Predávanie fotiek nôh ako jednoduchý spôsob zárobku?
Nestačím sa čudovať aké rôzne bizarností existuju a ako ich ľudia vedia využiť vo svoj prospech. Celkom ma zaujala téma predávania fotografii chodidiel. Viem ( ak je to pravda) že v zahraničí si na tom ženy vedia slušne zarobiť. Funguje niečo takéto aj u nás? Šli by ste do toho pripadne skúsili ste to?
Každý by rad zarobil na niečom jednoduchom na čo netreba veľa úsilia. Celkom sa vo mne táto konkrétna vec bije a to v tom, že mám negativny postoj k predávaniu svojho tela- nikdy by som nepredávala svoje nahé foto, nezaložila by som si only fans a podobne veci na takéto účely. Vidím že veľa žien používa na privyrobenie si rôzne čety, kde dostávajú peniaze za odpovedanie na správy. Aj ku tomu mám odpor. Ale konkrétne chodidla mne osobne neprídu sexisticke, hoci viem prečo to niekto vyhľadáva. Ja tuto časť tela takto nevnímam a je to pre mna niečo ako trebárs ucho či nos. Zvažujem preto, že by som možno toto skúsila. Neviem sa veľmi rozhodnut, či je viac ok mat peniaze za niečo, čo je tak ľahké alebo mat hrdosť a nenechať sa stiahnuť do takýchto veci. Lebo dnes sa dá kúpiť skoro každý skôr je výnimka, že niekto za peniaze neurobí čokoľvek- koľko ľudí sa už len všelijak strapni a zhovädi pre peniaze.
Neviem teda či by som takúto vec brala ako zábavku, niečo normálne alebo negatívne. Podelte sa kľudne o názory dojmy čokoľvek k tejto téme
@dettilv takze necítila by si sa lacno keby sa ta na to niekto pýtal, berieš tuto vec inak ako trebárs pridávať polonahé fotografie?
😁 ja by som to teda nikomu nepovedala, veď načo.. a cítiť sa kvôli tomu lacno? Moje chodidlá vidí cez leto každý, pričom tie veci, kvôli ktorým by som sa cítila lacno sú vždy zahalené 🙂 pre mňa by to bolo ako fotiť si lakeť 🤷🏻♀️
@denisa_deniska možno by sa na to nejak prišlo 😃 vnímam to podobne že aj pre mna je chodidlo ako lakeť , no skôr som to celé myslela tak, či tým žena nestratí nejakú úroveň. Že sa necháme zapredať alebo ako to nazvať. Tie peniaze môžu byt lakave v podstate za nic, ale či to nie je za cenu toho, že nás môže ktokoľvek mat hoci len chodidla.
Osobne - nesla by som do toho, presne ako hovoris, mam nejaku tu hrdost. Ale to je len moj nazor. Ano, citila by som sa lacno. A nie, nemam problem si zarobit aj s usilim, v normalnej praci s normalnou kvalifikaciou, ktoru som tiez dosiahla urcitym usilim.
Neexistuje u nás nič také, kde sa dajú predávať chodidlá😂😂
Cez onlyfans si okrem iného možno raz kúpi nejaký zbohatlík aj tvoje chodidlá.. ale už tam budeš registrovaná, treba mať nejaké vybavenie, more času na to treba a nezarobíš ani na slanú vodu s chodidlami..
Hahahaa, veľakrát sme o tom s kamoškami srandovali, na IG to na mňa vyskakuje často (teda reklama na platformu, kde to fičí, niečo ako OF, ale vyslovene pre foot fetish) 😅 veľmi teoreticky si to viem predstaviť, nikomu by som to to nepovedala a asi by som s tým bola pomerne ok... ale v realite to podľa mňa vôbec nie je také jednoduché, práve preto že asi veľa žien to považuje za morálne sivú zónu a ide za ľahkým zárobkom, čiže myslím si, že trh bude dosť presýtený a aby človek vynikol, musí už do toho fakt investovať čas, nápad, byť kreatívny, niečím sa odlíšiť, so zákazníkmi komunikovať atď... proste nie je to len tak, že spravím pár fotiek chodidiel bársjako, zavesím na net ponuku a ľudia sa o to potrhajú...
Nie nešla by som do toho, moje nevyzerajú
nijak vábne a nechce sa mi 😁 ale nevidím na tom nič zlé. Jediné čo z tohto oboru nechápem je predávanie použitého prádla 🫨
kto by už len túžil vidieť moje chodidlá... pochybujem vôbec o tom,
sexuálna úchylka na chodidlá alebo footfetish... trpel ňou aj Dostojevskij. Osobne by som nechcela, aby sa cudzí chlap "odbavoval" na mojich fotkách chodidiel.
A koľko platia za fotku? 😛
Ak nevyjde môj plán A, B, C, D, tak začnem fotiť nohy 🤣🤣🤣
Ja by som svoje chodidla pokojne predavala. Takze ak sa tu najde niekto taky, kto za tie fotky zaplati, rovno mi napiste 😉 a lacno sa nebudem citit, pytam 150€ za balicek (5 ks fotografii)
Ehm, nedavno sa ku mne dostala taka ponuka, ze isty clovek odkupi nosene strikovane ponozky za fajn cenu Mamina ma zasobuje takymito ponozkami pravidelne a reku, hovorim muzovi, ze ich kludne vezmem aj do starych gumovych ciziem na zahradu, nech sa fajne prevonaju, ak chce pouzite. Potom som nad tym rozmyslala, ze ani by som sa asi necitila blbo posielat to niekomu. Len teda by sa mi nechcelo balit to a tak, pre mna je ti kopec prace navyse. Akurat ale nenyslim si, ze sa da takymi vecami (rovnako aj fotkami noh) zarobit majland.
Jasné, bez váhania. Ale ako fakt.Veď na tom neni nič.
A to som vydatá ☺️ manžel by mi radil,akú pedikúru vybrať 😁🙆
Ne/vadilo by mi to rovnako ako nahé, či iné fotky.
S foto ako takými by som problém nemala so žiadnymi. Či už nohy alebo kľudne aj niečo iné... S tým som ja skrátka OK 🙂 Ale nie som OK s tým načo to tí ľudia chcú... A to nevidím rozdiel či by si niekto honkal (a bohvie čo ďalšie) na mojich nohách alebo napr. na mojich prsiach. Nepríjemné mi je to tak či tak. Nehovoriac o tom, že podľa mňa je tak presýtený trh, že pochybujem, že stačí niekde zavesiť fotky a tam to končí. Predpokladám, že to chce okrem iných vecí aj odpromovanie toho, komunikáciu s tými mužmi atď. Zdvíhal by sa mi z toho žalúdok 😏 A to som sexuálne otvorený človek, dokonca zameraná aj na footfetish (okrem iných kinky vecí 😁). Ale na cudzích chlapov s nadržanými rečami akosi zvedavá naozaj nie som... Ale tie čo majú na to žalúdok nebodaj ich to dokonca baví, tak na tom nevidím nič zlé
@lindous to mi je jasne osobne tohto by som sa nebála veď nejde o život, že keď to nevyjde niečo sa stane 😃 som kreatívna dosť a nápady aj pre toto by som mala, to problém nie je ale jedine prečo som do toho nešla, je ten morálny problém. Určite by o tom vedel minimálne a asi aj maximálne partner. No keď si to premietnem opačne, nechcela by som aby mal môj partner privyrobok z niečoho podobného. Žeby to on bral ako srandu a druha strana niekde inak. On je flegmatik a nezamýšľa sa nad vecami tak hlboko ako ja, čiže jemu by toto bolo jedno. Niekedy si hovorím, že na svete je toho tak veľa čo môžeme mat a život je krátky, raz tu nebudeme a bude celkom jedno nejaké naše morálne názory a potom svedomie vo mne mi zas hovorí že buď iná, keď si sadnes za stol s niekym koho budeš chcieť očariť nech máš svoju cenu 😃
@januska12323 aj neforemne chodidla môžu byt v tomto prípade dierou na trhu 😂 myslím že každá odchýlka, rovnako ako prsia a podobne toľko tvarov veľkosti a každé si nájde to svoje
@diewcatqoo niekto si privyrába predajom kozmetiky, vypĺňaním dotazníkov a pod a niekomu možno kapne euro z tohoto😃 ja keď inzerujem oblečenie a topanky na predaj ( teraz myslím normálne nič sexuálne ) tak mi toľko mužov píše na topanky, viac ako ženy. Ale to neberiem ani vážne poväčšine sú to už na pohľad buď jednoduchší jedinci a rôzne indivídua ktorí si chcú len písať a vylákať fotky, nie si to reálne kúpiť. Čiže keby chcem toto robiť určite na nejakom inom mieste na tom určenom.
@wolf_ odprezentovať to nejaké promo popis atd v tom som celkom doma ale vypisovať by som si isto nechcela. Iba rýchly obchod- ja ponúknem ty kúpiš a vybavene. Určite majú navrch tie, čo aj komunikujú. Ale tak možnosti je veľa. Odrádza ma dosť aj to, že sa to asi nedá robiť celkom anonymne. Buď treba niekde dávať občiansky a pod, tým pádom vždy je šanca že to niekto zisti.
@kavasmliekom hej spodné prádlo tiež kapacita sama osebe 😃 no veď toto, keď by z toho kvaplo niečo kľudne len na nejaký víkendový pobyt 😂 pripadne peknú kabelku a podobne. Vtedy si poviem, tie druhé ženy sa toho chopili neriešili a užívajú si vďaka tomu ( netvrdím že nechodiť do prace a čakať že len z tohto niečo bude) ale fakt ma dosť potom zabrzdí, že aj to čo pre väčšinu môže byt normálne pre mna nemusí. Lebo myslím si ako tak sledujem, že dnes keď by sa vedľa seba postavilo 10 žien a príde solventný muž tak hádam aj 9 z nich sa dá nejak kúpiť resp niečo mu ponúknuť, nemusí to byt hneď sex ale myslím to tak, že on ma peniaze a moc, oni si povedia prečo nie a niečo mu ponúknu. Je asi väčšia vzacnost, byt takou na ktorú sa môže vytiahnuť akákoľvek bankovka a nepomoze to 🤔
..." Je asi väčšia vzacnost, byt takou na ktorú sa môže vytiahnuť akákoľvek bankovka a nepomoze to 🤔"....myslim, ze tu sa skryva odpoved na tvoju dilemu... 🙂
Cely svet je len o tych poondiatych peniazoch a o tom co si mozem za to dovolit. Co tam po nejakej moralke, svedomi, nasledkoch, dosledkoch...sama citis, ze to asi nie je celkom ok, ked sa vobec nad tym zamyslas, pytas a sama citis, ze nie si s tym celkom stotoznena. Si povedz, ci chces podporovat takyto typ uchylky, fetisizmu ? Pises, ze ani na partnerovi by sa ti to velmi nelubilo. Lebo je to skratka debilna uchylka. Budes podporovat debilizmus, chore spravanie, choru uchylacinu ? Len za prachy ? A mozno od chodidiel prejdes ku kolenam, k stehnam a vyssie a taaak a ani sa nenazdas a zistis ze predavas viac zo svojho tela ako si povodne chcela. Lebo peniaze su svina, opantaju ta a nepustia. A potom co ? No, porozmyslaj ci ti to stoji za to. Ja by som sa citila veru trapne sama pred sebou jaka som sprosta. Ono vies jak to je, prvy krat si cela nesvoja, druhykrat, tretikrat mas este nejake tie rozpaky ale potom si zvyknes a uz ides. Ale tak, ci to stoji za to.
@silvike na 80% to vnímam takto. A zvyšná časť vo mne si hovorí či to iba zbytočne moc neprezivam, keď vidím ako v spoločnosti sa to skôr považuje za niečo v pohode a normálne 😃
V akej spolocnosti sa to povazuje za nieco v pohode a normalne ? Ja keby som sa u nas v rodine, u nas v praci a medzi kamoskami popytala ci im to pride take nieco normalne, tak si myslim, ze 99% si zatuka na celo a povie ze absolutne nie. A podla mna to je zdravy nazor, lebo aj ja si myslim, ze to nie je normalne. Ale tak svet robi zo zla dobro, z dobra zlo. To je proste svet penazi. Ale niekde vo vnutri mame stale ten kompas ktory nas vedie a treba ho pocuvat.
Jooj, ale vidim, ze tie lahko zarobene peniazky ta lakaju 🙂 Ja by som napr. nad takym dacim ani len na sekundu neuvazovala.
@silvike a co je normalne? Len misionar každú nedeľu? Nechapem tie silne slova ako debilizmus a chorá uchylacina.
@bonboniera
Ty co tu splietas misionara kazdu nedelu ? To ako suvisi s temou fotenia chodidiel na ukajanie cudzimi ludmi ?
@silvike v podstate súhlasím. Napríklad ja ani tak celkom neuznávam, ako veľa ľudí obdivuje a uznáva kadejakých mafiánov a takýchto mužov, ktorí su vplyvní majetní ale vedia všetci za akú cenu. Že niekto zabil človeka/ ľudí alebo okráda a pod. A napriek tomu ich muzi ale aj ženy obdivujú. Ešte nedávno sme sa tak s partnerom bavili o takýchto ľuďoch , že áno majú autá domy atd ale je niečo dobre na tom ako to získali? A ženy na to majú zase svoje spôsoby, v podstate je to dosť podobne. Mám peniaze rada a pravdaže ich chcem kto nie. Lebo sa niekedy tak zamýšľam, že mame jeden život viac tu nebudeme a je toľko veci, ktoré si nekupime, miesta ktoré neuvidíme len kvôli tomu, že nemáme dostatok peňazí ( teraz sa nebavme o tom, že cestovať sa dá aj lacno lebo narážam skôr na to kde tie peniaze treba), že niektorí tu možnosť majú aj vďaka tomu že museli ubrať na nejakej svojej cene a svedomí a ini sa budú musieť uspokojiť s malom, no toto si zachovajú. Fakt sa len zamýšľam často overthinkujem, uvedomujem si že by som toho mohla mat veľa keby sa ľahko spustím napriek tomu som to nikdy neurobila. Alebo si niekedy hovorím, či keby napr sa venujem intenzívne cvičeniu, by som pridávala take odvážne foto a videá ako to baby robia. Aj tam sa v podstate obhajujú tým že veď to je cvičenie a chcú len ukázať, ako na to ale všetci vieme, že sa ukazujú viac ako treba. Pózy kde vidno až niekde do ich vnútra a pod 😃

Ja by som do toho išla kľudne ✌️