Predaj medzi kamarátkami
Ahojte idem si pre napad. Uz som medti kamoskami predavala kozmetiku, mala kadejake katalgy ale chcela by som nieco ine, a nenapada ma co. Nemate tip? Co by ste vy privitali? Dakujem
@viestta tak popri skole predavat kozmetiku bolo fajn.. Zarobila som si na cestovne 👍 nezarabala som na nich, ale uz len ked soom objednala kozmetiku percento nejake bodlo mne
Ja suhlasim s @viestta... dnes sa vsetko kupit ci uz online alebo v kamennych obchodoch atd. Mna obtazuje ked ma niekto otravuje s katalogmi a predajom toho, coho su plne obchody. Nevidim v tom zmysel. Ked nieco potrebujem, tak si objednam a nebudem s tym otravovat kamosku.
A keby si im robila nejakú sluzbu za lacnejšie? Gelove nechty, umelé mihalnice, make up?
@tramtada31 aspon jedna, co ma pochopila.. Havne ze panie v komentaroch vyssie a tisic inych zien popri materskej objednava z katalogov, uzatvara poistky na manzelovu zivnost, chodi upratovat kamoskam a znamym, alebo najlepsej kamoske pobavi dieta za par eur... Aby vysla... Vsak minie zarobene euro na plienky, baby na spiraly, studenti na cestovne.... Ja som nespomenula ziadny tupperware, smejdy, nedajboze nukat obliecky a pod. A ved nech. Prispevkom som si sla o radu. A aspon jedna pochopila studenta bez hanenia @tamtadada31 💋
tiež som nepochopila tie hejty na začiatku, ale tak aspoň sa dodržal štandard na koníkovi 👎 zabudli, že tiež si kedysi nejako museli zarábať predtým než pojedli múdrosť sveta...
ešte mi napadlo, šiť vieš? bazar na MK je plný šitých vecí, napr. perinky pre novorodencov, mantinely okolo postieľok a pod.
Su rozne kozmeticke kurzy, ako permanentne obocie,mihalnice alebo nieco s vlasmi, nejake predlzovanie. Ja mam nato opacny nazor. Hodnotim podla seba, lebo odsudzovat kamosky, ktore sa takto angazuju,je cez...., ak je niekto sikovny a moze tej kamoske spravit alebo ponuknut nieco so zlavou, moze to byt prinosne pre obe strany.
Prepac slecna studentka, ale ja osobne som sa vyjadrila k PREDAJU medzi kamoskami a nazor som vyjadrila. Netusila som, ze okrem predaja myslis aj babysitting a ine sluzby, to mi podla tebou napisanych informacii vobec nenapadlo.
Ak sa ta to dotklo, tak sa ti ospravedlnujem, ale za svojim postojom ohladne PREDAJA si stojim.
@kassandra25 ja perlim a ty si zasa lajkujes svoje prispevky, no veru k tomuto som este nedorastla😅
To sa bojis, ze ti nikto neda like? 🤦♀️
@kassandra25 Ahoj, neprajníčku silviu si nevsímaj. Reagujem preto, lebo podobne ako autorka som už tiež robila kadečo popri škole, keď mi bolo dobré si privyrobiť. Robila a robím stále nechty a oplatilo sa, lebo som tam spoznala super kamošku, s ktorou sa kamarátim doteraz. Robila som aj niečo menej fajnové a to je podomový predaj kníh. Zažila som pri tom veľa srandy a aj som si privyrobila. Momentálne sa venujem aj predaju minerálov a z toho vyrábam rôzne náramky alebo náhrdelníky. Čuduj sa svete, ale ide to, aj keď je tento covid. Takže, odhovárať niekoho a písať naňho bludy, znevažovať a hneď brať niečo negatívne, môžú len negatívni ľudia, ako sú pani hore. Prajem tebe, aj autorke všetko dobré.