Predajcovia, ktorí sú aj za výmenu
Niektorí z nás sú aj za vymenu na bazáriku - niektorí takúto formu odmietajú.. Bolo by preto fajn poznať tých z nás, kt. sa takejto forme nebránia a tak sa vyhneme tomu, aby sme niekoho otravovali...🙂
aj u mňa je možná výmena
aj ja rada menim
aj ja vymieňam,,je to super téma aspon sa poznáme 🙂)
pokial sa mi nieco šikne 😀 na moju BIG postavu,vymenim aj ja 😀 😀 😀
kto ma záujem o výmenu ?? 🙂
niekto na výmenu ?? potrebujem veľkosti pre mna XS,S a premôjho synčeka 80/86 aj pánske veci ak by ste mali ! 🙂
Ahojte, ja cakam na Silvestra dievcatko a velmi vela veciciek mam po chlapcekovi, nevymeni niekto so mnou garderobu pre krpcov aby sme sa trochu potesili? Pripadne aj kus za kus. Najlepsie asi z BA alebo LV - teda osobne,hm? 🙂
Zlatučké a milučké maminky potrebujem sa zbaviť vecičiek čo najskôr pomôžte mi na cenách sa dohodneme ! alebo rada aj povymieňam !!! za veľkosti 80/86 pre chlapčeka a pre mňa XS, S .... aj pásnke veci môžu byť mikinky M ale aj rifle ! M,L
u mna je mozna vymena...len ze niekedy v albumoch nemaju take vecicky co by sa mi hodili...tak samozrejme musim odmietnut 🙂
aj u mňa možná výmena 🙂)) tak kľudne si popozerajte môj bazárik 🙂
ja by som sa tiez radsej zbavila veci vymenou🙂 podla mna by to uvitalo mnoho mamiciek, kedze z RP sa 'vyskakovat' vobec neda 🙂
ak mi niečo padne do oka, tak rada aj ja vymenim 🙂
mayka103...aj ja rada vymienam 🙂)))
maminky potrebujem sa zbaviť vecičiek čo najskôr, pravdepodobne sa budeme stahovať...na cenách sa dohodneme ! alebo rada aj povymieňam !!! za veľkosti 92-98 pre dievčatko a pre mňa XXS-S , kludne aj pánske M-XL....momentálne by sa najviac pre mňa zišli tepláky a nejaká prechodná ajzimná bundička...pre dcérku potrebujem prechodné topánočky (22-23) a zimné čižmičky (23-24 )...kľudne mi napíšte 🙂
Aj u mňa je možná výmena, ak sa mi bude niečo od Vás páčiť. Celá moja ponuka je na http://majakuca.babybazar.sk/ / oblečenie,kabelky,módne doplnky,bižutéria,dekorácie,darčekové predmety,knihy,bytové doplnky...
baby ja mam tiez straaaaasne vela veci po synovi (velkost od 56 do 80-86),a nemam cas to tu predavat ak by niekto chcel nieco by som aj darovala... alebo vymenila za väcsie,ked napisete konkretne co potrebujete viem urobit fotky.
tiež občas vymením....musí ma to zaujať..... 😉
Aj u mňa je možná výmena 😀 teraz by som najradšej menila vecičky za kolotoč nad postielku 😉
Ahojte kočky moje krásne 🙂 píšem Vám preto lebo tu ma blokly a až 19 ... ma odblokujú som na bazoši nájdete ma pod menom kathy232 kuk a môžeme pomeniť 😉
aj ja vymienam 🙂
Tiez rada vymienam, samozrejme, ak sa mi nieco hodi. Vzdy citam PP, ak je tam uvedene, ze o vymenu nemaju zaujem, tak nepisem...a niektore maminky nemaju asi cas odpisat ,,nie,, nemam zaujem ☹ . Ak ma niekto poprosi o vymenu, tak si vzdy prezriem inzeraty 🙂 , ale nepaci sa mi ak niekto napise ,, vymena,, a nic viac 😒 .
Aj ja mením 🙂
@janetta20 super nápad takto to napísať aj mením a často sa nemôžem k nikomu dopracovať...ďakujem
ahojte 🙂 babulky zháňam na výmenu pánske rifle veľ.33/32...alebo sa môžte riadiť mieramy ( cca ) : celk.dĺžka -106 cm (môžu byť aj dlhšie), šírka pásu - 2 x 43-45 cm, predný sed - cca 30 cm, zadný sed - cca 43 cm...prosím ak takéto rifle máte a mali by ste záujem o výmenu, napíšte 🙂 alebo ak by ste vedeli navrhnúť nejakú prijateľnú cenu 🙂
Ja tiez rada pomenim 🙂 tak sa mi kludne ozvite , mam aj viac veci no len ich nemam v albume staci napisat a spytat sa co hladate mozno to prave ja mam 🙂 🙂
aj ja vymieňam,ak sa mi niečo zapáči ovšem 🙂
aj ja rada pomenim. momentalne hladam top alebo nejaku bluzku vel.42-44

ja tiez rada vymienam 🙂