Predať nosené silonky za vysokú cenu?
Pekný deň. Na základe mojich inzerátov ma včera oslovil jeden muž, či by som mu nepredala alebo nepredávala mnou nosené silonky a navrhol cenu 30-40€ za kus, neopranych. Je to samozrejme zaujímavá cena, no nie som s tým stotožnená. Inzeráty som dala len kôli tomu, že mnohé mamičky by rady vyzerali sexi v luxusných a drahých silonkach,no bohužiaľ nemajú na to finančne prostriedky. Ja ich musím do práce nosiť každý deň, prepláca mi ich zamestnávateľ. Doposiaľ som ich vždy vyhadzovala po dennom nosení. Preto som dala len symbolicku cenu, lebo ich musím ručne oprať.
Poraďte, predať mu za tú cenu, alebo nie. Ďakujem
Ty robis v de luxe bordeli, ked musis kazdy den nosit luxusne silonky platene zamestnavatelom? 🙂
@admira112 A teraz tu o cervenej ciapocke 😀. Mas novy nick a zrejme si chlap a chces tu diskutovat o pre teba teme, ktora ti robi dobre. Inzerat si pridal pred 2 dnami.
🤣🤣 asi tak k celej tejto teme, jasne predaj! Ale maj hodnotu, minimalne 100€ a za tie nosene v 35+ teple cely den minimalne 200!
Ak si nie si s tym stototznena, tak nepredavaj. Vies su to uchyli, ktori si s nimi doma budu robit dobre. Ak ti tato predstava nevadi, tak predaj. Ty o nic neprides, a zarobis na hluposti ineho 😄😄😄😄 lebo inak toto nemozem nazvat, su to uchylaciny. Mna uz tolki tolkokrat prosili a tiez nie som s tym stotoznena, aj za neviem aku cenu, pride mi to nechutne.
Takto sa predávajú aj nosené nohavičky a ponožky. Ak to nevadí predstava, že sa s nimi bude niekto ukajat, tak choď do toho. Zarobis a budeš mať stáleho odberateľa.
@admira112
Za žiadnu cenu ich nepredávaj , lebo sa môže stať že dotyčný pôjde do banky a vyhovorí sa na tvoje silonky 🤣
Daj mi na neho kontakt ;) ja by som s tým problém nemala. Bezpracny a ľahký vysoký zárobok. V Jednote kúpim za 1 € a predám za 40 €. Alebo ešte lepšie, kúpim od Teba za 40 centov, ponosim a predám mu.
No hlásim sa do rady, predám každú vec čo mám za 40€ a kludne si budem dookola kupovať nové 😝
Skoda, ze odo mna nikto nechce, ja by som nemala s tym problem 😀
@anonym_f406c9 ak chcete dám Vám jeho email.
@anonym_f406c9 boris.kollar@gmail.com, len musis mat pod 15r ;d
ponožiek a siloniek máme neskutočne veľa. sme doma 4 ženy,
Kusov neúrekom. Rady ich predáme, už sa tešíme budeme boháčky.
ponožiek a siloniek máme neskutočne veľa. sme doma 4 ženy,
Kusov neúrekom. Rady ich predáme, už sa tešíme budeme boháčky.
@anonym_9b2c16 ak chcete dám jeho email
Prečo na tých tvojich fotkách siloniek sú ruky muža? A s to obyčko silonky, žiadne luxusné.
Akože ty si chcela predať noséné silonky nejakým mamičkám? 🤣🤣🤣🤣🤣
Akože ty si chcela predať noséné silonky nejakým mamičkám? 🤣🤣🤣🤣🤣
@anonym_f8b811 áno, oprane
@anonym_9b2c16 ak chcete dám jeho email
@admira112 Myslis svoj email. Ty tuzis po nosenych pancuchach. Este aj v inzerate mas, ze do 30 dni mozete vratit. Tak dufas, ze si ich zeny oblecu a vratia.
To uz ktora zena by si kupila silonky, ktore ina zena nosila aj len den 🤮. To by ziadnu zenu nenapadlo predavat. Si chlap.
@admira112 Myslis svoj email. Ty tuzis po nosenych pancuchach. Este aj v inzerate mas, ze do 30 dni mozete vratit. Tak dufas, ze si ich zeny oblecu a vratia.
To uz ktora zena by si kupila silonky, ktore ina zena nosila aj len den 🤮. To by ziadnu zenu nenapadlo predavat. Si chlap.
@anonym_9de7f9 veď tam má na fotkách svoje ruky. Jasne, že je to chlap.
fuj uchyl, treba nahlasit profil adminom
Česrtvo založený profil 🥸 si mysliš, že tu seno žerieme?
@anonym_9de7f9 veď tam má na fotkách svoje ruky. Jasne, že je to chlap.
@billy_jean no moment 😭 aj já mám tlsté ruky a som žena
@billy_jean no moment 😭 aj já mám tlsté ruky a som žena
@anonym_6b637f toto nie sú tlsté ruky, tam sú mužské ruky

Troll, úchyl