedze som introvert, nasla som ho na pokeci ale to bolo 15r. dozadu🙈. O nic neprichadzas, uzivaj si mladost, neries to a vtedy to pride. Otazka: trapi ta to iba preto ze ludia to hodnotia ze nemas, zaostavas alebo preto ze by si uz chcela ale zatial si nikoho vhodneho nespoznala?
@anonym_bfbf19 aj aj ale hlavne aj kvôli tomu že už by som chcela
Vies co radsej sa venuj sama sebe buď pánom svojho casu a bud stastna lebo co zo seba vyzarujes takeho si aj pritiahnes k sebe, lebo ked budes zufala a za kazdu cenu samu seba nutit do vztahu najdes si zufalcov alebo takych co ta len vyuziju a budes sa trapit, samozrejme akoze vies tomu aj pomoct napr ist na zoznamku nie je hanba ale tam pozor ked aj dojde k rande tak v momente ked ti intuicia povie ze nieco nie je ok tak kasli na neho alebo ak ti po rande nenapise nikdy nikdy nepis prva, hlave mysli na svoje stastie spokojnost a dostojnost....uprimne toto znie teoreticky ako bachorka ale musis do toho dospiet sama...ja som toto zistila vsetko az po dlhom toxickom vztahu a toho spravneho som nasla az ked som mala 30 a toho prveho som mala ako 25rocna a tiez som sa do toho hrnula lebo som nechcela byt divna bez skusenosti ale ked sa na to pozriem spatne teraz by som takemu ani neodpisala....ver mi radsej neskor ako zle a tomu spravnemu bude jedno kolko bolo nebolo pred nim....drzim palce a hlavne mysli na svohu hodnotu a sebauctu
Kde ešte tlačia mladé ženy do rodiny v dvadsiatke? Niekde na lazoch? Nechceš najprv vyštudovať, naučiť sa kto si a akú máš hodnotu kým sa na niekoho nalepíš? Teraz si môžeš užívať život ako len chceš, frajer príde keď na to bude čas. Radšej buď sama ako každý týždeň iný v posteli.
@januska12323 chcem vyštudovať jasné ale zároveň ono je to ťažké sa pozerať a všade naokolo vidiet všetkých tých zaľúbených ja by som to už tiež chcela zažiť
@anonym_bfbf19 aj aj ale hlavne aj kvôli tomu že už by som chcela
@anonym_autor ja som si priateľa našla až na VŠ počas 2 ročníka, tiež online sme na seba narazili. Ak už priateľa sama chceš, tak musíš viac začať chodiť do spoločnosti, ak si introvertnejšia tak potom skúsiť aj cez online zoznamky.
@januska12323 chcem vyštudovať jasné ale zároveň ono je to ťažké sa pozerať a všade naokolo vidiet všetkých tých zaľúbených ja by som to už tiež chcela zažiť
@anonym_autor proste to zatiaľ neprišlo, nie každý má šťastie na prvého frajera v 14. Prvého som mala tiež až na VŠ a nič mi neušlo.
@anonym_autor trosku nizsie je tema, ze co by ste zmenili v 20 tke, rozmyslala som, ze napisem, ze by som nemala frajera, ale potom som to nechala tak, tym chcem povedat, ze radsej si pekne pockaj na praveho ako byt potom sklamana.
@janinah pre mňa nie samozrejme že chcem mať pri sebe niekoho koho budem ľúbiť a on bude ľúbiť mňa ale neviem mám proste pocit že je na mňa vyvíjaný nejaký tlak z každej strany. Aj od rodiny
@anonym_autor ten pocit je spravny. Uz od malicka sa totizto dievcatam vstepuje, ze musia byt take, hentake, maju sa malovat, nebyt pribrate, musia mat dlhe vlasy, musia sa spravat tak alebo hentak, aby sa pacili muzom a aby sa dobre vydali, najlepsie za nejakeho bohateho chlapa, aby si zalozili rodinu, mali deti, atd atd… to je proste taka mentalita, nic si z toho nerob. Mas mnoho mnoho casu na frajerov a nic ti neujde. V dnesnej dobe ak mam pravdu povedat je chlap aj tak iba komplikacia (takisto zena pre muza), vacsina ma problem usporiadat si zivot tak ci tak, nie este riesit niekoho druheho.. byvanie nedostupne, neistota v pracovnom zivote, drahota… bud rada ze si ako si, hodnota zeny ani muza sa neodvija od toho, ci ma partnera alebo kolko ich stihol mat do 20tky…
Tu chodia chalani, co maju 30 a nikdy nikoho nemali. Ti maju robit co? Niektore veci neovplyvnis. Zijes dalej, venujes sa inym veciam a casom sa to mozno zmeni.
@anonym_autor ja som nemala frajera do 25r a tu som. Stacil jeden a ten pravy, 16r vydata, 3 deti, dobre manzelstvo.
Neviem, kde sa ponahlas. Chlapci dostavaju rozum az po 25r.
poznám veľa ľudí, ktorí mali prvý vzťah až po 30ke a nič im neuniklo 🙂 a nie, nie sú čudní
@januska12323 Ja som sa s tým stretla tiež.
Ja mám 21 rokov momentálne nikoho nemám.
Mám staršie kolegyne 45 - 50 ročné.
Pravidelne od nich počúvam, že mi tikajú biologické hodiny. 🤦🏼♀️ Stále počúvam, že už by som mala byť matkou.
Takže autorka, ty si z toho nič nerob.
Nerob takú chybu, ktorú robí väčšina dievčat, že sa dajú dokopy s nejakým somárom lebo chcú frajera.
Mám takú skúsenosť, že keď na to veľmi myslíš a síliš to, tak to nie je dobre.
@anonym_autor Ja poznam vela zien, co v 20ke este nemali frajera, nie si vobec nejaky mimozemstan. Ja som sice uz v tomto veku za sebou mala nejake skusenosti, ale boli to skor take zapletky alebo kratucke chodenie par tyzdnov. Naozaj normalny dlhodobejsi vztah som mala az pred 30kou a moj muz este neskor. Z dnesneho pohladu, ked mam uz skoro pred 50kou, ti mozem povedat, ze o 30 rokov to uz v tvojom zivote pravdepodobne nebude hrat nijaku rolu, ci si v 20ke uz niekoho mala. Bude to proste jedno. Hlavne sa nedaj teraz zo zufalstva dokopy s hocikym, take vztahy clovek potom skor lutuje, nez by mu dali dobry pocit zo seba.
@anonym_autor Klud. Mala som viac kamosiek, co si nasli ovela neskor frajera a predtym nemali nejak zaujemcov. Jedna ma dve deticky, dalsia ich mat nemohla, ale ma super manzela a ta posledna ho stretla az po 40tke. Dovtedy ledva jedno rande.
Mas len dvadsat, to je v pohode.
@anonym_autor tiez som bola 20+ ked som mala prveho frajera..samozrejme to boli take skusky a nestali za vela. Vyuzi cas, nastuduj si manipulacne techniky a ako vyzera normalny - verzus - toxicky vztah. A tiez popracuj na sebaucte. Najhorsie je ked mlada neskusena neinformovala zena skoci do narucia nejakeho blbca, alebo stareho capa
@anonym_autor je normálne, že to chceš. Väčšina z nás v 20tke buď mala alebo chcela mať frajera. Si divná? Nie vôbec. Láska a vzťahy nie sú škola, že sa zapíšeš a do 5 rokov máš muža a deti. Niekto stretne lásku v 15tich, niekto v 30tke, niekto v 50tke. Nefixuj sa na to. Lebo budeš mať výčitky a pochybnosti, začneš hľadať chyby, strácať sebavedomie a budeš sa posudzovať len tým, že nemáš chlapa. Len si počkaj. Toho správneho nájdeš, možno o týždeň, možno o 4 roky. Ja som mala prvý vzťah keď som mala 25 a vôbec o nič som neprišla. Teraz som šťastne vydatá s iným. Sústreď sa na seba, na štúdium, koníčky, užívaj si mladosť. Máš IBA 20. Celý život pred sebou. Vyberaj si chlapa zodpovedne a nie rýchlo.
Ja mam po 30 a lásku som ešte nezažila
Môj prvý vzťah bol v 25 🙂 je to osamelé, ale v tom čase keď ja som si našla partnera som už vedela čo chcem a čo nie. Za to moje kamarátky sa ešte zubami nechtami držali nefunkčných vzťahov z tínedžerských čias. Istým spôsobom som za to veľmi vďačná, že som nikdy netrpela žiadne toxické vzťahy, hádky, podvádzanie atď. čím si prechádzali rovesníci za mlada.

Od toho sa odvíja hodnota ženy,či má či nemá frajera? Zmen svoje nastavenie v hlave,lebo zoberieš kdejakého,len aby niekto bol. Nic ti neutečie.