icon

Predčasné voľby

5. feb 2023

Predčasné voľby až v septembri? Bez toho aby udali nejaký relevantný dôvod prečo až za trištvrte roka?
Padla vláda, mali by byť čím skôr! Ako to že sa teraz neorganizujú nejaké prostestné zhromaždenia? Veď tá banda si z nás robí dobrý deň..

draik
5. feb 2023

Pokojne hneď zajtra môžte niečo zorganizovať. Dovtedy si zase môžte vyrobiť mávatká. Nespoliehajte sa na druhých, ani vypisovanie na nete Vám nepomôže.

deti95060810
5. feb 2023

@draik 👍🙂👍

paulinam99
5. feb 2023

Však si zavolaj Kaliňáka, Blahu, Fica, Kotlebu, Mazureka, Suju a Uhríka a v počte 8 môžete ísť hulákať na námestie.
Nás slušných ľudí Ty len nechaj pekne na pokoji. My si svojich zástupcov zvolíme v najbližších voľbách presne tak, ako sa to v demokracii patrí a sluší.

janinah
5. feb 2023

prečo anonym? hanbíš sa písať pod svojim nickom? čo čakáš od diskusie? mám na to svoj názor,čím neskôr sa k moci dostane iná banda,ktorá mala už v base sedieť,tým lepšie pre slovensko....ale nedám sa vtiahnuť do hádky,to len aby si vedel,že nie každému táto vláda vadí,nemali to vôbec ľahké /covid,vojna...

vorkola
5. feb 2023

nahodou tato vlada, az vela toho zvladla,vzhladom aj na to, ze tu bol nepredvidany covid, potom vojna a to bola prenarod raidna supa, Aj ostatne zakony ako ,pridane mamickam ,dochodcom bude este pridane od deti,z tych dani , ci bonusov, ,Potom som si vsimla ze pred tym, aspon ja si nepamätam ,ze by niektorych cinitelov zverejnil kolko sme dostali od eU dotacii. Matovic hned takmer na letiskou povedal,kolko sne dostali z europskej unie ,Matovic hned zverejnil, a to sa mi paci, ze chce mat transparentnost, kde to vsade po dohode s ostatnymi by malo istA vela vela dobra tato hegerova vlada dokazala dobreho spravit Mne tato Heherova a Matovicova vlada sa celkom pacila,,Nikdy som nevolila meciara, Fica ,Keby nam Hlina nepokaslal Kdh, mohli sme tam byt,Ked tam bude Majersky, s Hegerom a olano bude to podla mna dobre,.Dnes po dlhom case som si oppocula diskusiu o pät minut 12 .Ten Gronning,,tam trepal ,az sa mi vlasy zjezili. Dufam ze sas nebude mat ani 5%

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
beataxxx
5. feb 2023

@vorkola tiez som to pocuvala a vsetko, co Grohling povedal, mi davalo zmysel, to je vec nazoru a asi aj uhol pohladu podla strany, s ktorou sympatizujes - nie som SAS, ale PS 🙂

kluska
5. feb 2023

@vorkola to nemyslis vazne toto

sticker
kluska
5. feb 2023

autorka podla mna cakaju na nieco, teda nieco este je na plane a nestihli to dokoncit ;) osobne si myslim, ze predcasne volby ani nebudu, ze v septembri sa vyhlasi nejaky vynimocny stav a oni zostanu vo svojich kreslach nadalej a budu poberat nadalej peniazky, svine pri koryte sa tazko vzdavajus vojho miesta ;)

kluska
5. feb 2023

@janinah otazocka a myslis, ze tato vlada nema v base sediet? tym sa nezastavam minulej vlady

marsmykkok
6. feb 2023

@paulinam99
@janinah
@vorkola ja nie som Ficovolička, ani Kotlebu a podobne. Ale nie som spokojná s vládou, len hádky, nenávisť, extrémny chaos, nič neurobili pre Slovensko, len rozdeľujú ľudí a zbytočné populistické opatrenia. Ja som im priala keď vyhrali, ale totálne sklamanie. A voľby skoro po roku čo je vláda nefunkčná, pár desiatok dní v podstate pred termínom kedy by boli aj riadne je fakt výsmech všetkým do tváre a výsmech systému a demokracii.

konik1402
6. feb 2023

@marsmykkok velmi dobre vystihnute 👍

beataxxx
6. feb 2023

@marsmykkok presne takto to citim aj ja a cele moje okolie….ale este musim dodat, ze ma velmi boli, ako neuctivo, az sprosto sa niektori politici chovaju k nasej pani prezidentke, tie zavadzajuce klamstva proti jej osobe su strasne primitivne, ale bohuzial ti, ktori s nimi suhlasia, su natolko jednoduchi, ze nepoznaju jej okliestene pravomoci