icon

Predávajú ešte túto čokoládu?

2. máj 2025

Predávajú ešte niekde túto čokoládu? Videli ste ju v nejakej predajní prosím? Neviem, či šlo o nejakú limitovanú akciu, ale dlho ju neviem nikde nájsť.... Ďakujem

Predávajú ešte túto čokoládu?
autor
2. máj 2025
@lebandulka7

V jednote si pozerala ?

@lebandulka7 ano, v jednote, kaufe, lidli, tescu, freshi...pozerala som dokonca aj cez net...no zrejme ju už nevyrábajú, neviem....

zuzitko74
2. máj 2025

Možno ju vyrábajú, ale nedovážajú na Slovensko. Skús pozrieť aj české stránky.

mariaa79
2. máj 2025

Podľa mňa to bola limitka

jockey
2. máj 2025

Skús napísať krátky email do Orionu, určite odpíšu.

mk1111111111
2. máj 2025

Na cz eshope sim este nasla, ale neposielaju na sk. Jedine, ak by si tam mala znameho.
Na orion stranke som tiez nenasla.

terezkaarthuramax
2. máj 2025

No nie je to jedine sladke ktore prestali vyrabat. Mala som oblubene take cukriky s ovocnou naplnou, modré vlnky, rumove pralinky a uz nevyrabaju a este cmarík. Je to škoda.

tairyx
2. máj 2025
@nevenka

@mirokub a ty doma pecies chlieb, rozky, vyrabas sunku, cokoladu a co este, domace cestoviny? Melies si zrno na muku? Vsetko si doma vyrabas? Ci len tuto jednu vec. No asi mas kopu casu, co ja pri 4 detoch nemam a som rada, ze im navarim, upeciem kvaskovy chlieb, ci vianocku, upeciem keks, ci zakusok. Tak sa krot laskavo.

@nevenka joj, zasmiala som sa schuti, ze melieš zrno na múku... ďakujem, veľmi som sa pobavila 😁

bloger
2. máj 2025

Podľa mňa by sa ešte dala niekde kúpiť. Raz som ju mal a bola výborná.

nevenka
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub vtedy skladam pradlo alebo s detmi robim babovecky z piesku alebo plastelinky.

nevenka
2. máj 2025
@tairyx

@nevenka joj, zasmiala som sa schuti, ze melieš zrno na múku... ďakujem, veľmi som sa pobavila 😁

@tairyx no to isto nerobi, len prisiel tu davat rozumy, ako si spravit doma cokoladu. PS: nemeliem ani ja, alr poznam takych, co si melu doma.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
jockey
2. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub že ty čítaš Vergilia v origináli? 🙂

diewcatqoo
3. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub pozri, ja som si cokoladu robila doma niekolkokrat. Robim doma aj ine veci, peciem a tak. A predsa nedavam kazdemu kazanie o tom, aka je taka cokolada z obchodu humus, ze to okolo cokolady nikdy neslo a pod. Myslim, ze dotycna tiez vie, ze to zdrave nie je, ale ked si to kupi obcas, tak preco nie. A vlastne, aj keby sa napchavala len takymi cokoladami a mala aj 300 kil, nas je do toho 💩. Pytala sa, kde to kupit a nie, ci je to zdrave a ci ma radsej vyrabat cokolady doma.

basska_b
3. máj 2025

Na mna vyskakovalo na facebooku video, ze si mam doma vyrobit vlastné gumene cukriky a la Jojo. Som si klopkala na celo. Stravim s tym hodinu, kupim si špeci formy, budem mat par cukrikov a mozem si ich jest sama, lebo deti ma s tym poslu do kelu 😃

mirokub
Odpoveď bola odstránená
eva8
3. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ako pomahas manzelke ako sikovny muz v domacnosti?

eva8
3. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub okrem zliatia 2 tebou spominanych zmesi do formicky, treba pripravit kokosovu plnku, mandle. Teda je potrebne pridat aj ine ingrediencie, aby to spolu drzalo a trosku tu cokoladku "naplnit. Prosim, vazne, daj podrobny recept, obchody, kde vsetko (vratane formiciek) kupim za dobru cenu. Dakujem 🙂

mirokub
Odpoveď bola odstránená
benit
3. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub naozaj si vazim svoj cas a nebudem vymyslat teplu vodu. Cokoladu si viem kupit v obchode a taku, na aku mam chut. Tebe naozaj moze byt jedno ako sa kto stravuje a co robi vo volnom case.
Ty si zi zivot podla seba a chovaj zvierata pre maso a mlieko, vyrabaj z toho vyrobky. Pestuj zeleninu, obilniny, vyrabaj muku.
Tvoj volny cas je len tvoj. Nam ostatnym ho nechaj travit podla vlastneho uvazenia a aj napchavat sa palmovym tukom, ked sa nam to zaziada.

eva8
3. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ano, dakujem za postup. No, a do tej plnky musis pridat aj ine suroviny okrem cokolady. Vazne, pozri si zlozenie cisto mliecnej Orion, tam palmovy olej nenajdes, ako si tvrdil. Ano, je v nej malo % "cistej cokolady".
Teda najvacsi prinos chlapa pre manzelku je jej v domacnosti nezavadziat? Aj tak sa da... To prekvapenie s cokoladkou je mile, mas ju rad, pekne sa to cita 🙂

janulik2008
3. máj 2025

Idem do Tesca dnes tak sa pozriem 😉

mirokub
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
3. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub My sme tiež kedysi doma pred 35-timi rokmi vyrábali kolekcie, lízatká, džúsy,atď. Ale sladkosti, čokolády z obchodu máme radi, kupujeme. Nemám čas zháňať suroviny a pripravovať to, využijem čas (ak ho mám) inak.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
3. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Mne je denne 24 hod. málo. Takže ozaj nebudem márniť čas a hrať sa na bio,eko,raw,keď si kúpim super čokoládu v obchode.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
erika4117
3. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Na to sa pani nepýtala.

zuzanockamt
3. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Do obchodu chodím minimálne, nákupy si dávam voziť 🙂 Kvôli úspore času 🙂 A čokoládku ku káve som veru stihla.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
3. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub A Ty si uz dnes pokosil, kravy podojil, v zahrade vsetko porobil? Ci si lenivy, len aktivne poucujes na nete?