icon

Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti

lucia37
28. jún 2012

Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?

zuzana02
Autor odpoveď zmazal
walkyra88
25. feb 2018

@vikinecta ako komu a ako ti to urobia mne to vidno nie je vôbec ale to je fakt o tom ako ti to kto urobí a hlavne keratin je taký menej viditeľný

absolutka
26. feb 2018

@nikus1993 v V DM ju maju za 8€,poslem ti foto?

absolutka
26. feb 2018

@walkyra88 no mne nepridu ako Ruske,ja mam Ruske a ku kazdym Ruskym dostanea certifikat originality.Minimalne 2 roky musia vydrzat.Mam vlasky z EZ Hair a tam davaju certifikat

walkyra88
26. feb 2018

@absolutka viem ze nie sú ruské oklamala ma jedna slečna vlasyoline Lenka Románová ešte mi nechce vrátiť peniaze už mam zaplatené iné vlasky a dúfam že už sa Neoklamem jej prístup bol neprofesionálny hnusný môžem foto tvojich vlaskov ?

absolutka
26. feb 2018

@walkyra88 jasne poslem,len uspim malu 🙂

nikus1993
26. feb 2018

@absolutka môžeš poslať foto ďakujem a chcem sa ťa spýtať aké máš skúsenosti s predlženými vlasmi ak sa ťa smiem spýtať

absolutka
27. feb 2018

@nikus1993 nejdu mi nacitat foto.Mala som keratin,ten mi spalil vlasy,potom 2x eurolock a teraz mikroring bez silikonu .Mam aj foto.V salone v Ba ma oklamali,predali mi nekvalitne vlasy ,po tyzdni boli hrozne,ked pojdu nacitat foto,poslem ti.Ale kazda metoda zatazuje vlasy,no keratin najviac .

absolutka
27. feb 2018

Teraz mam Ruske z EZ Hair a 100% spokojnost . 🙂

walkyra88
27. feb 2018

@absolutka môžeš mi do správy poslať tie foto aj tie čo tá oklamali aj tieto a kde tá oklamali lebo aj mna v ba tak oklamali a vrátili ti peniaze ako si to riesila?

zuzana02
Autor odpoveď zmazal
walkyra88
6. mar 2018

@zuzana02 ako často si umývas vlasy a akým prípravkom ?

zuzana02
Autor odpoveď zmazal
walkyra88
6. mar 2018

@zuzana02 sayos vyhod Pantene a garnier všetko repair a ja si každý deň alebo každý druhý umývam vlasy

zuzana02
7. mar 2018

@walkyra88 skúsim vďaka

zuzana02
Autor odpoveď zmazal
saminko3
11. mar 2018

@walkyra88 ja som bola teraz u nej v L inštitút v Apollo centre , presťahovala sa, mám vlasy 4 deň, tmavohnedé, som veľmi spokojna

walkyra88
11. mar 2018

@saminko3 no ak myslíš tu lenku románovú ja snou nemám dobre skúsenosti pošlem foto vlasov čo mi dala a teraz som si dala ich dole a je tam len 74pramenov čo som zaplatila 130😂a nedajú sa porovnať čo mam teraz

walkyra88
11. mar 2018

Toto malo byt 70cm sú to už 45-50 riedke a vlnité mi dá čo ja mam svoje vlasy rovné !!

walkyra88
11. mar 2018

Toto mam teraz od inej a som maximálne spokojná a pani Lenka tá ma volal každý mesiac na prepojku za 100e😂😂😂nemám bankára tu mam 75e prepojku a dokonca kefu na vlasy zdarma a nemusím sa pýtať každú vec kedže som neni veštica a mam to prvý krát 😉

walkyra88
11. mar 2018

A plus sú rovné 😉a tie chlpy zajtra posielam na reklamáciu príjemnej pani lenke to ako arogantne sa chovala je otras nikdy viac ja som jej zaplatila dokopy 500e a ešte sa robí ako keby som to mala zadarmo to každé kaderníctvo sa chytalo za hlavu že to je prístup nechcem od nej vlasy nové ani nič len peniaze za vlasy za robotu nechcem to nežiadam ale vlásy čo som chcela absolútne som nedostala oklamala ma totálne ani blok no katastrofa ale aspoň že mi to vezme na tu reklamáciu bez bloku a už mi písali aj z obchodnej inšpekcii že ako mam postupovať ak sa nevyjadrí alebo nevráti požadovanú sumu za vlasy

saminko3
11. mar 2018

@walkyra88 no pojem si ich spočíta teraz

saminko3
11. mar 2018

@walkyra88 no ona dávala niektoré 2 pramene dokopy , bol oddelené a pripojila spolu, tak som jej to podávala, preto viem

saminko3
11. mar 2018

@walkyra88 a kde chodíte na prepojku? Do akého salónu prosím? Ja som a kvalitou spokojná, sú ako moje pevné

walkyra88
11. mar 2018

Áno aj mne a viem že ich nedávala toľko dokopy ale ja už nikdy k takej nepôjdem bol to veľký omyl 😉a len dúfam že mi moje peniaze vráti naspäť a v živote o nej počuť nebudem nemá ani recenzie nič asi viem prečo normálna baba čo to robí ich ma ale ona nie a od začiatku som chcela ruské vlásy a potom mi povie že sú ľudské ale to je veľmi široký pojem a kvalita katastrofa a to používam chci kozmetiku a farbit si ich pred prepojkou len odrast!!a ona mi povie že či som si ich nevymenila 😂😂a plus ten keratin to sa priprav dojdes o vlasy tam ked mi to dávala dole ona prvý krát na prepojke po 1,5m vlasy sa pri tom ako to rozcesavala a ťahala mi to bolelo to jak svina tak sa tak ničia tie vlas teraz mam tie trubičky a absolútne to neničí vlasy ako keratin je to bordel nezávidím ale veď uvidis sama😉

walkyra88
11. mar 2018

@saminko3 aj mne tak mesiac vyzerali ako tak ok síce každý mi vravel že riedke ale dalo sa a po prvej prepojke katastrofa jak kura som bola ja chodím do sc jednej skvelej milej babe a ked mi dávala dole tie jej otrasne vlasy absolútne bez bolestne a tak aby mne moje vlasy aj ostali na hlave keratin je hnus nerastú vlasy lamu sa vytrhávajú sa s vašimi

saminko3
11. mar 2018

@walkyra88 a viete mi dať prosím kontakt na ňu? Dakujeeeem

walkyra88
11. mar 2018
walkyra88
11. mar 2018

Tu je to čo mi prelomila riedke a lámave vlasy veľmi zle no kontakt nedávam lebo už ma veľa toho ledva mna vzala dievca je veľmi šikovná a ma svoj salón v sc ale ani neberie na keratin mne ked to videla sa chytala za hlavu že do pól roka by som bola plešatá a že ona neberie ani nerobí keratin len tie korálky

walkyra88
11. mar 2018

Prepojila