Predajcovia, ktorí sú aj za výmenu
Niektorí z nás sú aj za vymenu na bazáriku - niektorí takúto formu odmietajú.. Bolo by preto fajn poznať tých z nás, kt. sa takejto forme nebránia a tak sa vyhneme tomu, aby sme niekoho otravovali...🙂
super nápad táto téma🙂
Maminy,chcela by som riflovu sukienku a riflove satocky 104...
@martinka17 dakujem krásne za pochvalu 🙂
ahojte , ja som tiež fanynka výmeny 😀 momentálne zháňam tenučký čierny opasok, a nejaké dlhčie pričká, blúzky a hocičo k legínam nosím s/xs
Sa to tu nejak zastavilo!!!
Bambuľky ktorá pomení ? 🙂 inak zdielajte túto stránku aby žienky vedeli o nej 🙂
aj u mňa 😉
U mňa je tiež možná výmena. Mám v albume aj nové oblečenie a obuv rôznej veľkosti - XXS, XS, S, M, obuv 36. Len mi zbytočne zaberajú miesto v skrini. Ja nosím veľkosť XXS, XS, obuv veľkosť 35, 36. 🙂
Kocky menime??? 😀 😀 😀
aj u mna vymena-hladam stare komunisticke hracky,topanky vel.39
Ahojte, zháňam na výmenu chlapčenské nohavice alebo rifle, vhodné do škôlky pre 4-5 ročného chlapca. Vonkajšia dĺžka 67cm, vnútorná 46cm. A aj tepláčiky, súpravy, mikiny... Čo sa nám bude hodiť. Celá moja ponuka je na http://majakuca.babybazar.sk Ďakujem
aj ja som za ked sa mi niečo zapáči mam to aj v podmienkach predaja 🙂 🙂
aj ja rada povymienam
Ahojte.Som tu nová,ale ja sa tiež nebránim výmene 🙂)) Hoci radšej predaj,ale keď ma niečo ozaj zaujme,tak prečo nie...
Zdravím, pridávam sa, najradšej by som vymenila zo desať vecí z môjho bazárika za jednu, čo sa mi bude naozaj hodiť a páčiť 😀. Nosím S, niekedy aj XS.
super že je tu takáto stránka aj ja vymienam
Vymeni niekto??
aj ja vymieňam, keď je za čo...
Mamicky,vymenim vecicky z mojho bazarika za rozne vlny,priadze...ponuknite ak mate nejake zvysne 🙂))
kuk môj bazárik, rada pomením, ak sa mi niečo od vás zapáči 🙂
ahojte, nemá náhodou na výmenu niekto také to odrážadlo-motorečku ? ak hej napíšte 🙂 my sme malinkej kúpili strider bike, no stále deťom berie aj motorečku...tak nech aspon takto pri baráku ju má aj ona 🙂
ahojte baby aj ja rada vymienam ,,, 🙂 🙂
ak mam pravdu povedat nie som velmi za vymenu veci mame dost, a navyse stalo sa mi ze jedna mamicka si nieco ozaj min pouzivane objednala na vymenu ja som za balik platila 2,80 ona mi poslala stare znicene pyzamo ona platila za postu 0,80 - ja som bola v strate 2 eura potom mi pisla ze vec je cela dolamana a nechcela som aby mi poslala negativne hodnotenie povedala ze mi posle fotky ze je vec dolamana ale dodnes neposlala - muselo sa to poskodit pri preprave bol to neposkodeny skoro novy box na hracky - tak som jej este nieco poslala zadarmo navyse a dalsie postovne ... potom dalsia na vymenu ja som platila 2,80 ona 0,80 zas ja v minuse 2 eura sice vymenili sme si v hodnote 4 eur ale este si ziadala odomna doplatok 1 euro ... takze tolko ohladom vymeny
aj ja menim 😉 😉
niekto na výmenu ? 🙂
Má niekto záujem o výmenu oblečka? dámskeho nie pre dieťa ale klasika 20 ročná baba.sme na tom socialne slabšie tak si nemôžem dovoliť kupovať stále nové veci tak vymieňam čo mi už nededí....
🙂 budem rada ked sa niekto ozve.
@bazoska ale veď nemáš inzeráty? 🙂

@janetta20 dobreee 😀 😀 😀