Predávajúca mi odmieta vrátiť peniaze za tovar, ktorý mi neprišiel
Baby, ako dalej riesit tuto situaciu ?
Neprisiel mi balicek. Chcela som zasielku poslat doporucene., nakolko cena bola 40€. Pani ho poslala obycajne s tym, ze sa manzel pomylil. Balicek neprisiel a peniaze mi vratit nechce. Ze nebude bez tovaru aj bez penazi ... Obycajne zasielky sa mi stratili viackrat, preto drahsiu vec si ziadam doporucene.
Pani sa mi vyjdarila, ze peniaze mi neposle. Admina som kontaktovala. Za rady dakujem.
@zuzana76 Moje slovo proti jej sa obhajuje. Ze som kludne mohla bundu prebrat a vyuzivam situaciu vo svoj prospech, aby som mala peniaze aj bundu. Nonsens. Mam skoro 800 pozitivnych hodnoteni, takymto sposobom sa "obohatit" by ma ani nenapadlo.
Ak je to vacsia vec je mozne ze je to niekde na poste🙏 Velke baliky postari nedorucuju aj ked je to obyc. davaju zlty listok (mozno ani nedali aj take sa stane) kedy to posielala? Je mozne ze to este ken cestuje ako som pisala tiez sa stalo ze posta nieco dorucila az o 10dni! (Je podla mna mega dlho)
Napis jej, ze taketo konspiracie okolo obohatenia sa by mohla chrlit na teba pri objednanom obycajnom postovnom. Kedze si si objednala doporucene postovne, na taketo obvinenia pravo nema a mala urobit podla dohody. Ty jej reci o zabudlivom manzelovi nie si ochotna brat do uvahy, teba to nezaujima. Teba zaujima, ze nedodrzala dohodu a to je vysostne jej problem.
Nevolala sa Petra Vanova? Toto iste sa stalo mne teraz

Poslala si jej peniaze na doporučení zásielku, čiže sa obohatila o nejakých pár centov, toto nepochopím, takýchto ludi