icon

Predať nosené silonky za vysokú cenu?

admira112
9. aug 2026

Pekný deň. Na základe mojich inzerátov ma včera oslovil jeden muž, či by som mu nepredala alebo nepredávala mnou nosené silonky a navrhol cenu 30-40€ za kus, neopranych. Je to samozrejme zaujímavá cena, no nie som s tým stotožnená. Inzeráty som dala len kôli tomu, že mnohé mamičky by rady vyzerali sexi v luxusných a drahých silonkach,no bohužiaľ nemajú na to finančne prostriedky. Ja ich musím do práce nosiť každý deň, prepláca mi ich zamestnávateľ. Doposiaľ som ich vždy vyhadzovala po dennom nosení. Preto som dala len symbolicku cenu, lebo ich musím ručne oprať.
Poraďte, predať mu za tú cenu, alebo nie. Ďakujem

Strana
z2
billy_jean
9. aug 2026
@admira112

@anonym_6b637f napíšte mi prosím spravu. Nebudem tu verejné dávať môj email

@admira112 ty si žena?

anonym_f8b811
10. aug 2026
@admira112

@anonym_f8b811 áno, oprane

@admira112 fuj, nechutné

anonym_9de7f9
10. aug 2026

To tato tema uchylna este nebola zmazana? Chlap predava silonky, este aj na ruke ma silonku natiahnutu a zalozi o tom diskusiu a mysli si, ze zeny s nim o tom budu pisat 🤔.

anonym_4e1e3c
10. aug 2026

@admira112 jasne ze predaj ale ziadaj hned na ucet+postovne

magdalienka11
11. aug 2026
@admira112

@anonym_9b2c16 ak chcete dám jeho email

@admira112 prosím jeho email

minenkaa
11. aug 2026
@anonym_9de7f9

To tato tema uchylna este nebola zmazana? Chlap predava silonky, este aj na ruke ma silonku natiahnutu a zalozi o tom diskusiu a mysli si, ze zeny s nim o tom budu pisat 🤔.

@anonym_9de7f9 chlap kupuje ,nepredáva

anonym_eb8339
11. aug 2026
@minenkaa

@anonym_9de7f9 chlap kupuje ,nepredáva

@minenkaa on ti ich predá a potom ich nosené zoberie od teba do 30 dní naspäť. Poštovné hradí on. Čiže ty si kúpiš silónky, vynosíš a vrátiš mu ich...

minenkaa
11. aug 2026
@anonym_eb8339

@minenkaa on ti ich predá a potom ich nosené zoberie od teba do 30 dní naspäť. Poštovné hradí on. Čiže ty si kúpiš silónky, vynosíš a vrátiš mu ich...

@anonym_eb8339 to kde píše

anonym_eb8339
11. aug 2026
@minenkaa

@anonym_eb8339 to kde píše

@minenkaa v jeho inzeráte: Predám jemné luxusné, značkové silonky, použité každé max 1 deň - za 0,40 centov. Nepoškodené, ako nové. Na výšku 170-175 cm. Viac druhov, nie všetky sú na fotkách. V prípade nespokojnosti alebo ak by sa poškodili máte možnosť ich do 30 dní vrátiť - reklamovať a vybrať si bezplatne ďalšie podľa Vašich požiadaviek. Pri reklamácii poštovné platím ja. Môžete využiť túto šancu bez udania dôvodu a tovar do 30 dní vrátiť - reklamovať.

minenkaa
11. aug 2026
@anonym_eb8339

@minenkaa v jeho inzeráte: Predám jemné luxusné, značkové silonky, použité každé max 1 deň - za 0,40 centov. Nepoškodené, ako nové. Na výšku 170-175 cm. Viac druhov, nie všetky sú na fotkách. V prípade nespokojnosti alebo ak by sa poškodili máte možnosť ich do 30 dní vrátiť - reklamovať a vybrať si bezplatne ďalšie podľa Vašich požiadaviek. Pri reklamácii poštovné platím ja. Môžete využiť túto šancu bez udania dôvodu a tovar do 30 dní vrátiť - reklamovať.

@anonym_eb8339 🤣🤣🤣🤣 už vidím

gabrielkaa
11. aug 2026

Ja neviem čo sa niektoré čudujú . Na only funs sa predáva úplne všetko. Od nosného spodného prádla až cez silonky. Áno pre mňa tiež úchylné. Ale prečo by mala byť zakladateľka Troll. Ja si síce tiež kupujem silonky z wolford, ale nikdy som ich potom nepredávala. Ale to he každého vec.

admira112
autor
12. aug 2026
@anonym_eb8339

@anonym_eb8339 Mnoho žien to využije a aj využilo. Majú temer navždy skoro bezplatne nové a nové, môžu si obmieňať silonkový šatník neustále.

anonym_9de7f9
12. aug 2026
@admira112

@anonym_eb8339 Mnoho žien to využije a aj využilo. Majú temer navždy skoro bezplatne nové a nové, môžu si obmieňať silonkový šatník neustále.

@admira112 si uchylak, divim sa, ze ti nezrusili diskusiu

anonym_eb8339
12. aug 2026
@admira112

@admira112 čiže si chlap, ktorý zbiera od žien nosené pančuchy?

anonym_7fac51
13. aug 2026

Ja ti predám daj mail😀

Strana
z2