Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti
Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?
@nikus1993 nejdu mi nacitat foto.Mala som keratin,ten mi spalil vlasy,potom 2x eurolock a teraz mikroring bez silikonu .Mam aj foto.V salone v Ba ma oklamali,predali mi nekvalitne vlasy ,po tyzdni boli hrozne,ked pojdu nacitat foto,poslem ti.Ale kazda metoda zatazuje vlasy,no keratin najviac .
Teraz mam Ruske z EZ Hair a 100% spokojnost . 🙂
A plus sú rovné 😉a tie chlpy zajtra posielam na reklamáciu príjemnej pani lenke to ako arogantne sa chovala je otras nikdy viac ja som jej zaplatila dokopy 500e a ešte sa robí ako keby som to mala zadarmo to každé kaderníctvo sa chytalo za hlavu že to je prístup nechcem od nej vlasy nové ani nič len peniaze za vlasy za robotu nechcem to nežiadam ale vlásy čo som chcela absolútne som nedostala oklamala ma totálne ani blok no katastrofa ale aspoň že mi to vezme na tu reklamáciu bez bloku a už mi písali aj z obchodnej inšpekcii že ako mam postupovať ak sa nevyjadrí alebo nevráti požadovanú sumu za vlasy
Áno aj mne a viem že ich nedávala toľko dokopy ale ja už nikdy k takej nepôjdem bol to veľký omyl 😉a len dúfam že mi moje peniaze vráti naspäť a v živote o nej počuť nebudem nemá ani recenzie nič asi viem prečo normálna baba čo to robí ich ma ale ona nie a od začiatku som chcela ruské vlásy a potom mi povie že sú ľudské ale to je veľmi široký pojem a kvalita katastrofa a to používam chci kozmetiku a farbit si ich pred prepojkou len odrast!!a ona mi povie že či som si ich nevymenila 😂😂a plus ten keratin to sa priprav dojdes o vlasy tam ked mi to dávala dole ona prvý krát na prepojke po 1,5m vlasy sa pri tom ako to rozcesavala a ťahala mi to bolelo to jak svina tak sa tak ničia tie vlas teraz mam tie trubičky a absolútne to neničí vlasy ako keratin je to bordel nezávidím ale veď uvidis sama😉
@saminko3 aj mne tak mesiac vyzerali ako tak ok síce každý mi vravel že riedke ale dalo sa a po prvej prepojke katastrofa jak kura som bola ja chodím do sc jednej skvelej milej babe a ked mi dávala dole tie jej otrasne vlasy absolútne bez bolestne a tak aby mne moje vlasy aj ostali na hlave keratin je hnus nerastú vlasy lamu sa vytrhávajú sa s vašimi
Tu je to čo mi prelomila riedke a lámave vlasy veľmi zle no kontakt nedávam lebo už ma veľa toho ledva mna vzala dievca je veľmi šikovná a ma svoj salón v sc ale ani neberie na keratin mne ked to videla sa chytala za hlavu že do pól roka by som bola plešatá a že ona neberie ani nerobí keratin len tie korálky
Prepojila