Predajcovia, ktorí sú aj za výmenu
Niektorí z nás sú aj za vymenu na bazáriku - niektorí takúto formu odmietajú.. Bolo by preto fajn poznať tých z nás, kt. sa takejto forme nebránia a tak sa vyhneme tomu, aby sme niekoho otravovali...🙂
niekto na výmenu ?? potrebujem veľkosti pre mna XS,S a premôjho synčeka 80/86 aj pánske veci ak by ste mali ! 🙂
Ahojte, ja cakam na Silvestra dievcatko a velmi vela veciciek mam po chlapcekovi, nevymeni niekto so mnou garderobu pre krpcov aby sme sa trochu potesili? Pripadne aj kus za kus. Najlepsie asi z BA alebo LV - teda osobne,hm? 🙂
Zlatučké a milučké maminky potrebujem sa zbaviť vecičiek čo najskôr pomôžte mi na cenách sa dohodneme ! alebo rada aj povymieňam !!! za veľkosti 80/86 pre chlapčeka a pre mňa XS, S .... aj pásnke veci môžu byť mikinky M ale aj rifle ! M,L
u mna je mozna vymena...len ze niekedy v albumoch nemaju take vecicky co by sa mi hodili...tak samozrejme musim odmietnut 🙂
ja by som sa tiez radsej zbavila veci vymenou🙂 podla mna by to uvitalo mnoho mamiciek, kedze z RP sa 'vyskakovat' vobec neda 🙂
maminky potrebujem sa zbaviť vecičiek čo najskôr, pravdepodobne sa budeme stahovať...na cenách sa dohodneme ! alebo rada aj povymieňam !!! za veľkosti 92-98 pre dievčatko a pre mňa XXS-S , kludne aj pánske M-XL....momentálne by sa najviac pre mňa zišli tepláky a nejaká prechodná ajzimná bundička...pre dcérku potrebujem prechodné topánočky (22-23) a zimné čižmičky (23-24 )...kľudne mi napíšte 🙂
Aj u mňa je možná výmena, ak sa mi bude niečo od Vás páčiť. Celá moja ponuka je na http://majakuca.babybazar.sk/ / oblečenie,kabelky,módne doplnky,bižutéria,dekorácie,darčekové predmety,knihy,bytové doplnky...
baby ja mam tiez straaaaasne vela veci po synovi (velkost od 56 do 80-86),a nemam cas to tu predavat ak by niekto chcel nieco by som aj darovala... alebo vymenila za väcsie,ked napisete konkretne co potrebujete viem urobit fotky.
Aj u mňa je možná výmena 😀 teraz by som najradšej menila vecičky za kolotoč nad postielku 😉
Ahojte kočky moje krásne 🙂 píšem Vám preto lebo tu ma blokly a až 19 ... ma odblokujú som na bazoši nájdete ma pod menom kathy232 kuk a môžeme pomeniť 😉
Tiez rada vymienam, samozrejme, ak sa mi nieco hodi. Vzdy citam PP, ak je tam uvedene, ze o vymenu nemaju zaujem, tak nepisem...a niektore maminky nemaju asi cas odpisat ,,nie,, nemam zaujem ☹ . Ak ma niekto poprosi o vymenu, tak si vzdy prezriem inzeraty 🙂 , ale nepaci sa mi ak niekto napise ,, vymena,, a nic viac 😒 .
@janetta20 super nápad takto to napísať aj mením a často sa nemôžem k nikomu dopracovať...ďakujem
ahojte 🙂 babulky zháňam na výmenu pánske rifle veľ.33/32...alebo sa môžte riadiť mieramy ( cca ) : celk.dĺžka -106 cm (môžu byť aj dlhšie), šírka pásu - 2 x 43-45 cm, predný sed - cca 30 cm, zadný sed - cca 43 cm...prosím ak takéto rifle máte a mali by ste záujem o výmenu, napíšte 🙂 alebo ak by ste vedeli navrhnúť nejakú prijateľnú cenu 🙂
Ja tiez rada pomenim 🙂 tak sa mi kludne ozvite , mam aj viac veci no len ich nemam v albume staci napisat a spytat sa co hladate mozno to prave ja mam 🙂 🙂

ja tiez rada vymienam 🙂