Predaj auta cez AAA auto - skúsenosti
Ahojte, predávali ste niekto auto cez AAA auto? Dala som inzerat a do minúty mi písal typek od nich 🤔 Tak či sa mi vôbec oplatí mu volať
Ahojte, takisto sme v sobotu predali auto do AAA. Kedze auto malo hodnotu viac ako 5000€ tak peniažky pošlu na ucet do 10 pracovnych dni. Ma prosim niekto realnu skusenost s tymto? Kedy vam realne prisli €?
AAA nikdy. Pre robíš, okradnúť ťa podvedú. Podhodnotia. Ja som predala minulý týždeň a nikdy viac. Čo bolo dohodnuté nesplnili, nevrátili. Drzé arogantné správanie. Teraz auto u nich zrazu o 1500€ viac a kilometre si pamätám aké malo, keď som ho im predávala. Zrazu schudli, alebo to ja mám zlé odfotené a ukazovali mi inak😊?
No tak hádam aj mne budete vedieť poradiť v tejto oblasti 🙂 Respektíve, koho môžem kontaktovať, keď chcem predať auto? 🙂 Samozrejme máme to už ako jazdenku, takže má aj niekoľko km za sebou 🙂 Máte niektorá skúsenosti, že ako to prebieha a čo všetko s tým súvisí? 🙂
No tak ale hadam to nebude az take akoze kriticke by som to nazvala 🙂 Ci? ved pokial si clovek bude stat nejako na svojom a vediet tu skutocnu hodnotu auta, tak aby sa nepredalo pod cenu ci? 🙂
No dobre, tak späť k veci 🙂 Čo všetko potrebujem vedieť alebo na čo si dať/dávať pozor keď chcem posunúť to naše auto? Mám ho dať pred tým aj technicky poriadne do poriadku, aby tam prípadne nevznikli nejaké pochybnosti o stave? 🙂 Ak ma rozumiete.
Ola101 no tak zrejme si rozhodnuta ze to budes riesit cez niekoho a nie na vlastnu past ako sa hovori vsakze? Asi len to teda dobre vybrat stanovit si cenu za ktoru chces auto predat a hotovo. Teda hlavne asi aby to auto bolo v spominanom dobrom technickom stave a myslim ze co sa tyka nejakeho feroveho pristupu to uz v dnesnej dobe hadam nebude problem 🙂
technicky stav by mal kazdopadne korespondovat s tym skutocnym. lebo ved aj v kupnej zmluve je uvedeny, takze ak by si neuviedla skutocnost alebo pripadne nieco umyselne zamlcala, mohlo by sa ti to potom vypomstit. my ked sme napriklad predavali auto, tak sme si trocha k sume prihodili, aby sme mali potom z coho spustat a tak teoreticky byt na tej sume, ktoru sme chceli
@zdenkatv3 hej hej presne tak cez niekoho 🙂 predsa len riešiť to akože na vlastnú päsť mi príde také že, či by som sa ja dôverčivá nenechala aj oklamať :D @rucka77 a veď keď tak hádam by mi predtým ten stav aj niekto zhodnotil či to korešponduje či? inak to nie je zlý nápad, že samozrejme nie oveľa ale taký rozumný pomer, ktorý by sa dal v prípade znižovať 🙂
noo je to bezna vec, kazdy co nieco predava to tak podla mna robi. potom sa vyhnes vacsim stratam ako keby si dala hned sumu, ktou by si chcela a niekedy sa stane, ze nakoniec predas aj za viac
@rucka77 hej veď jasné, je to lepšie keď je v kontakte podľa mňa s predávajúcim aj firma lebo vieš že ide o profesionálov aj tu čo som čítala tak je to asi lepšie 🙂 a nechali sme si poradiť a začali to riešiť a išli sme aj cez stránku vykupaut.sk 🙂 @zdenkatv3 takto nejako ako som zatiaľ spomenula 🙂 ako netlačíme na to, radšej si myslím, že nech je to zodpovedne spravené odkúpené dajme tomu a hotovo bez starostí 🙂 vy niečo také idete riešiť, či prečo sa pýtaš? 🙂
je to vec pohladu, ale ako neznie to zle, ak sa tomu niekto nerozumie alebo nema na samotny predaj cas, lebo ved aj odhlasit ho potom treba a tak
Som rada, ze tu riesite takto ze auta a predaj a neviem co :D Pohravame sa totiz s muzom s myslienkou predaja, to auto ma uz co to za sebou ale podla mna je v dobrom stave ze by este niekomu mohlo posluzit. Chcem sa preto spytat, aku cenu by sme si nan mali dat neviete? 🙂 Je to starsi VW Passat B8.
Dnes som tam bola, nevykupili. Kupila som ja to auto v r. 2017 u nich( v zlom stave, napohlad ok). Auto som neburala. Po mesiaci mi odpadol vyfuk, potom boli zhrdzavene rurky na brzdovu kvapalinu, a naprava sa robila. S ipravami som prerobila cc 800e. Dnes mi povedali tolko chyb 🤣… a vravim to som uz take kupila, ja som do auta nezasahovala, a opravila nutne. Najazdila 30tis km za tych 5rokov. Takze vlastne videli oba svoju vizitku co predali, samozrejme dnes uz neodkupili. Bola som tam asi pol hodiny…

Ja som bola pozrieť auto a ponúkli mi ze moje auto odkúpia za 500€ som sa zasmiala a povedala bud dajú 800 alebo nič. Fabia 2003. Auto bolo z vonka no kozmetické vady nič strašné ale bolo porobené nebolo nič treba robiť. Predala som len som nepovedala ze z auta sa stráca olej. Dali 850 😂