icon

Predávajú ešte túto čokoládu?

2. máj 2025

Predávajú ešte niekde túto čokoládu? Videli ste ju v nejakej predajní prosím? Neviem, či šlo o nejakú limitovanú akciu, ale dlho ju neviem nikde nájsť.... Ďakujem

Predávajú ešte túto čokoládu?
Strana
z3
mirokub
Odpoveď bola odstránená
martul
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub a teda odpoveď znie:.....? Ako?

zuzanka.zuzu
2. máj 2025

táto bola výborná, už som na ňu aj zabudla 😋

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Mne chutila a nemám v pláne si vyrábať čokolády doma, na to teda ozaj čas nemám, ale ďakujem.

zuzitko74
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Čiže nevieš poradiť, len mudruješ? Odpovedáš na niečo, čo sa nikto nepýtal.

Autorka, Tesco ju má stále v ponuke, ale za každý jednotlivý obchod ti nikto záruku nedá, či ju budú mať.

autor
2. máj 2025
@zuzanka.zuzu

táto bola výborná, už som na ňu aj zabudla 😋

@zuzanka.zuzu aj za mňa najlepšia od orionu, ale teda dlho dlho ju nikde nevidím, možno ešte v nejakom metre , len tam nechodím :D

autor
2. máj 2025
@zuzitko74

@mirokub Čiže nevieš poradiť, len mudruješ? Odpovedáš na niečo, čo sa nikto nepýtal.

Autorka, Tesco ju má stále v ponuke, ale za každý jednotlivý obchod ti nikto záruku nedá, či ju budú mať.

@zuzitko74 cez net mi ukazovalo, že už ju nepredáva, chcela som si online nákup spraviť..... Vybieha tam cez google, ale nejde kúpiť

gejb
2. máj 2025

Ze vyrob si vlastnú čokoládu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 to už niekto fakt nevie co s časom...zavidim

1natasa1
2. máj 2025
@gejb

Ze vyrob si vlastnú čokoládu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 to už niekto fakt nevie co s časom...zavidim

@gejb Neviem, koľko by som musela mať voľného času, aby mi také niečo napadlo 😀

mirokub
Odpoveď bola odstránená
nevenka
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub a ty doma pecies chlieb, rozky, vyrabas sunku, cokoladu a co este, domace cestoviny? Melies si zrno na muku? Vsetko si doma vyrabas? Ci len tuto jednu vec. No asi mas kopu casu, co ja pri 4 detoch nemam a som rada, ze im navarim, upeciem kvaskovy chlieb, ci vianocku, upeciem keks, ci zakusok. Tak sa krot laskavo.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
isis234
2. máj 2025

dávno som ju nevidela v obchode

diewcatqoo
2. máj 2025

Modry konik - miesto, kde nech sa spytas cokolvek, vzdy vyjdes z toho ako najvacsi blb 🤷‍♀️

autor
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub bože moooj.... Ako nehnevaj sa, ale toto napísať? Pre tvoju info, športujem 4x týždenne a v práci mi ide myseľ na plné obrátky, takže mňa myslieť a vzdelávať sa nebolí absolútne... Zato o tvojom vzdelaní už mám istú predstavu....

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub mne stačí cítiť sa spokojne sama so sebou, nemám za potrebu výrobu vlastných čokolád

martul
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub opakujem, odpoveď na otázku??!!
Lebo ty neodpovedáš na to, čo sa pýta.

petracandle
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub tak autorka namiesto tvojho času na výrobu domácej čokolády si ide radšej zabehať alebo na turistiku a raz za čas si dopraje hentakú "umelinu", je oveľa zdravšie pre telo ako tá tvoja domáca 😃

martul
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub mirko v realite si úplný chudáčik, s ktorým sa nikto nerozpráva, tak sa chodí odbavovať mamičkovskú stránku

Dúfam že za domom máš veľké pole, kde si pestuješ kakaové bôby a obilniny a vedľa domu maštale aby si mal bio mäso

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
eva8
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

No, zas s detmi vyrabat cokoladu v ramci volneho casu, alebo ako darcek pre niekoho, moze byt zabavne a poucne 🙂

S tou kokosovou s mandlami si mi spravila chutky. Ked niekde v obchode uvidim, dam vediet 🙂 Milujem kokos, mandle, cokoladu 😍

Zlozenie Orion:
Mliecna:
Cukor, kakaová hmota(1), kakaové maslo(1), sušené plnotučné mlieko 13 %, sušená srvátka, mliečny tuk, lieskovooriešková pasta, emulgátor (lecitíny), prírodná aróma, Kakaová sušina v mliečnej čokoláde najmenej 33 %,
https://www.kosik.sk/p16714-orion-cokolada-mlie...

Z obrazka:
Zloženie: cukor, sušené plnotučné mlieko, rastlinné tuky (palmový, palmojadrový), kakaová hmota, kakaové maslo, sušená srvátka, pražené drvené karamelizované mandle 3,3 % (mandle 70 %1, cukor), strúhaný kokos 2,9 %, mliečny tuk, lieskovooriešková pasta, emulgátor (lecitíny), vanilkový extrakt. 1vztiahnuté na zložku. Kakaová sušina v mliečnej čokoláde najmenej 32 %.
https://sortiment.metro.sk/sk/orion-mliecnobiel...

@mirokub
Kokos rastie na palme 🙂
Palmovy olej najdes skoro vsade, v obycajnej mliecnej a horkej Orion cokolade nie. Tato (na obrazku) obsahuje aj kakaovu hmotu, aj kakaove maslo, nie ako si tvrdila. Pozri zlozenie.
Palmovy olej je skoro vsade, tato obsahue aj kakaovu hmotu, aj kakaove maslo.

autor
2. máj 2025
@eva8

No, zas s detmi vyrabat cokoladu v ramci volneho casu, alebo ako darcek pre niekoho, moze byt zabavne a poucne 🙂

S tou kokosovou s mandlami si mi spravila chutky. Ked niekde v obchode uvidim, dam vediet 🙂 Milujem kokos, mandle, cokoladu 😍

Zlozenie Orion:
Mliecna:
Cukor, kakaová hmota(1), kakaové maslo(1), sušené plnotučné mlieko 13 %, sušená srvátka, mliečny tuk, lieskovooriešková pasta, emulgátor (lecitíny), prírodná aróma, Kakaová sušina v mliečnej čokoláde najmenej 33 %,
https://www.kosik.sk/p16714-orion-cokolada-mlie...

Z obrazka:
Zloženie: cukor, sušené plnotučné mlieko, rastlinné tuky (palmový, palmojadrový), kakaová hmota, kakaové maslo, sušená srvátka, pražené drvené karamelizované mandle 3,3 % (mandle 70 %1, cukor), strúhaný kokos 2,9 %, mliečny tuk, lieskovooriešková pasta, emulgátor (lecitíny), vanilkový extrakt. 1vztiahnuté na zložku. Kakaová sušina v mliečnej čokoláde najmenej 32 %.
https://sortiment.metro.sk/sk/orion-mliecnobiel...

@mirokub
Kokos rastie na palme 🙂
Palmovy olej najdes skoro vsade, v obycajnej mliecnej a horkej Orion cokolade nie. Tato (na obrazku) obsahuje aj kakaovu hmotu, aj kakaove maslo, nie ako si tvrdila. Pozri zlozenie.
Palmovy olej je skoro vsade, tato obsahue aj kakaovu hmotu, aj kakaove maslo.

@eva8 no toto je jedna z naj čokolád za mňa, a ešte lidl way to go slaný karamel čokoláda :D tam človek začne jesť a nevie prestať

eva8
2. máj 2025

Slany karamel pre mna nieeee 🙂Sladkeho sa neviem dojest ja 🙂

margotka17
2. máj 2025
margotka17
2. máj 2025

Sa mi stratilo, čo som písala,že skús pozrieť v Tesco. Tam sme tu čokoládu často kupovali. Už sme prešli na inú dobrotku. Foto som tu dala.

terezkaarthuramax
2. máj 2025

Ja som uz cokoladu doma robila a teda to dlho netrvalo.

lebandulka7
2. máj 2025

V jednote si pozerala ?

Strana
z3