Predávate alebo si nechávate veci po 1. bábätku?
Neviem,ci uz tu taka tema nebola,no vo vyhladavaci ju neviem najst.
Zaujímalo by ma😛redávate,alebo si nechávate veci po 1.bábu-aj ked planujete dalsie????? 🙂
Zaujímalo by ma😛redávate,alebo si nechávate veci po 1.bábu-aj ked planujete dalsie????? 🙂

•
30. jan 2008digysa ano moj je svajciar.byvame blizko zurichu.je tu nadherne.ja si vecicky odkladam chystame druhe beyby...
0
digysa no a?ved doma je to jedno co ma dieta na sebe a preco by ta mal muz vrazdit?ved takemu babatku je to jedno
ahojte,ja som po dcere vsetky vecicky odkladala.Tych najmensich /tak cca do 6mesiacov/ som mala malo,lebo tie mi pozicala kamaratka.Ale ostatne som odlozila.Bolo ich plna skrina 😃 😃 😃 ale po rokoch sa to hodilo. Sice som asi tretinu vyhodila a 2 tretiny som dala kolegyni pre dceru ale ostatne sa hodili pre syna. Ale u nas v robote nastastie funguje,ze si veci posuvame. Momentalne sme 3 na materskej 😃 a jedna sa prave vratila po materskej,takze veci koluju a pomoze to. Samozrejme nove a najkrajsie som odlozila,ked bude mat dcera deti. Ak bude taka sikovna ako jej mama 😉 😃 .Ved vo vakuovom vaku sa im nic nestane.
ja mam tiez kopčisko veci po malej,a to uz ide mat 5 rokov!Ja uz neviem kde to vsetko idem davat,inak su to viac menej znack.veci,je mi to luto predat,ved bude pre druhe 😉 ale kedy to bude,druhe este neplanujem a co ak to bude xlapec? x-) a ja vsetko ruzove,cervene...mam par veci aj na nete,a par som aj predala kamaratkam,ja uz to fakt nemam kde davat a to byvame v rodinnom dome,vsetko to mam zapratane 😃
nepredavam, odkladam pre druhe babatko, na prve 3 mesiace sme mali vela veci pozicanych od sesterky, tak som jej ich po donoseni vratila..a toto co mame vlastne oblecenie, toho nie je vela, ostane pre surodenca, keby aj bolo dievca, tak doma to neprekaza, ze bude v modrom, no a co.. 😉
Zrzulka-teraz uz aj ja podobne.
Dost vela veci posuvame dalej krsniatku-tak je to nacas v dobrych rukach,posluzi a nam to nezavadzia.Kocik a autosedacku som pozicala dalsej kamoske.Par veci predala,niketore darovala...
Pomaly planujeme druhe babo,no uvidim ci budem vsetky veci vlacit zo SVK do UK :-p -najma ked tu sa daju kupit za par libier a castokrat najma v charity shopoch aj uplne nove za smiesny peniaz.Ale ako sa poznam,urcite vyuzijem niekoho navstevu aby mi sem vecicky po kuskoch prisli,ale az ked to bude aktualne 🙂
Dost vela veci posuvame dalej krsniatku-tak je to nacas v dobrych rukach,posluzi a nam to nezavadzia.Kocik a autosedacku som pozicala dalsej kamoske.Par veci predala,niketore darovala...
Pomaly planujeme druhe babo,no uvidim ci budem vsetky veci vlacit zo SVK do UK :-p -najma ked tu sa daju kupit za par libier a castokrat najma v charity shopoch aj uplne nove za smiesny peniaz.Ale ako sa poznam,urcite vyuzijem niekoho navstevu aby mi sem vecicky po kuskoch prisli,ale az ked to bude aktualne 🙂
ja som si po dcérke ponechávala len neutrálne veci a samozrejme všetko drahšie........ale dievčenské som rozdala no a teraz aj predávam..........ja som zase taká, že Adamkovi obliekam výlučne chlapčenské alebo neutrálne a Saške výlučne dievčenské a neutrálne. Adam teda ružové dupačky na sebe ešte nemal :-N Ďalšie baby plánujeme až po rokooooooooch a to už budú frčať iné veci.......alebo skôr - kto by to skladoval! 😃
ja som odkladala len oblecenie , kocik a postielku a take tie vacsie veci som predala. teraz som musela kupit znova ale zas aj kociky aj postielky su uz ine. takze nelutujem ze som predala. aj ked prvu som mala dcerku a teraz mam chlapceka takze vyuzijem len tie neutralne veci aj ked som ich vela nemala lebo dcerka nosila vylucne dievcenske farby . neutralnych som mala velmi malo.
Začni písať odpoveď...

Odošli