icon

Predajcovia, ktorí sú aj za výmenu

janetta20
6. jún 2012

Niektorí z nás sú aj za vymenu na bazáriku - niektorí takúto formu odmietajú.. Bolo by preto fajn poznať tých z nás, kt. sa takejto forme nebránia a tak sa vyhneme tomu, aby sme niekoho otravovali...🙂

Strana
z5
macamac
16. júl 2013

@martinka17 😀 šak to
@bazoska inak - nič v zlom, ale registrácia dnes a hneď meniť-a nie je za čo 😉
nuž, minimálne divné 😕

ludka140281
19. sep 2013

ja vymením,,,potrebujem gumáčiky velkost(dlžka 19cm) a dievčenske nohavice velkosti 122/128

katarina6
5. okt 2013

Ahojte maminky,

ja tiez vymenim - tuto nerozbalenu zehliacu dosku so zehlickou Kitty - uplne nove, nerozbalene, pov. cena 20 Eur, predavam za 18 Eur, prip. dohoda.....
Namiesto toho by som rada oblecenie vel.98, prip. vacsie na zimu, jar - tricka s dlhym rukavom na doma, teplaky, ale aj hocico pekne, hlavne nie ruzove :-P, som taky antiruzovy clovek, aj ked mam dcerku, kludne mozu byt aj tmave farby.....kludne aj chalanske oblecenia, to mi nevadi..... hlavne vel. 98 prip. vacsie........
TAk sa tesim na vymenu! 🙂

tehulka28
5. okt 2013

aj ja menim

katka251
23. okt 2013

Ani ja sa vymene nebranim 🙂

veverka335
16. nov 2013

aj ja mozem vymenit. som za...

tarra22
18. nov 2013

Vymeni niekto so mnou , chcela by som monsterku pre dcérku za nieco z môjho bazarika mám pekné aj značkové veci

pufka82
17. jan 2014

aj ja som za vymenu, tak nakuknite babulky aj ku mne 🙂

lianakaaa
27. jan 2014

Aj ja som za vymenu🙂

henique
28. jan 2014

Nehladá náhodou neaká mamička veci pre seba na donosenie?(za symbolicku cenu za balíček) Dalej obečnie vadšich rozmerov napr(50/XXL) alebo pánske oblečenie? (všetko balené vo vadšich baličkoch ....ak sa nájde niekto kto má záujem kontaktujte ma cez spravu.Dakujem

mandarinka1984
30. jún 2015

aj ja rada mením 🙂

kitty666
11. feb 2016

Ahojťe babulky aj ja rada vymenim🙂 🙂

macikmacik
16. júl 2016

Ahojte maminy, su tu aktualne maminy,ktore by rady vymenili si medzi sebou oblecenie? Mam 2,8 rocne dievcatko,rada by som vymenila uz nosene vecicky za vacsie. Mozno je taka mamicka, co chcela jedno dietatko,predala veci a prislo druhe dievcatko a opat potrebuje male dievcenske🙂))) dakujem a tesim sa na prispevky

drews_beauty
5. okt 2016

Mimochodom, sú tu aj skupinky na vymieňanie 🙂 ja by som toto však dala pri zadávaní inzerátu niekde, nech predajca označí, či mení či nie. Lebo mne je lepšie si vyhľadávať podľa filtrov, veľkosti oblečenia, typ oblečenia a väčšina vecí, čo sa mi páči, nie je na výmenu.

Strana
z5