icon

Predaj auta cez AAA auto - skúsenosti

janai1
14. okt 2021

Ahojte, predávali ste niekto auto cez AAA auto? Dala som inzerat a do minúty mi písal typek od nich 🤔 Tak či sa mi vôbec oplatí mu volať

hesloveslo
10. mar 2022

Ja som bola pozrieť auto a ponúkli mi ze moje auto odkúpia za 500€ som sa zasmiala a povedala bud dajú 800 alebo nič. Fabia 2003. Auto bolo z vonka no kozmetické vady nič strašné ale bolo porobené nebolo nič treba robiť. Predala som len som nepovedala ze z auta sa stráca olej. Dali 850 😂

danka645
21. mar 2022

Ahojte, takisto sme v sobotu predali auto do AAA. Kedze auto malo hodnotu viac ako 5000€ tak peniažky pošlu na ucet do 10 pracovnych dni. Ma prosim niekto realnu skusenost s tymto? Kedy vam realne prisli €?

janai1
autor
21. mar 2022

@danka645 ahoj, mne za 5 pracovných dní

evme0301
6. apr 2022

AAA nikdy. Pre robíš, okradnúť ťa podvedú. Podhodnotia. Ja som predala minulý týždeň a nikdy viac. Čo bolo dohodnuté nesplnili, nevrátili. Drzé arogantné správanie. Teraz auto u nich zrazu o 1500€ viac a kilometre si pamätám aké malo, keď som ho im predávala. Zrazu schudli, alebo to ja mám zlé odfotené a ukazovali mi inak😊?

domireb
6. apr 2022

@janai1 keď máš šrot a potrebuješ sa zbaviť zodpovednosti, tak áno. Ak máš auto v super / dobrom stave, nie, prerobíš

lusssii
22. máj 2022

@janai1 ahoj, prosím ťa koľko si tam strávila času? Zajtra idem s autom a aby som sa vedela pripraviť 😁

janai1
autor
22. máj 2022

@lusssii prišla som tam a bol predomnou 1 človek tak asi 15 minút som čakala a potom prišiel technik skontroloval auto, šli sme sa previezť a potom sme sa dohadovali na cene 😂 to trochu naťahovali... A potom už vypísať papiere... Cele asi tak hodinu

ola101
1. jún 2022

No tak hádam aj mne budete vedieť poradiť v tejto oblasti 🙂 Respektíve, koho môžem kontaktovať, keď chcem predať auto? 🙂 Samozrejme máme to už ako jazdenku, takže má aj niekoľko km za sebou 🙂 Máte niektorá skúsenosti, že ako to prebieha a čo všetko s tým súvisí? 🙂

lucks6
2. jún 2022

@ola101 vies co asi hlavne si dat pozor aj na ludi, to si myslim, ze je asi taky zaklad, lebo ak to teda budes alebo chces predat za seba, tak podla mna narazis na kadejakych spekulantov, to viem o com hovorim, ked sme my predavali auto uff to bolo :D

lusssii
2. jún 2022

@ola101 ahoj mňa kontaktovali oni,keď som dala inzerát na bazos. Ale kľudne môžeš zavolať na bezplatnú linku aaa a oni tá objednajú do predajne ktorú máš najbližšie k svojmu bydlisku

ola101
3. jún 2022

@luck6 no tomu by som sa rada vyhla 🙂 i keď všeobecne neviem že ako je to s cenou potom, že ja si určím koľko chcem za auto a s tou sumou by mi daná firma už nehýbala neviete? 🙂

janai1
autor
3. jún 2022

@ola101 akože kto ti nemá hýbať s cenou? AAA?
Jasné, že budú, spýtajú sa ťa za koľko chceš predať (povedz viac) a oni ti potom povedia oveľa nižšiu cenu a potom sa s tebou budú dohadovať a akože konzultovať s manažérom 😀 kým sa na niečom nedohodnete

zdenkatv3
6. jún 2022

No tak ale hadam to nebude az take akoze kriticke by som to nazvala 🙂 Ci? ved pokial si clovek bude stat nejako na svojom a vediet tu skutocnu hodnotu auta, tak aby sa nepredalo pod cenu ci? 🙂

janai1
autor
6. jún 2022

@zdenkatv3 vieš ako funguje AAA? Ak kúpia auto za ozajstnú trhovú cenu ako ho potom predaju so ziskom? Jasne, že sa snažia kúpiť za čo najmenej

ola101
7. jún 2022

No dobre, tak späť k veci 🙂 Čo všetko potrebujem vedieť alebo na čo si dať/dávať pozor keď chcem posunúť to naše auto? Mám ho dať pred tým aj technicky poriadne do poriadku, aby tam prípadne nevznikli nejaké pochybnosti o stave? 🙂 Ak ma rozumiete.

zdenkatv3
9. jún 2022

Ola101 no tak zrejme si rozhodnuta ze to budes riesit cez niekoho a nie na vlastnu past ako sa hovori vsakze? Asi len to teda dobre vybrat stanovit si cenu za ktoru chces auto predat a hotovo. Teda hlavne asi aby to auto bolo v spominanom dobrom technickom stave a myslim ze co sa tyka nejakeho feroveho pristupu to uz v dnesnej dobe hadam nebude problem 🙂

rucka77
9. jún 2022

technicky stav by mal kazdopadne korespondovat s tym skutocnym. lebo ved aj v kupnej zmluve je uvedeny, takze ak by si neuviedla skutocnost alebo pripadne nieco umyselne zamlcala, mohlo by sa ti to potom vypomstit. my ked sme napriklad predavali auto, tak sme si trocha k sume prihodili, aby sme mali potom z coho spustat a tak teoreticky byt na tej sume, ktoru sme chceli

ola101
13. jún 2022

@zdenkatv3 hej hej presne tak cez niekoho 🙂 predsa len riešiť to akože na vlastnú päsť mi príde také že, či by som sa ja dôverčivá nenechala aj oklamať :D @rucka77 a veď keď tak hádam by mi predtým ten stav aj niekto zhodnotil či to korešponduje či? inak to nie je zlý nápad, že samozrejme nie oveľa ale taký rozumný pomer, ktorý by sa dal v prípade znižovať 🙂

rucka77
14. jún 2022

noo je to bezna vec, kazdy co nieco predava to tak podla mna robi. potom sa vyhnes vacsim stratam ako keby si dala hned sumu, ktou by si chcela a niekedy sa stane, ze nakoniec predas aj za viac

zdenkatv3
23. jún 2022

@ola101 a teraz neviem ak som aj prehliadla uz mate niekoho zastupcu alebo nejaku firmu ktora to teda za vas poriesi alebo teda pomoze? 🙂 pripadne ako ste pokrocili v celom tomto 🙂

ola101
27. jún 2022

@rucka77 hej veď jasné, je to lepšie keď je v kontakte podľa mňa s predávajúcim aj firma lebo vieš že ide o profesionálov aj tu čo som čítala tak je to asi lepšie 🙂 a nechali sme si poradiť a začali to riešiť a išli sme aj cez stránku vykupaut.sk 🙂 @zdenkatv3 takto nejako ako som zatiaľ spomenula 🙂 ako netlačíme na to, radšej si myslím, že nech je to zodpovedne spravené odkúpené dajme tomu a hotovo bez starostí 🙂 vy niečo také idete riešiť, či prečo sa pýtaš? 🙂

rucka77
27. jún 2022

je to vec pohladu, ale ako neznie to zle, ak sa tomu niekto nerozumie alebo nema na samotny predaj cas, lebo ved aj odhlasit ho potom treba a tak

zdenkatv3
1. júl 2022

@ola101 no supeer tak uz to mate vyriesene alebo ako to pokracuje, su nejake kroky, alebo treba na to viac casu si vyhradit alebo to ide rychlo takto cez firmu?

ola101
4. júl 2022

@rucka77 ano jasne ved preto je aspon za nas priechodnejsie to takto vyriesit a hotovo 🙂
@zdenkatv3 vies co tak to aj ked si pozries stranku, tam su vypisane ako keby tie kroky ze proste sa ti oceni vozidlo, potom obhliadka, a nasledne ked je vsetko ok tak samotny odkup 🙂

zdenkatv3
6. júl 2022

@ola101 hej rozumiem, tak to je super ak to takto funguje bez nejakych vacsich komplikacii. a co sa tyka potom toho ze ti spravia obhliadku preda sa auto a teraz ten jeho technicky stav ak sa opotrebuje alebo nahodou nieco stane to potom treba aby si ty dala opravit alebo tak?

fabrika
6. júl 2022

@zdenkatv3 tak snad sa nebudes pokusat predat pokazene auto? alebo s nejakymi skrytymi vadami, preboha

ola101
7. júl 2022

@zdenkatv3 nie nie to uz zastresuju oni vsetko, lebo ved to akoze od teba normalne odkupia a vybavene, tym padom je auto uz v ich vlastnictve vies ako.
tak najdu sa kadejaki spekulanti, zase ako keby to bolo nieco nove to sa nejdem tvarit, poznam sama takych ludi.

zdenkatv3
7. júl 2022

@ola101 to je inak riadne super toto. lebo hej ako cloveku by aj napadlo, ze co keby aj nahodou. a nevravim ze predam pokazene, ale predsa len poruchy na autach sa deju a ak nahodou cert nespi ako sa hovori. tak dobre 🙂

vikus17489
11. júl 2022

Som rada, ze tu riesite takto ze auta a predaj a neviem co :D Pohravame sa totiz s muzom s myslienkou predaja, to auto ma uz co to za sebou ale podla mna je v dobrom stave ze by este niekomu mohlo posluzit. Chcem sa preto spytat, aku cenu by sme si nan mali dat neviete? 🙂 Je to starsi VW Passat B8.

samkolea
11. júl 2022

Dnes som tam bola, nevykupili. Kupila som ja to auto v r. 2017 u nich( v zlom stave, napohlad ok). Auto som neburala. Po mesiaci mi odpadol vyfuk, potom boli zhrdzavene rurky na brzdovu kvapalinu, a naprava sa robila. S ipravami som prerobila cc 800e. Dnes mi povedali tolko chyb 🤣… a vravim to som uz take kupila, ja som do auta nezasahovala, a opravila nutne. Najazdila 30tis km za tych 5rokov. Takze vlastne videli oba svoju vizitku co predali, samozrejme dnes uz neodkupili. Bola som tam asi pol hodiny…