icon

Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti

lucia37
28. jún 2012

Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?

gab_riella
21. júl 2017
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

Ja mám 53 cm klipy a sú supe. Do dlhších by som už asi nešla. Mali myslím až 73 cm ale to už može byť aj príliš ťažké na vaše vlasy

eliska4
23. júl 2017

O tomto je najlepšie dohodnúť sa s kaderníčkou, ktorá by mala zhodnotiť, aké klipy vaše vlasy udržia a či sú vobec na predlžovanie vhodné. Veľa záleží od kvality vlasov

kika050
2. aug 2017

Ahojte mám otazočku ohladne predlžovanie vlasov . Mam velmi kratke vlasy ktore pomali rastu velakrat som sa rozhodla na predlženie no potom čitam reakcie ,že su vlasy velmi zničene. Môžem sa spýtat tých čo to maju na sebe ako to vyzera tie zničenia ake kratke vlasy potom ste museli mat? A hlavne ako ste s tym spokojne. Velmi nad nimi uvažujem ,ale bojim sa rok dávam doporiadku moje vlasy konečne mi ako tak pomalinky rastu vdaka kuram,balzamom,liekom dala som do nich vela penazi ale stale su kratke a take o ničom ako slama a dlžka po krk viac nejdu☹ Ďakujem

scajus
2. aug 2017

@kika050 vlasy sa neničia ak su dobre napojene. Ja mam cca rok napájané a podrástli mi okolo 16 cm a boli aj strihane 🙂

kika050
3. aug 2017

@scajus Našla som na fb jednu pani čo robi aj doma myslíš že aj to je tak dobre. Alebo radšej priamo kadernictvo ako ma aj kadernictvo ale nie je jej problem prist ku mne čo je pre mna lepšie nakolko s 3 detmi no vieš. A čo ak my zle nadpoji da sa to pripadne opravit u kaderničky? Ja som sa jej pýtala a vraj zaruku mi da na vlasy,ale na pracu ako tiež môže len nevie ako lebo to nikdo ešte nevyžadoval,ale poposielala mi plno fotiek a vyzera to dobre.

scajus
3. aug 2017

@kika050 a odkial si?

kika050
3. aug 2017

@scajus píšem ti spravu

ellissar
14. aug 2017

Ahojte, viete mi poradiť naozaj dobry salon na predlžovanie vlasov v BB alebo ZV? Potrebujem kvalitne predĺžiť ale len keratinom! Po eurolocku mi vypadali vlasy dost a nechcem ist do salonu co ma velku reklamu lebo s tymi nemam dobre skusenosti

juliamacek
17. aug 2017

AHojte,
chcela som sa informovat, ci ma niektora z vas skusenosti s ultrazvukovym napajanim /predlzovanim vlasov. Ak ano, ako ste spokojne?
Dik 🙂

ivusik159
13. dec 2017

Nepredlžujte si vlasy na trvalo radšej si kúpte cop a balenie clip in to vás vychadza max do 150 eur a vydrží to aj rok a pol. Vaše vlasy to nezataži krásne rastú nadalej odporučam si ich upraviť pri kaderníčke na ombre a tým pádom máte o starost menej s farbenim keď ste blond. A tmavé to je v podstate jedno to sa trafite jednoducho do odtieňov. Veľa šťastia a krásne vlasky vám prajem

kika050
7. jan 2018

Nemal by niekto záujem o vlásky. Mala som ich asi mesiac na sebe. Ale nedá sa mi ich mat boli keratinovane zostrihnute na postupu v cope je okolo100pramienkov dĺžka 38cm. Stali ma 120eur ale dám ich aj za 30eur.su farbené. Skôr niekomu na zahustenie poslúžia mne zbytočne strašia izbe.

scajus
7. jan 2018

Caute baby Ja mam tmave vlasy ak niekto chcete. Info sprava. Dlzka 55cm, ruske vlasy 150 pramenov

janicka648
Odpoveď bola odstránená
scajus
11. jan 2018

@janicka648
Ked sa vlasy motajú tak je zla kvalita, je jedno ci clipin alebo keratin alebo eurolock

lillien1
1. feb 2018

Baby poradte mi,kto v okoli NZ.NR,GA predlzuje kvalitne vlasky?dakujem
Info do spravy

alexandra7772
2. feb 2018

@lillien1 segra tam robi v Nitre microring kludne jej zavolajte 0911349800

alexandra7772
2. feb 2018

Panenske ruske 50-55cm 97pramenov farbene ombre top kvalita 90e

absolutka
2. feb 2018

@elaela46 ku komu chodis ? Vdaka

vikinecta
8. feb 2018

ahojte , mozte mi poradit ? tiez uvazujem nad predlzenim , no neviem nikde najst ako sa potom dalej pracuje s vlasmi teda ak si spravím cop alebo drdol nebude to vidno ? a ako specialne sa o vlasy starate ? ved ak su ludske tak nic speci okrem dlhsieho susenia by nemalo byt ci ? vdaka

scajus
8. feb 2018

@vikinecta ak to je dobre spravene nemalo by to byt vidno. Ja mam hore na hlave keratinove spoje a dole eurolocky. Tie keratinove menej vidno. 🙂
Starostlivosť normalne, akurat ich viac premastujem lebo kedze uz nemaju korienky v hlave tak sa nemaju od coho mastit, tak olej na vlasy najlepsie

nikus1993
14. feb 2018

Ahojte baby prosím vás chcem sa vás opýtať v utorok idem na predĺženie vlasov vedeli by ste mi niektora z vás povedať koľko vydržia vlasy keď sú predĺžené ďakujem

alexandra7772
14. feb 2018

@nikus1993 microring cca 3mesiace

zuzana02
Autor odpoveď zmazal
nikus1993
18. feb 2018

@zuzana02 ďakujem za informácie ☺

nikus1993
18. feb 2018

@alexandra7772 a aké šampony a kefy na česanie používaš ak sa smiem spýtať

alexandra7772
18. feb 2018

@nikus1993
Myslis celkovo na predlzene vlasy?
No vlasky sa mozu umyvat hocijakym samponom to je uuuplne jedno
A kefu len z diviacich chlpov pouzivam na cesanie

nikus1993
19. feb 2018

@alexandra7772 Ano myslim celkovo na predlžene vlasy a kde kupim tu kefu z diviacich chlpov ak sa ta smiem spytat

walkyra88
20. feb 2018

Ahojte chcem radu dala som si v decembri vlasy predĺžiť v salóne v ba vraj sú ruské 130pramenov 70cm no po mesiaci aj pól ma zavolali na prepojku šla som a posielam foto ako som mala vlasy predtým a teraz dĺžku vlasy konce boli suché používam oleje nesusim ich žehlím len raz za týždeň apropo poznáte niekto lenku Románovú In štúdio hotel modena vlčie hrdlo tam sa nachádza ten jej salón vďaka za radu názor

zuzana02
Autor odpoveď zmazal
vikinecta
25. feb 2018

Baby a ako vlastne vyzeraju predlžene vlasy pri nieakom ucese ? alebo cope ? nevidno nahodou tie spoje ? neviem nikde najst take obrazky a toho sa bojim ze to bude katastrofa :D nieake foto ?