icon

Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti

lucia37
28. jún 2012

Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?

caelley
11. mar 2018

Baby ja som mala z EZ hair dvakrat ale tentokrat naozaj hroza - keratin, ktorym oni keratinuju vlasy, sa vyslovene rozpada, vycesavam ho z vlasov rozdrveny a vypadavaju cele vlasy zo spojov... a nie je to kadernickou. Vzadu mam pramene, ktore mi prisli nove teraz z EZ hair a vpredu mam z predosleho predlzovania, na ktore mi kadernicka dala svoj keratin. Tie predne starsie drzia ako slak, tie nove vzadu sa rozpadavaju v spojoch ☹ Uz nikdy z EZ hair, najhorsie je ze date za to kopu penazi a ako to vyreklamovat? Poslat im hlavu? Aj tak napisu, ze je to kadernickou ☹

walkyra88
11. mar 2018

@caelley no ja to idem reklamovať to iste som jaj jej povedala že robotou to nie je ale ona si ich sama dováža a aj predáva preto je taká ako je ale keratin nikdy viac je to strašná Metoda na vlasy ničiť si aj to malo si nedám teda

saminko3
11. mar 2018

@walkyra88 písala som jednej babe čo som dostala kontakt že robí dobre, keratín škodí rovnaká ako korálky, podľa toho akú sú vlasy, ak sú hrubé pevné,v pohode , počítala som vlasy mám ich 130

walkyra88
11. mar 2018

@saminko3 veď ste písala že Vám dávala po dvoch ...tak ako ste si to zratala no veď uvidíte každú babu čo poznam keratin ničí vlas je to teplom spojené o vlasy a koralka nie je a myslim si že aj hlúpak vie že keratin ničí vlas ...no ja som mala husté po plecia vlasy keď som knej išla ale keď mi dala dole vlasy a začala to ťahať tak aj moje vlasy a potom začala cesat a to bolo peklo bolelo to jak svina a take chumáče mojich vlasov že som mala normálne hrôzu a u tejto to tak nebolo takze uvidíte sama keď pôjdete na prepojku😉

walkyra88
11. mar 2018

No ja som žiadnu recenziu na ňu nikde nenašla dokonca kaderka v ba mi písali že jej vlasyonline sa zaoberajú hlavne clip in vlasmi a že kvalita nie je moc dobrá veď uvidíte po 2,3mesiacoch a hlavne na prepojke každého názor ale ja som nebola spokojná a teraz si len chválim tak husté konce mam a huste vlasky každý mi ich chváli a som stasta od nej chcem len reklamáciu a vrátenie peňazí 🙂

saminko3
11. mar 2018

@walkyra88 po dvoch mam dve rady dolu, kvôli.predlzeniu, dnes som zisťovala u viacerých kadernícke a všetky sa zhodli na Tom že všetky predlžovania ničia vlasy, hlavne jemne a zničené, že je to za jedno úplne , a prečo ste si dala nadpojene keratín, keď píšete že každý hlupák vie že keratín ničí vlasy?

walkyra88
11. mar 2018

Lebo som to prvý krát si dávala a ona ma presviedčala že to je blud a že to je najlepsie😂už teraz viem že to blud nie je tak ja som sa u iných informovala aj v Prahe aj tu že keratin je najhoršia Metoda na predĺženie vlasov no ja mam tak isto ale vlasy sa skracujú aj samé aj o spoj pri keratine a nebudem Vám písať moju osobnú skúsenosť ako píšem uvidíte sama keď prídete o 2,3m na prepojku😉potom uvidíte ten rozdiel a hlavne ak to aj vy máte prvý krát na hlave tak už neviem o čom sa bavíme veď uvidíte sama ja sa nejdem hádať ja viem ako som dopadla vlasy hrôza 500e v prdeli aj moje vlasy a nervy ale našťastie som nasla slečnu čo mi dala nové krásne vlásy a dala mi to dole zadarmo na tu reklamáciu lebo aj to si pýtala dotyčná 100e😂😂😂a Tie jej reči typu že či som chcela vlasy jak Plackova alebo že som si ich sama zničila alebo vymenila 😂😂😂môj muž žasol nad jej chovanim už v tom momente sme pochopili ako klame ...ale dúfam že Vám dala blok a nie len na kalkulačke rátala 😂😂👌🏻

saminko3
11. mar 2018

@walkyra88 nemám nadpojene prvý krat

walkyra88
12. mar 2018

Ok tak šťastnú cestu Vám teda prajem 😉

caelley
12. mar 2018

@walkyra88 Ja si davam predlzovat keratinom 9 rokov a to mam svoje vlasy odfarbovane na blond a nemam ich po keratine znicene. Vela zalezi od toho, ako to kadernicka robi. Videla som velmi vela odflaknutych keratinov, velke hrube spoje, krive, kadejake. Toto je prvy krat, co mam s keratinom problem, vyslovene ho vycesavam rozdrveny z vlasov.

walkyra88
12. mar 2018

No toľko rokov by som si nedávala takéto vlasy určite nerastú tak ako by mali ja chcem svoje si nechať a toto je max na 1,2roky

caelley
12. mar 2018

@walkyra88 Ved robim medzitym aj pauzy, niekedy na pol roka, niekedy na dlhsie 🙂 A potom si dam znova predlzit na pol roka - rok. Nikdy potom nemam znicene vlasy.

walkyra88
12. mar 2018

@caelley aha ja len tak lebo poznám aj take čo v kuse to majú ale to je už moc záťaž na vlasy ja si chcem nechať svoje ja som mala po zadok vlasy svoje len som chcela zmenu a z krásnych dlhých hnedých vlasov na blond a kratšie a tak som dopadla 😂ale zas to dám dokopy a môžem sa spýtať akú kozmetiku používate a ochranujete ich ak máte blond ?

vikinecta
12. mar 2018

@zuzana02 mozem sa spýtat akou metodou mas nadpojene vlasy ?

caelley
12. mar 2018

@walkyra88 Kerastase... sampon, maska pri kazdom umyti. Umyvam kazdy druhy den.

zuzana02
12. mar 2018

@vikinecta eurolockom

walkyra88
12. mar 2018

@caelley môžeš mi link poslať na to ďakujem

caelley
12. mar 2018

@walkyra88 Objednavam napr z alzy, vacsinou maju najlepsie ceny. Druh samponu a masky uz si musis vybrat Ty, podla svojich vlasov... ja zvyknem striedat.
https://m.alza.sk/search.htm?exps=Kerastase

walkyra88
12. mar 2018

Lee staford a chi používam ja no vyskúšam toto 🙂ďakujem

caelley
12. mar 2018

@walkyra88 aj Chi som mala, hlavne ten olejcek pod zehlicku bol super 🙂

walkyra88
14. mar 2018

Chcem sa spýtať je ok že celé dlhé vlasy mi denne padajú ???

caelley
14. mar 2018

@walkyra88 predlzene? nie je to ok. ja mam teraz to iste, uvolnuju sa z keratinu, ktory je nekvalitny a zle urobeny, ak mas vlasy z EZ hair tak mas to iste co ja :(

tyaja5
14. mar 2018

@walkyra88 jasne, ze to nie je normalne, ked uz tolke peniaze za to das, tak to musi drzat, to treba riesit, nie je to normalne aby sa toto dialo 🙂

walkyra88
14. mar 2018

@caelley ja nemám keratin tak som jej napísal som zvedavá ach už mi to začína zrat nervy všetko

walkyra88
14. mar 2018

Toto je len z česania

walkyra88
14. mar 2018

Tak píše mi kadernicka že to sú tiež len vlasy a že je to normálne no neviem mam ich len od piatka

caelley
14. mar 2018

@walkyra88 Nie je to normalne :-O Musia byt zle urobene spoje, ked Ti padaju cele dlzky. Mala som vlasy X krat a nikdy mi takto nepadali...

walkyra88
14. mar 2018

@caelley bože mna už porazí toto je horor načo to robia a potom tá idu presviedčať ze to tak je normálne

caelley
14. mar 2018

@walkyra88 mozno to nie je kadernickina chyba, ale vlasy odkial su tak uz prisli so spojmi a tie su zle... aspon u mna je to ten pripad

walkyra88
14. mar 2018

Tak ale ja to platím cize ona objednavala vlasy tak nech mi to úpravy