Predala som tovar v 100 % stave a kupujúca tvrdí, že je zničený. Čo teraz?
Predala som jednej pani ohrádku, pýtala sa, či je v dobrom stave, lebo ju chce darovať. Ohrádka bola úplne v super stave, málo sme ju využívali, ale pani tvrdí, že zabalená bola dobre, ale že na 2 miestach je natrhnutá a žiada naspäť polovicu peňazí, čo chápem, ale neviem ako sa postupuje pri takejto situácii. Chápem, že je nahnevaná, ale ja som tiež zarazená, že stratím polovicu peňazi a ohrádka je zničená. Tá pani mi ju chce priniesť napäť, a čo ak bude žiadať všetky peniaze, ako mám postupovať, kto je na vine, kto má pravdu?
nemas ju nafotenu s dietatom ?ak mas ukaz jej ze bola v poriadku 🙂
inak divne ale nic ine mi nenapadlo 😔 mozno ten kaz by ani nebol vidiet ked by si v nej dieta fotila najlepsie by bolo foto z blizka a aktualna s dietatkom 🙂
neviem ti inak poradit ako nabuduce si to ides predat odfot s dietatom tak bude druha strana vediet ze to je aktualna foto a z blizka tak sa aspon poisti 😲
tazko riesitelna situacia, slovo proti slovu 😉 ak si to ozaj poslala v neposkodenom stave, tak uz nato nereaguj, je mozne ze si to kupujuca rozmyslela,sposobila nejaku skodu, aby sa domohla peniazkov, a takto ta povydierala.. 😖 uz ma nic asi neprekvapi na bazari 😕 a asi by som si to tiez ako baby pisu skusila najprv nafotit, a potom by si aspon mala dokaz, s cim ju poslat do r.ci. 😀

ahoj,
je to situácia, ktorá sa ťažko bude riešiť, nakoľko veľmi ťažko dokážeš v akom stave bola ohrádka ak si si nespravila poriadnu fotodokumentáciu predávanej ohrádky.
predpokladám, že tovar si predávala cez bazar a nie si podnikateľka, tzn. poškodená pani nemá šancu nijakým spôsobom od teba vymáhať polovicu peňazí späť, musela by len súdnou cestou a to by sa jej z finančného hľadiska neoplatilo.
poslala ti aspoň fotky toho poškodeného miesta? viem, že ohrádku môže zámerne poškodiť aby dostala späť peniaze.
skús sa s ňou dohodnúť na nižšej kompenzácii a nie na 50%, možno bude potom spokojná.
záleží na tebe ako sa rozhodneš, ale v podstate to nemusíš vôbec riešiť, to je riziko toho, ak si niekto kupuje použitú vec.