icon

Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti

lucia37
28. jún 2012

Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?

milankomilanko
4. okt 2016

@misulka47 stačí nápisat na FB Luxury Hair kaderníctvo vlasové štúdio

viktoriama
6. okt 2016

Ahojky...môžete mi niektorá po edat koľko potrebujem MICRORING-ov na predĺženie a zahustenie?mám vlasy pod ramená a chcem mať 60tky.v jednej sade je 25ks.stacia mi dve sady?nikdy som to nemala tak neviem.dakujem...

alexandra7772
17. okt 2016

0911447245 kludne volajte ja robim microring predlzenie

viktoriama
19. okt 2016

Dobrý deň...ďakujem za príspevok,no ja som z opačného konca slovenska...ja potrebujem iba radu...dakujem

minova1
30. nov 2016

Ahojte, aké máte skúsenosti s predlžovaním vláskov v salone Beaty Expert v Košiciach metódou Great Lengths® multisonic - čo je 5 prameňov naraz a tiež ak ste si predĺžili vlásky nosíte iba rozpustené vlásky alebo aj copy a vrkoče? Ďakujem krásne.

wonderwall
1. dec 2016

@minova1 nemám skúsenosti ,ale chcem si to dať, máš nejaké info?

minova1
1. dec 2016

Nemám žiadne, len som to videla na nete a chcela by som si dať predlžiť a práve toto ma zaujalo, tak preto sa informujem či niekto k tomu niečo nevie......

kika050
2. dec 2016

Ahoj kočky idem sa Vás spýtat mne konečne po kojeni rastu vlasy ale vyzeraju teda hrozne a vzadu na hlave mam taku lisinku tak kolečko je to hrozne. Momentalne mam vlasy nad ramena v žiadnom pripade nechcem strihat vlasy ked už rastu. Rok sa rozhodujem či si dat predlžit vlasy lebo je to dost fynančne,a hlavne či budu potom velmi poškodene. Ako často sa chodi na previazanie? Ked vam dali dole vlasy tak ste ich mali v akej dlžke dakujem Vám za odpoved..

mart1na26
6. dec 2016

Ahojte, prosim vas pekne baby/maminky co mate nadpojene vlasy, mne by strasne zaujimalo ci tie vlasy treba stale zehlit aby boli take krasne ze nepoznat to predlzovanie..... lebo ked vidim tie foto co sa vlasy predlzuju su teda aspon podla mna su po napojeni vyzehlene aby to dobre vyzeralo ale co daĺej pri domácej uprave?
Dakujem za kazdy koment 🙂

scajus
9. dec 2016

@mart1na26 Tak ked mas strukturu vlasov rovnaku ako nadpojene vlasy, rovnaku vlnitost a podobne, tak staci si ich vyfukat cez kefu a je to fajn. Tym ze vlasy ked uz nie su zive sa dlhsie susia nemyslim si ze niekto si ich nechava volne susit.
Samozrejme aj zehlicka je fajn, ale ked mas spravne vlasy podla mna nie je nevyhnutna.

mart1na26
10. dec 2016

@scajus velmi pekne dakujem za odpoved 🙂

mimi410
21. feb 2017

Ahoj žienky, pevne verím, že je táto diskusia ešte živá 🙂 chcem od vás radu, idem si dať predĺžiť vlasy vo Zvolene, ja mám čierne vlasy dlhé po lopatky a chcem modré ombré z predĺženia. Bola som na konzultácii a kaderníčka povedala, že to bude stáť cca 300 eur a použijem vzhľadom k mojej kvalite vlasov ázijské vlásky...idem na metódu micro weft, nanoringy na pásiku...Je to moje prvé predĺženie a mám obavy...pred tým som mala červené ombre na svojich vlasoch a zničilo mi ich to dosť, tak som musela dať 10 cm dole z vlasov..chodila som na ošetrovanie a teraz mi poradila známa toto kaderníctvo, že kočky sú šikovné, ale fakt mám obavy, máte niekto skúsenosť??

scajus
24. feb 2017

@mimi410 Podla mna vyskusaj 🙂 s tou metodou nemam skusensoti, eurolocky ti nemoze dat?

cajchana
24. feb 2017

Predlzovanie je sice drahe ale zevraj to vydrzi dost dlho, len sa treba o tie vlasky aj starat a nie ze aha mam nadpojene vlasy a konecne su dlhe a to je vsetko. Ved mala by si dostat aj extra kefu na rozcesavanie tychto vlasov a popozeraj si par pripravkov dobrych alebo sa spytaj kadernicky

tanicka28
11. mar 2017

Baby je tu niekto kto predlzi vlasy eurolockovou lebo microringovou metodou v ramci BB??? Moze byt aj IP, vlasy mam.

annemarya
26. mar 2017

@sheila72 ahoj, prosím Ťa, Ty si sama robíš mokroringy? Ako to zvládneš? Je to na posúvanie, alebo dáš všetky vlásky dolu a nanovo späť? Ďakujem 😊

alexandra7772
26. mar 2017

@mimi410 azijske vlasy si nedavajte...najlepsie su Ruske ...azijske su suche a krepove

laurus123
27. mar 2017

Baby nechcete niektorá kupit vlasy? 40 cm 80 pramenov, za 50 e. Boli dvakrát napojene. Menim kvoli zmene farbe vlasov, tieto su blond. Ked tak píšte spravu 🙂

eliska4
24. apr 2017

Ahojte tiež uvažujem o predĺžení vlasom, tie moje po kojení tiež vyzerajú hrozne, nezničí mi to vlasy úplne? Ďakujem

magda15
Odpoveď bola odstránená
vychopenova
25. apr 2017

Ja mam vlasy predlžene talianskym keratínom 120 pramenov 60 cm indicke vlasy blond a som s tym velmi spokojna od prvej chvile žiaden problem ani neviem že ich mám na hlave vobec ma nič neťaha ani nekvače a vlasky su jemne mierne vlnite spokojnost na 200%.

zabka788
26. apr 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Tiež mám vlasy predĺžené keratínom a som úplne spokojná. Vyzerá to super, pekne držia a kto ma vidí prvý krát ani nevie, že to nie sú moje vlasy

annemarya
14. máj 2017

@minie88 presne tak. Mne padali vlasy a keď som ich dávala dolu, keratín mi zostával na mojich vlasoch a dadpojené prameňe boli zvnútra suché, nenakeratínované. Proste: zle nakeratínované prameňe- odfláknutá robota.

mpmhmp
19. máj 2017

@elaela46 a koľko stojí taká sranda?

iva204
20. máj 2017

Ahojte. Vlasy som mala predĺžené, už metódou keratin a tiez eurolock. Vyskusala som 3 kadernictva, v BB, RS a BA. Pre mňa, najhorsie kadernictvo, s velmi zlou, neprofesionalnou prácou, je salón EZ-hair v BB. Tak zničené vlasy, ktore mi ostali, po "odbornej" praci, v tomto kadernictve, ste este nevideli. Kvôli "profesionalne" odvedenej praci, som prišla, vďaka tomuto "skvelemu" salónu, všetky vlasy. Za vlasy, nove a farbenie som zaplatila 550 eur!!! Bolo, to v septembri 2016,raz som bola posúvať- november a plus farbenie, ďalších 170 eur! Po dvoch týždňoch, mi na hlave, zo 160prameňov, ostalo asi 60!!! Tak som tam volala, ze pridem v ramci reklamácie. Samozrejme, blond vlasy, vysusuju sa viac a pod. Mam zmenit odtieň, aspon vrchné vlasy, o odtien tmavsie, tak som suhlasila :( ukázala fotku, ako si to predstavujem. Ked som po farbeni, pozrela do zrkadla, tak som plakala, mam tu najsvetlejsiu blond a moje vlasy, mali odtien, sivo- čierny :( moje vlasy, od nich, mi vydrzali 3 mesiace!!!! A to som bola 2 krat posúvať! V januári, som sa opäť vratila, do BA, kúpila si nove vlasy a teraz sa snaží kadernicka, uz skoro 5 mesiacov, napraviť, co mi spôsobili v kadernictve , v BB. Takže, akože najlepsie kadernictvo, podľa mňa, len najdrahšie, by malo zamestnať ľudí, ktorí svoju pracu robia s radosťou, vedia ju robiť a mali by sa snažiť o to, aby zákazník od nich odchadzal spokojný a nie s plačom!!! Tolko, k salónu EZ-hair a to som tu radsej neprilozila fotky, ktoré mi urobila kadernicka, v BA, ked som k nej prisla, z menovaneho kadernictva, v BB.

silwiaa
10. júl 2017

Ahojte potrebovala by som radu chcela by som si dať zahustit vlasy a predĺžiť cca o 15 cm. Keďže niesom v tom doma a neviem čo je najlepšie potrebovala by som radu. Hlavne aby to nebolo vôbec vidno že to mám a aby to neuškodilo moc vlasom lebo ich mam dosť krehké a jemné. Ďakujem 😊

mataklinec
12. júl 2017

@mimi410 ahoj... Bola si nakoniec v tom kaderníctve? Aj ja nad ním uvažujem....

julinka29
17. júl 2017
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Ahojte babeny a aké najdlhšie vlasy ste vyskúšali? Strašne sa mi páčia fakt dlhé vlasy ale nechcem aby každý hneď videl že nie sú moje. Máte niekto 60 cm pramene napojené? Ako to vyzerá?

salut
18. júl 2017

@nikaaaaa Dobry den este ich ponukate ? Dlzka dodania ? Dakujem